Kalas BRA!!

Yes nu är jag 25 hela år, helt otroligt va tiden går.. 25 ÅR!! Jag kan inte fatta det, halv vägs till temtio!! Hade i alla fall en härlig födelsedag, med familj och vänner. Och smörgåstårtan blev super god. Sen så hade Jag, mamma, Gun, Jenni, Carro och Ansi spel kväll. Med en hel massa viiin, efter några timmar åkte Carro och Ansi hem, då gick vi vidare in till grannen och fortsatte spela, då kom Monica & Henke och var med i stället och kvällen blev ännu blötare, jag hade en toppen DAG, som avslutades med fest..!!


Nu är jag hemma i Sigtuna igen, fixat i ordning här, så det är så MYSIGT, tända ljus överallt, alla stjärnor är tända och granen så klart, har myst ner mej i soffan & spelar BINGO...!! Typiskt att jag inte vann bara!! Skulle ha nummer 26 för volvo C70, Men kom gjorde bara 21, 22, 27 och 28.. TYPISKT.. Ha ha ha.. satt och fantiserade vad man skulle göra om nummret kom, det var roligt faktiskt, ska man skrika då? Vad skulle man göra?? Synd att det inte inträffade dock, men spänning i vardagen fick jag allt ha ha ha..!

Gott Nytt ÅR kära vänner!! Undra vad det här året har att erbjuda!?


God Jul & God fortsättning!!

Hemma i Dalarna och det har gått i ett... Kom hem, sov, Var till Ludvika m. Hanna & Loviza, spenderade hela kvällen där, Åkte till Ludvika igen, handlade julklappar, Hämtade SYSTER, åkte till Mormor & Morfar, Åkte till mammas jobb och överraskade henne, Hem, Julhandling på ica, Hem, uppesittar kväll, mys med familjen, ner till Carro på glögg kväll, stannade till två, Super trevligt!! , Julafton, Julfrukost hos mormor och morfar, träffade hela släkten, Hem, firade jul hemma, sov, Till Mormor och morfar igen på mat, hem, Party med Jenni, Monica och Johannes, Ner på Hotellet, Hem sooova, Middag med andra släkten i Jobsbo, Hem, Vin och ost & kex kväll med Carro & Ansi, suuuuper trevligt!!, soov, tv spels morgon mys med syster, skjutsade henne till tåget, Handla på Willys, hem & gjorde smörgås tårta, skotta snö, promenad med mamma, nyss pratat i telefonen med Hanna, NU är närmsta plan att inte göra någonting alls!! SKÖNT!!

25 HELA JÄVLA ÅR BLIR JAG I MORGON OCKSÅ, Heeeeeelt sjukt.. Så Välkomna på kalas i morgon!! =)

Nu ska jag inte göra någonting, slappa i soffan, slö titta på Tvn och invänta att min ungdom snart tar slut...

Puss & Goood Fortsättning!!

Ikea.

Hmm. Skrev nyss ett långt och roligt inlägg, men det försvann.. Snacka om surt.. Ja som rubriken säger så har jag vart på ikea idag, i Uppsala. Jag shoppade jätte fina gråa och randiga kuddar till sängen. Det blev så fint, och även stora vinglas och en sink lykta att ha på trappen. Det är ny städat, massor av ljus och väääldigt mysigt här nu. Jag är så nöjd. Sen var jag till rusta och hittade världens finaste lilla vita hus att ha på hyllan i sov rummet, så fiint med ett värme ljus i.

Förövrigt ska jag åka hem till Dalarna på måndag, Som jag LÄNGTAR!! Jag har ett lycko rus i kroppen, bara jag tänker på att jag ska vara ledig i 10 hela dagar, det känns så välbehövligt och skönt.

Men först jobba årets sista julbord.. Börjar 11 i morgon, så eftersom jag är Dyng förkyld, snorar, hostar och nyser ska jag faktiskt gå och lägga mej nu på en gång!!

Ses i Dalarna, kära vänner..!

Morron Mys.

Julgranen lyser, jag har tänt ljusen, kaffet är upp druckit.. Lyssnar på musik, och känner mej varm i hela kroppen.. Ska snart ta mej ut på en liten promenad.. Ser alla duktiga människor träna från mitt fönster.. Sigtuna gymnastiken ligger mitt i mot med ett stooort fönster!! Åå här sitter jag i soffan.. ;)

UT och gå nu, sen duschen och jobba kväll...

Vad gör ni idag??

Kramar!

Dalarna.


Ja, jag har varit hemma i Dalarna igen. Hos Älskade mamma & pappa. Det blev en lugn och mysig helt. Trots att jag var lite rastlös.. Promenad, pizza, film, kupolen, GOA syster, Hanna & loviza, carro, mormor och morfar, adventsfika. Läääääääängtar så efter julledigheten, och ännu mer kvalitetstid med de jag ÄLSKAR!!

Men nästa gång blir det tjej kväll men vin, och MASSOR av dans, jag är så sugen!!

Åkte 05.00 i morse, men hamnade mitt i en trafik olycka så E 18 blev avstängd och det var 5 mils bil in till stockholm, heeelt sjukt!! 5 bilar inblandade.. Usch !! Så jag blev endå sen in till jobbet.

Nu när jag kom hem har jag klätt granen. Ha ha ha.. Helt sjukt.. =) Men va Fan.. ;) Blev super mys!

På torsdag kommer Johan hem, och fredag blir det julshopping och IDOL finalen med Danne & Karin.. Iiiiiiii !! Kul Kul.

Nu varm dusch, jag fryser!!


RSS 2.0