Jag kör en Lista!!

Vad kommer du att minnas mest av året 2008 ?
19 januari är ett speciellt datum, Våra utlandsresor & Gotlands veckan, Stockholms weekend, & idre!!

Vad lärde du dej under 2008?
Inte mycket, att köra skoter, livs njuta & vara kär.

Vad vill du lära dej 2009?
Köra pappas båt, prata flytande Engelska.

Gjorde du något nytt under 2008 som du inte gjort tidigare?
Badade bad tunna, Var till Gotland..

Har någon du känner fått barn?
Nej jag tror faktiskt inte de..Hanna är på god väg..

Har någon i din närhet dött?
Ja Farmor dog 31 Januari!!

Vilka länder besökte du?
Haha.. Tre resor till Grekland fick det bli. Rhodos, Kefalonia, Cypern.

Ångrar du något?
Ja för lite kvalitets tid med mina tjejor!!

Vad skulle du vilja ha 2009 som du inte haft 2008?
En ny större lägenhet, lite mer pengar, en tvättmaskin, & jobb. (nog för att jag haft 08) MEN ett fast!!

Vart har det mesta av dina pengar gått?
Dubbel hyra Jan-April DYRT!! , Resor & Bensin.

Tror du 2009 blir bättre än 2008?
Bra fråga, vi börjar ju med 2 veckor till solen, och sen måste jag ha ett jobb. Men man vet ju aldrig. Mindre frihet och mer krav kanske det blir. Mer vardag kanske, vilket inte är roligt. Hela det här året har ju varit väldigt lyxigt.

Vad ska du ändra på?
Träffa mina VÄNNER mer!! , Börja träna.


Två Julklappar.

                                           

Min Underbara Väska som jag fick av Johan! Älskar den!!




Soda Stream från Pappa & Mamma. Äntligen... =)

Livets Lyx.

Igår var en riktigt bra dag. Den här har också börjat bra.. Idag är det meningen att det ska va stora fixar dagen. Pengar ska växlas, väskan ska packas, tvätten ska tvättas jaaa ni fattar. Men än så länge har inte mycket hänt. Visst min väska packade jag nästan klar igår, passet åkte fram och sommarkläderna ska provas. SNART.. inte riktigt än.

Jag vaknade med ryggont i morse vid 07.30.. Så då gick jag ut i soffan, den är skönare och mysigare. Så jag sov vidare till 10.00 då kom Johan upp och gjorde omelett till oss. Jag själv har förtöver mina sista kronor till Johan. 3000 kr så däär, Skickat in a-kassan och kollat mejlen. Nu sitter jag här i världens gosigaste morronrock som jag fick av mamma, äter några choklad praliner och kollar aftonbladets rese guid om Lanzarote.. Kunde jag ha det bättre?? Nej tror inte de. Kanske lite mer än 200 kr på banken då. Men annars är det såå bra.

Va skönt att komma hem igår. Efter Lanzarote, ska det bli sköönt med lite vardag. Hela december har varit fyllt med annat. Inte en enda vardag har funnis i mitt liv.

Va glaad jag blir!!

Idag när jag och Johan kom hem, låg det ett kuvär innanför dörren, som va till MEJ!! Jag öppnade och där hade jag fått ett kort & ett presentkort från Johans Pappa Leif & Mia. GISSA om jag blev överasskad & GLAD!! Tack!!

Ååå Innan vi åkte hem var vi till Linda & Magnus och fick jätte good taco. Linda hade även gjort after eight tårta som var sjukt god, och lilla söta Linus kom med paket till mig när vi fika!! Jag fick Bodylotion, Deo & serat till läpparna som jag ska ha med mej på resan. Blev så glad att dom tänkt på mej.

Johans Mamma ringde även mej igår och önskade grattis. Tänk va glaad man kan bli!! Hade inte alls förvänta mej att dom skulle tänka på min 24 års dag.

Så överasskad & glaad är dagens känsla. Jag och johan har nyss kastat massa pil. Nu ska jag gå in & krama sönder honom.

28 DECEMBER..

Min födelsedag idag, snart slut men endå.  
Jag har fått blommor, pengar, morronrock (urmysig) vin, choklad, naturgodis, tidning och trisslotter.

Massage gånger 2 & resan..från älskling. Kunde jag vara mer nöjd? Neej jag tror faktiskt inte de.

Tack såå mycket alla som har ringt, smsat & varit här. Fullt hus har det varit. Nu på kvällen var Maria N här å vi fika, och jag fick viiiin. Så kul att träffa henne. Var sommar sist och vi jobba ihop. Men de är väl så när man bor på helt olika ställen. Sen har jag och Johan spelat wii.

I morron åker vi hem till Eskilstuna igen. Vi har en hel del att fixa innan resan. Men va sköönt det ska bli!! Carro sticker till USA i morron, ha det underbart GUMMAN!!


Lycklig!!

God Jul alla mina nära och kära!! & syster som sitter i sälen. Dagen har varit mysig, med allt vad julen innebär.

Mamma & Pappa fick wii av oss, (Jag, Johan & syrran) Det blev succé, tillochmed mormor var med och spela bowling. Super kul..!! Pappa såg sååå lycklig ut, haha. Han hade i alla fall ett sånt där lysande leende på läpparna när han såg va dom fick. Ett sånt där som han får så fort han har något nytt innom teknik.. =) & mamma tyckte också att det var KUL!!  Så ja KUL JUL..!!

By the way.. Gissa vilka som ska till värmen den 2 Januari.. Jooo VI!!!





Tvåå underbara veckor i värmen. Canarie öarna.., Lanzarote!!

Stockholm, champange, hotell, julhandel.

Behöver jag nämna att stockholm var helt underbart, vi hade sjukt fiint rum på sjunde våningen, vi drack champange, badade, kände julstressen och bara njöt. Nej det behöver jag faktiskt inte säga, eller kanske att jag sa det endå NU??

Jaja, grymt var de i alla fall. 

Idag har vi också lyxat, vi hade turen att bli bjudna på julbord av Johans pappa & Mia. Sjukt BRA julbord också, det bästa jag varit på. I super mysig herrgårdsmiljö.. Ibland har man tur. Tack så mycket. Tilläggas bör att det var väldigt trevligt!!!!

Såå nu sitter vi här i soffan, granen lyser fiint, ljusen är tända, magen är mätt, klapparna är färdig köpta, och jag är så nöjd. Sista julklapparna shoppade vi faktiskt idag, i Eskilstuna.

I morron är det DALARNA som gäller. Underbart!!!


19 December..

Yes, Vi kom hem vid 22.00 igår. Åkte från Sälen vid tre tiden, men vi var om vid mormor & morfar och hämtade min gran, sen blev det mysfika vid mamma & pappa. Hon pysslar och pysslar, det var så mysigt där, tändaljus överallt å så mysigt. Så igår kväll åkte granen upp & skinkan stod i ugnen. Mmm. Så gott det är.

Idag har vi haft mysmorron, eller ja, mest jag. Johan har tvättat sedan 07.00

Nu ska jag kasta mej i duschen och göra mej iordning. Sen drar vi till stockholm & myyser hela helgen.. Kanske att det blir lite julstress också då, med tanke på att vi fortfarande inte har några julklappar klara.. Men men..

Sälen var mysigt. Syrran har äntligen fått klart med boende, efter en hel del krångel. Dom ska bo på stöten mitt, precis som jag förra året. MEN i en helt nyrenoverad. Här snackar vi lyx, stötens bästa boende. Helt klart.

Trevlig helg Alla Mina Vänner!!

Tisdag..

Jag & syster tog oss en kvällspromenad igår, sen stupade vi i säng vid tio. Syster småsnarkade ialla fall då. Klockan ringde 07.50 & då sa syrran att hon inte sovit så bra i alla fall.. Vaa? Varje gång jag vaknat har ju du snarkat, Ja sa hon men varje gång jag vaknat har DU snarkat. Hehe.. Men vi sov dåligt på många timmar, så det lär ha blivit en hel del sömn i alla fall. Körde upp henne till nio, sen har jag bara suttit här, druckit kaffe & duschat. Ska åka upp dit snart och se hur det går.


Toooday kommer Johan upp!! Han sitter vid de har lagret på tåget.. =)

Känner mig väldigt stressad över julklapparna, jag har bara köpt en enda än så länge.. Men men jag får väll springa runt i stockholm som alla andra tokiga stockholmare & leta..

Delad GLÄDJE!!

Hej dagboken, idag är jag lyckligast i världen faktiskt. Sitter i Stöten, Sälen. Jag och syster sitter i en liten lya och stor myser med viiin. Älskling kommer i morron, och på tal om älskling, jag lääääääääääääääääääääääääääääääääängtar till Januari. Iiiiiii Vilken lycka, kan jag bara säga.. Woohoo.

Är så glad att vi är här nu och att jag slapp "öppningshelgen", då jag inte alls var sugen på att träffa vissa. Men nuuu, NU känns det bara bra att vara här. Syrran höll på att dö när vi åkte hit, GUD va snöö & sååå vackert!! Hon har ju varit i Asien i två vintrar så knappt en snö-glimmt har hon ju fått. Men nuu, träden bara hänger med massor massor av snö.

UNDERBART!!


Observera vinflaskan - den är tom.

Glaaaaad!!

Fick höra nu att Jenni & Gun ska med Mej & Mamma till sälen!! Va glaaaaad jag blev!! Vi föreslog det, men va inte riktigt säkra på om dom skulle de. Men nu är det KLART!! Gissa om vi kommer få det kul!!

Gaaah massa snö, After skii, Bastu, God mat & MYS!! Precis va man vill efter tre säsongers slit. Bara åka upp själv och va turist, och ha lika roligt som dom ser ut att ha.


Hihi...

Tredje Advent..

Redan trött på att va förkyld, nu får det var nooog!! Ringde carro precis hon va på IKEA, så det gick icke att komma och hälsa på henne.. Men jag ska ner till efter sju! Men vad ska jag göra fram till dess? Är lite rastlös nu, tre dagar i ligg-läge räcker. Men men jag ska väll spara på energin. Kanske att jag ska kika in till grannen. Om dom är hemma... =)

Skulle vilja baka bullar också tills jag fyller, men de är ett fööör långt projekt.. Just nu.

Jag läängtar verkligen tills nästa helg Hotell & Stockholm.. Underbara tanke..

Hoppas på att Johan gör som jag vill också. Och kommer på tisdag!! Meeeen de återstår och se. Han flyger hem från Gotland i kväll, Usch jag är inte avis på de, propeller plan och allt..

Trevlig Tredje Advent allihopa!!

Tyyyyyyypiskt.

Det var nog ingen halsfluss, men jag har feber, förkyld & tungt huvud.. Ååå så känns det som om jag ska frysa ihjäl. Så typiskt, så typiskt. Jag hade planer på att träffa carro & gå in till Jenni & Henke en sväng. Så skulle jag och mamma till Borlänge och handla lite julklappar. MEN icke!! så blev det inte. Jag ligger mest i soffan under mitt jätte duntäcke och känner mej allmänt trött & hängig.

Just nu önskar jag mej ett varmt land, få massage, en varm bubbel pool som mjukar upp nacke & rygg, eller bara steka i solen!!

Igår hade vi "lilla" julafton här, eller ja, syrran öppnade sina paket och vi andra åt pizza. Ja ni hörde rätt, pizza IGEN!!
Mormor & morfar va här och det va kul och träffa dom, sist jag var hemma gick ju inte riktigt de, då jag hade magsjuka i stället!!

Men jag är inte bitter... ;)

Sen saknar jag Ansi också, var ju sååå länge sedan vi sågs!! Vart har du tagit vägen?

Vad är de här?

Ja de undrar jag. Det är inte bra att gå hemma så som jag gör. För så fort jag går utanför dörren hoppar bakterierna på mig. Sist var det magsjuka, nu verkar det va HALSFLUSS!!! Blir tookig, än har jag inte lyckats somna ordentligt. Min hals gör jätte ont. Jag måste ha dåligt imunförsvar!! Det måste ju bara va så. Jag stöter på för lite baciller här hemma, å så när jag går ut verkar jag inte ha nån motståndskraft alls.

Snacka om livets ironi, sist jag hade halsfluss va i stöten, och nu precis innan jag ska upp kommer de igen. Då låg jag helt utslagen i 5 dar, hoppas verkligen att det här är falskt alarm... =(

Vinter.

I morron åker jag till vackra Dalarna.. Ååå min sööt till Gotland.. Det är en vecka kvar till två hotell nätter i stockholm, som jag lääängtar. & efter det är de bara två dagar kvar till Julafton.. Shit va fort det går. Sen fyller jag år.

Januari ser jag också fram imot!!


Pizza.

Varför heter det att man tryckt i sig en pizza?? Jag har INTE tryckt i mej en pizza, jag har ätit en. En stenungsbakad med banan, curry och vitlökssås. Det var såååå jäkla gott!! Så nu har min pizza tarm fått sin pizza. Mmmm.

Sen har vi shoppat satan & kollat på Batman, The Dark Knight.. Super bra!! Kan väl erkänna att så där jätte mycket julklappar blev det väl inte. Blev en weekend väska till mig, i kritstrecksrandigt. Ett par svarta mysbyxor eftersom jag nu mer bor i sånna, & vin på systembolaget. En så där tre flaskor plus en box, men heeey är det inte jul, min födelsedag & nyår snart?? Köpte två julklappar också. & lite fler julkulor till granen. Johan köpte is choklad som jag saaa URK till.

- Fy dom är ju äckliga, så sööta.

Hmm. men det tyckte jag tydligen inte längre, för det är ingen som tryckt in dom i munnen på mig. Ååå vad jag vet så hoppade dom inte in heller. Så det var nog jag som åt dom & såg glad ut.

Puss på er!

Livets ironi?

Syster har inte alls varit här och tapetserat om! Vem har då gjort det??

Stöten till helgen var det, eller ?

Förresten är jag av alla människor sugen på pizza, och det är jag ALDRIG annars!! Jag brukar välja sallad, taco tallrik, kina mat, eller MAX kyckling mål klassic före pizza, men inte nu. En pizza tarm skriiiiker att han/hon verkligen vill ha pizza. Konstigt tycker jag. Men men vi får väl se om jag ger efter. Jag har ju endå syndat hela helgen + mån, tis..

Hembakad pizza är en sak, för det har vi gjort några gånger. Men nu är det köp pizza som kräver min uppmärksamhet.

I morron ska det shoppas julklappar!!

MIN dag idag..

Syrran har varit här och bytt tapet, det tackar vi för!!
Min blogg är ju såååå tråkig!! Men jag kan inte själv!

Igår hade jag mitt sista LOST maraton, Nu finns det inga fler avsnitt att se.. Tar nog ett helt år innan box nummer 5 kommer ut. Hur ska det här gå?? Sen pratade jag med carro en lååång stund och med mamma med. På Torsdag åker jag hem till Smedjebacken, då ska vi ha lilla Julafton!! Johan drar till Gotland över helgen & jag ska hänga med syster.

Idag har vi städat här, Johan laga mat och diska. Jag dammsög & skurade toaletten och plockade. Så nu är det fiiint. Men nu har han dragit till Jobbet & kommer jobba minst 12 timmar.  Trååkigt.....!

Jag har ätit godis & kollat på film. Har inte sett slutet än.

Helgen.

Hej!! Helgen har varit jätte bra, Kom till k-holm vid tiotiden och då drack vi viiin med Johans mamma, sen ville Johan se nya Harrys så vi åkte dit vid tolvtiden bara så där. Blev två glas viin, och lite mingel. Trevligt men inte mer än så. Lördagen därimot, fick vi en trevligt bussfärd upp till Stockhoolmoo igen, TRErättersmiddag & REA föreställning. & den var SÅÅÅ BRA, har ni inte sett den är det verkligen att rekomendera!! Sen idag har vi bara haft slapp dag och blivit bjudna på mat. Älg stek & potatis, också såå gott med "riktig" mat. Vi som aldrig äter potatis här hemma!! Sen goodis för hela slanten så jag kan väll säga att jag känner mig lite illa mående. Men men, det har varit en "lyx" helg och sånna behöver man ibland.

När vi åkte där igenom stockholm, både på fredagen & lördagen blev jag så sugen på att åka dit och Jul shoppa & bara mysa. Så nu har vi bokat Hotell helgen före JULAFTON, alltså 19-21. Då ska vi bara Julmysa, äta på restauranger, julshoppa & bara gå där på alla juliga, mysiga och belysta gator. Så fiint med alla ljus!! Så får man äta god hotell frukost två gånger också... Gaah... som jag längtar!!

Det var erbjudande nu, så vi fick två hotell nätter, mitt i centrala stockholm för 1300 kr. Tyckte jag var billigt!!

Nej nu ska jag göra annat, Ha en fortsatt trevlig 2 advent.

Stockhoolmoooo....

Hej Världen!! Jag sitter med Johan i lastbilen i stockholmoo.. Funderar på att flytta hit, staden som aldrig sover, och det är mysigt med alla ljus!! Men nej, jag är nog ingen storstads människa. Blev inge julklappshandling idag ialla fall. Johan blev som sagt tvungen att jobba så jag följde med eftersom vi ska sova i K-holm för att vi ska till stockholm i morron..

Då blir det middag & REA m. Johans jobb. Hoppas på super kul, och de blir det nog. Nu poppas det bra musik här, och jag blir lite party suuuuuugen.. VIIIIN ge mej. Hehehe...

Sitter här med 3,2 kilo godis.. Oooops.. Hur kunde detta hända? Har nyss ätit fredagsmiddag i bilen.. Spagetti & köttfärsås. Gott gott...


Från syrrans Blogg.

Den här är till dig anna, du saknar oss, det vet jag.


Jag och pappsen borstar tänderna, pappsen säger något på engelska i falsett. Jag undrar vad han gör och följande dialog utspelar sig:

Pappa: Jag borde lära mig prata engelska med brytning.
Sofia: Jasså? Vadådå?
Pappa: Men indisk brytning.
Sofia: Varför?
Pappa: Ja, så jag kan vara med i alla de där bollywood filmerna.


Hehe. ja vad ska jag säga? Min pappa hahaha.. Han är rolig han!! Klart jag SAKNAR ER!!


Västerås, Ikea, Nisses, Taco & Tv


Nu är jag hemma från Kusin Hanna & västerås, Jag sov kvar där, hanna tjatade sååå & jag ville inte köra i mörker. Så vi hade heldag igår och idag. Igår fick jag höra bebisen hjärtljud, jag fick nämligen följa med in till Barnmorskan, och det var verkligen en upplevelse. Såå häftigt!! Sen efter det åkte vi till nisses & åt. hehe. & shoppade varsin ljus grej. & en snabbis på Biltema. Efter det blev det mys framför tvn och bonde söker fru. Vid tio åkte vi och mötte Johan och satt i lastbilen på hans rast. Nu längtar jag efter SÖT.. Han är nog inte hemma förns vid midnatt.. Men i morron är han ledig...

Idag sov jag och hanna alldeles för länge, men det var skönt, åt frukost & drog till IKEA.. Älskade ikea..
Hanna handlade mest, men jag fick i alla fall med mej Mat tallrikar & en liten liten julklapp. Sen åkte vi till Ica Maxi & handlade tacos grejjer & gick på media market. Tacon blev så good med veg köttfärs...!!

Nu är jag i alla fall hemma i E-tuna och äter massa klementiner... Gott gott igår blev det Ben and jerrys...

Dumma BIL!!

Allt har en mening!! MIN BIL STARTADE INTE I MORSE!!

Men den tog sitt förnuft till fånga, så NU sitter jag hos Kusin Hanna. Jag ska få följa med henne till Barnmorskan, sen ska vi fika & göra lite ärenden!!

Kära tomten ge mig en ny bil, som startar i blötväder, & en hel bil, och kom ihåg MED cd spelare & bra högtalare.


Ibland har man tur.

Min söt kom hem från jobbet nu, & det första han gör är och ställer sig & diskar. Mmm. då blir jag glad!!




Hehe, tycker att den här är rolig!
Han ser ut som ett litet barn på klassresa.

Till Mamma..

          



                


Parfymen är Carolina Herrera 212
 


Så mamma Här har du lite Julklapps tips, jag skulle vilja ha!!
Mer kanske kommer!

Tack SÖT!!








Tadaa & mysigare blev det..
Jobben är sökta, disken är diskad, nu väntar mat & tv.
Söt är på utbildning & kommer i kväll.

1 December.

Underbara, mysiga, fiina December. Som jag gillar den månaden. Lucia, Jul & Min födelsedag, Nyår!!

Läste precis bloggen från förra året, & då stod granen uppe redan den 7 dec. Hahaa.. Jag är ju som jag är.
Idag var Johan på möte och när han kom hem hade han en stor påse från Hemtex till mej. Gissa vad jag fick??

Två sånna där fiina ljusglaskulor till vardagsrummet, precis vad jag ville ha!! Så nu sitter dom uppe, & jag blev så nöjd.

Jag bakade choklad kladdkaka igår och tog med, den blev så lyckad. Var super trevligt hos Linda & Magnus och Linus var busigare än någonsin. Eller så är det mitt huvud som är mindre mottaglig för ljud. Har haft dryg huvudvärk i över två veckor nu, vet inte vad det beror på. Jag har kollat synen & den är inte förändrad. Nacke & rygg som spökar igen kanske. Borde gå och få massage!!

Nu ska jag söka jobb. Hittat två som skulle passa perfekt!

RSS 2.0