Mina tankar.

Tjena mitt bena! Haha. jag tycker om gubbarna på mitt jobb! dom är roliga och otroligt trevliga! Jag tycker om åå industristäda.. Hehe.. Det är lite häftigt med passer kort, smutsiga värkstäder, truckar och kaffe atomater. Det har sin charm, fråga mej inte varför jag tycker det. Men det har det bara. Några coola tjejer finns det faktiskt också där, dom springer runt precis som killarna i coola jobbar kläder och är skitiga och lortiga. Kan bara inte låta bli och undra vad dom exakt jobbar med, och vad dom utbildade sig till. Å om dom trivs med sitt jobb. Jag har då kommit på att det är rätt okej och städa endå, (i alla fall om man inte städar med en viss stressad och negativ människa) Utan går i sin egen lilla värld, gör det man ska och tänker en hel del. Det är skönt att slippa va så himla social som jag tidigare tvingats varig, pga jobbet. I butik och café måste du ju va så trevlig och så himla utåtriktad. Det slipper jag nu, visst är jag väll trevlig mot dom jag möter, men det räcker oftast med ett hej och ett leende. så är dom nöjda.. Å då kan jag fortsätta jobba och tänka.. Jag har inte direkt kommit fram till något i mitt tänkande, men jag tänker en hel massa på vad jag ska bli när jag bli stor och hur jag ska tjäna pengar & vart jag ska bo. Hehe. det lät seriöst, men jag kommer ju aldrig bli nått om jag inte tar tag i det och just försöker bli nått. Jag beundrar madde som är så otroligt drivande, och som glider in på iss, städar lite grann, men nöjer sig inte med det & blir chef i stället. Jag menar det finns folk som har jobbat där i 30 år, och fortfarande städar! Sjukt skulle jag vilja säga, men det är ju ett val alla har. Och det är ju olika vad man vill åstakomma här i livet. Jag är lite för bekväm av mig, så jag skulle nästan kunna se mig själv på samma jobb, bara för att det är en säker inkomst & nånstans att gå till. (lite kontroll människa) eller rutin människa, fast jag INTE för allt i världen vill vara det. Men oavsett om jag är bekväm av mig så har jag även en enorm vilja, så jag hoppas och tror att viljan tar mig dit jag vill. VART jag nu vill. Det var de också. Jag beundra även carro som pluggat i fem terminer, å har fem terminer kvar! Som verkligen kämpar och läser, och är så seriös med sitt mål. Jag vill också ha ett mål! en dröm, nått att kämpa för! Det tar ju tid att komma dit man vill, så nån stans lär jag ju börja.
 
Nog med seriösa tankar nu, eller nej en till. Jag borde verkligen flytta! Men VART? Jag bor i smedjebacken! Men sover bara i smedjebacken, om ens det. Och så har det varit länge nu! I mer än 3 år har jag hoppat runt känns det som, lofsdalen, inneboende lite då och då hos carro och kattis, åker upp och jobbar igen, åker hem, blir hemma några månader, spenderar tid i falun, jobbar, och sen iväg igen. Det blir lixom lite knäppt att inte ha nått eget. Men samtidigt känns det så onödigt när jag endå är borta på vintern. Jag vill ju göra en till säsong, flera till. Kanske inte nu i vinter bara, eller jag vet inte. Blir för rastlös av att vara hemma också. Men endå så vill jag var hemma över jul i år. Så då kanske det är bäst och skaffa sig ett vardags liv, med lägenhet och ett jobb att gå till. Men hur låter det? När man väll skaffar det där känns det som om man bli fast i det. Det är ju inte så enkelt då menar jag, du säger inte upp dej från ett fast jobb, för en säsong och du vill inte flytta i från lägenheten. Men samtidigt inte ha den kvar för det bli för dyrt. Daa vilka problem jag har. Inga problem egentligen. Det blir aldrig som man tänker endå, så det blir väll som det blir, och det blir inget alls om inte jag ser till att det blir.


Falun!

Anna är i falun, och glider runt med carro girlen och madde maddolin.. =)
Har klippt mitt lilla hår i dag, åå hon klippte mycke!! Men det behövdes, sen köpte jag produkter för över 500 kr, en grej som skulle va super bra för mitt hår. 390 spänn!!

Ska i väg och äta nu!! tatsiiki.. =) Men jag ska bara äta en saganaki, för jag har ätit hela dan känns det som.

Det här blev ett super trååkigt inlägg jag vet! haha. sen har jag träffat lilla mamma i kupolen i dag också och fikat på waynes coffe!! Super god smörgås!! Mmm..

I dag blev jag plask blåt också.. regnade som bara den!!


Nej nu ska jag ut och åka bil! Heeeej!

Big time sensuality.

Men se vilket vackert väder vi har i sverige i dag. Kan inte bli mycket bättre eller? Gått några kilometer på mitt springband, allt för att hålla mitt sötsug borta! Just nu är det inte å leka med, tror det sitter kvar från grekland när mamma och jag lyxade med toblerone, gott och blandat och vin varje kväll. Fy va jag vill vara nere i grekland NU! Allt är så underbart relaxat och skönt! Upp på morronen, fint väder, nybakat bröd med tatsiki och jucie på balkongen. En hel dag vid poolen eller havet, med massa sol och bad Å jordgubbar! Duschen vid fem, två glas vin på balkongen, för att sen ta bussen in till chania och äta god mat! Underbart! Jag vill!

Det där är låångt borta nu..! Jag sitter i kalla sverige med ett mega stort godis sug, och gör allt för att inte falla dit! Så fort man kliver upp på bandet känns det bättre i alla fall. tankarna flyger iväg.. jag längtar efter sommar, massa bad, grillkvällar, gå barfota, ligga i gräset, lätta sköna kläder, och glada människor!

Jag vill bli kär! Jag vill bli lyckligt kär, och sväva på små moln.. haha.. de vill jag.
Jag kände mig kär igår faktiskt, eller inte i nån speciell person utan bara fri..! Lycklig kanske det kallas. Dock inte lika lycklig i morse, 04.45 och klockan ringer.. blää! I dag har jag städat på coop, kupolen och stora enso. Såg en söt kille i röd t-shirt i dag, eller jag städade hans kontor.  Kontor lixom och inte många år äldre än mig! Undra va lilla anna ska ta och bli när hon bli stor? Om jag endå visste det, då skulle jag inte spendera mina dagar med och städa och glida runt i iss kläder, nog för att dom är rätt coola men endå.

Nej nu ska jag ta och tralla vidare i mitt lilla liv, ta en dusch, och se film får det nog bli.

Why can´t you see it!

Hehe.. ja var bara tvungen.

image12

Gubbe!

Jag kom på en sak som hände i fredags, när jag halvt i dvala skulle köra ut från kupolens parkering i fredags!! DÅ kommer det en gammal gubbe som kör VÄNSTER i rondellen!! Åå jag trodde att jag var sämst på att köra bil! vadåå pucko, och för gammal för att köra bil! I dag har mamma fått sin tårta! Jag smakade en pyggme lite bit bara för att få smaka hur den smaka, och den var jätte god, men banan, grädde och vaniljkräm! Jag ska äta en bit i kväll i stället.. =) Nu skriker mamma att hon är klar.. åå vi ska åka till farmor, så jag får väll skriva mer i kväll.. =) Jag har fullt schema idag känns det som. Mamma lagade jätte jätte god thai mat idag. Bästa på länge!

Nu ska jag ut i solen, och till farmor.. Hoppas jag får sitta i hennes hammock, stavas det så? och bara njuta!! Åå dricka lite kaffe.. livet är underbart nu när det börjar bli sommar.. ii va lycklig jag blir, haa, tills nu när mamma sa.
-Du lär betala räkningarna idag anna!

Haha.. men tur att hon finns endå. vem skulle ta hand om mig annars.. Pappa tankade min bil i dag också.. jag sa att jag inte vågade.. ! Undra hur dom tror att jag klarade det i lofsdalen dåå... Fast där tvingade jag oftast nån annan. =)

Puss å Hej!

Anna, trött men glaaad.

Patrik lyckades stilla min rastlöshet, pluss en bilvända till ludvika med syster, handling på statiol och en sväng till michaela. Nu är kockan halv tre, och jag suckade stort när syster frågade om jag kunde hämta henne i stan i dag. Hehe, jag lyckades få henne lite på andra tankar, så hon stannade hemma. Hmm. åå vem är fortfarande vaken? Joo Anna.. Men jag skyller det på att jag sov 14 timmar natten som var, så jag är ganska så utvilad i alla fall. Jag ska föressten klippa mig på onsdag, för alla som ville veta! mitt hår behöver verkligen det! Nej nu är det dags att krypa ner i sängen och gosa med täcket och kudden. Älskar min säng! den är grym! I morron ska jag hälsa på både farmor och mormor Å morfar! Ååå så lånade ju jag och syster två filmer vi måste se, som vi inte såg. =) Så natti natti! i morron är det en ny underbar dag. =)

Party Hos Carro I Falun


Viiii!

image5

Mina Lovers Å amnapamna.

image2

Min Första!

Thoo hoo! Anna är lite grym nu för hon har en egen blogg, och hur cool är jag inte dåå. förutom att syster haft en skit länge och carro med, men endå.. =) Jag är cool!. Japp har varit grymt rastlös idag. Men det är för att jag börjat jobba igen, inser att jobbet tar alldeles för mycket av mitt värdefulla liv och ska göra allt samtidigt då jag blir ledig.. I dag har jag varit med madde och kollat på fotboll, gått långpromenad med mamma och raceat upp till stan med syster för att underhålla brännan.. alltså solat fläsket lite. =) Jag och mamma jobbade hårt med att bränna det i Grekland, tyvärr går det bort snabbt. I morron är det morsdag, glöm inte det! Min mamma ska få en tårta!

Jag har skaffat den här bloggen delvis för att jag inte ska tracka patrik så mycket när min rastlösa själ behöver underhållas, och delvis för att ni ska få läsa om mitt sjuk intressanta liv! Jag är nu mera städerska.

Mitt rika softa liv utomlands får vänta ett tag till, tillförmån för ett sjukt intressant jobb som clening lady.. =)

haha.. va är väll en bal på slottet... Eller ja min saga kommer nog sluta lyckligt endå ska ni se. Jag ska i alla fall försöka med det. Framtid och drömmar..det har jag allt..

Det var nån som skrev Framtiden är en del av ditt förflutna.. läste det på nån vägg där jag städar..
Ganska skrämmande, samtidigt som jag vill ha kvar allt kul, mina vänner och min familj.. men allt förflutet vill man inte ha med sig. Då gillar jag hellre. Lägg inte energi på det som har varit, utan blicka framåt!! 

Shit sen vill jag bara tillägga att min katt är heeelt galen, och det är pappas fel, hon anfaller en på ryggen! Livs farlig! 

Jag är i alla fall nykter och tofflig i dag. ganska skönt endå.. Bara tanken på att klockan ringer 04.45 på måndag får en att INTE vilja va bakis en söndag. Usch!

Anna O Katt!

Anna och Katt

Välkommen till min nya blogg!

Hej Patrik!

RSS 2.0