Härliga helg!!

Härliga helg trots 18 timmars jobb..! Va ledig fredagen och zzooov ut lääänge, sen ringde cicci & Fia och vi drog till Arlandastad, kikade lite & kom på att vi ( jag & Cicci ) skulle sticka till Kista gallerian och klippa/färga håret, och så blev det. Från ljust med blonda slingor blev det mörkt och lugg.. Shit vilken skillnad!! Åt och shoppade, åkte inte därifrån förns 21.30, Då hem och packa grejjer för att övernatta någon annanstans än hemma.. För Johan hade Golfhelg med killarna.

Kunde knappt sova på hela natten, och klockan ringde 05.30.. Dock jätte pigg hela dagen, och hade det sjukt kul på jobbet. Skämtade och skrattade och allt kändes på TOPP... Sen duschen, och tio minuter senare kom cicci och hämtade mej, vidare hem till Fia & Vin.. Med fix och tjejsnack..

Sen tre rätters och krog besök.. Bytte av carro som slutade jobbet då det var dags för mej att åka hem för att sedan gå upp 4 timmar senare och jobba igen. Det gick super bra, det var en lugn utekväll för min del. Jätte trevlig!! Jobbade till 12.00 sen kom Peter, cicci & Carro och hämtade mej och vi stack hem till Pernilla & lilla hampus där även Josefiine var och fika.. MYS.

Sen hem till Sigtuna igen, handla med Johan på Arlanda stad och sen soffa mys.. Somnade på en gång!! Åt godis och pratade framtid med Johan.

Idag är jag ledig, blev väckt halv tio av mamma & Gun som skjutsat Syrran till Arlanda, så det blev mysig Frukost/fika här... & nu har dom åkt hem, och jag ligger i soffan och bara VILAR.. Fortfarande snorig och hostig och trött.. Men NÖJD !!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0