Underbara Vänner på Besök!!Vackra Ansi.Fina, söta Carro.Och söta Anna. Jag?

Skål för att jag Älskar er!Så Snygga vi är!Vackraste  !!

Ja, vi hade en perfekt sex in the city helg!! Shopping, god mat, ost och kex, Vin, idol, Skvaller och Grym musik.

Ni är bäst, kom snart igen! Ta med er kattis! ;)

Just nu sitter jag med tända ljus, mitt på dagen. Det blev så grått och kallt helt plötsligt. Ska iväg och jobba kväll. Börjar 16.00.

Borde gå ut och gå, men usch, motivationen försvann!!

Springbandet kanske kan hjälpa mej bränna fläsk i stället?

Sommaren är verkligen slut nu, tur att jag gillar höstens MYS!


JAG Är SÅ GLAAAD!!

Mina prinsessor kommer till helgen!! Och vi ska ha en riktigt härlig tjej helg!! Hi Hi Hi.

Nästan så jag måste köpa champagne!

Syrran har stuckit till New York hon, helt själv dessutom i två veckor.
Min stora idol. Skulle jag aldrig ha gjort.

Lite sugen på en resa är jag allt. Finns för 995 kr just nu.

Mamma & ett tjej gäng sticker nästa vecka till kreta.

Såå skönt med sol och bad.

Men men vissa lär ju jobba! Tur att jag gillar mitt jobb då! =)

Nu duschen och sen jobba kväll.

Puss!


Brunt hår IGEN!!Jag gillar den här bilden!! ;)
Den är tagen på Mårtens 30 års fest. För ett år sedan.

Nu ännu mer soffa & täcke mys. Zzzz.

 


Härliga helg!!

Härliga helg trots 18 timmars jobb..! Va ledig fredagen och zzooov ut lääänge, sen ringde cicci & Fia och vi drog till Arlandastad, kikade lite & kom på att vi ( jag & Cicci ) skulle sticka till Kista gallerian och klippa/färga håret, och så blev det. Från ljust med blonda slingor blev det mörkt och lugg.. Shit vilken skillnad!! Åt och shoppade, åkte inte därifrån förns 21.30, Då hem och packa grejjer för att övernatta någon annanstans än hemma.. För Johan hade Golfhelg med killarna.

Kunde knappt sova på hela natten, och klockan ringde 05.30.. Dock jätte pigg hela dagen, och hade det sjukt kul på jobbet. Skämtade och skrattade och allt kändes på TOPP... Sen duschen, och tio minuter senare kom cicci och hämtade mej, vidare hem till Fia & Vin.. Med fix och tjejsnack..

Sen tre rätters och krog besök.. Bytte av carro som slutade jobbet då det var dags för mej att åka hem för att sedan gå upp 4 timmar senare och jobba igen. Det gick super bra, det var en lugn utekväll för min del. Jätte trevlig!! Jobbade till 12.00 sen kom Peter, cicci & Carro och hämtade mej och vi stack hem till Pernilla & lilla hampus där även Josefiine var och fika.. MYS.

Sen hem till Sigtuna igen, handla med Johan på Arlanda stad och sen soffa mys.. Somnade på en gång!! Åt godis och pratade framtid med Johan.

Idag är jag ledig, blev väckt halv tio av mamma & Gun som skjutsat Syrran till Arlanda, så det blev mysig Frukost/fika här... & nu har dom åkt hem, och jag ligger i soffan och bara VILAR.. Fortfarande snorig och hostig och trött.. Men NÖJD !!

Puss!

Förkyld !!

Jaa jag är förkyld och snorar, Bläää, ändå ska jag försöka släpa mig till jobbet klockan 15.00... Vad gör man? Jag vill inte förlora en massa pengar på att va sjuk! Så jag ska nog sova en stund till innan jobbet, ligger i soffan med täcket. MYS..!

Helgen i Dalarna var jätte bra, träffade min familj, Mormor och morfar, Hanna & Loviza, Ansi, Patrik & Isabella, Gun, Hasse & Johannes. Ja det blev en intensiv och social helg. Helt perfekt. Saknade dock min carro och kattis.

Hoppas på tjej fest snart!! Kom ner till Sigtuna och mej. ;)

Nej nu vila, sen jobba kväll.. Hoppas på en LUGN kväll.


RSS 2.0