SEMESTER!!Jag har tagit semester & orkar inte riktigt skriva här just nu..!! Jag njuter av sommaren, och har det riktigt jäkla bra!! En vecka i Halmstad är avklarad hos syster, Det var en helt perfekt semester, med sol, kvalitetstid med sis, mamma & mormor, god mat och ullared!! Åå nu har jag haft 5 dagar hemma i Dalarna! Ute kväll med tjejerna i Falun, Carro, Kattis, Madde och Jag. Uteservering, tjej snack & vin + Öl. Härligt. Tisdag Grillning med grannarna & igår var jag på Sjön med mamma & pappa, Bilbingo med mamma & sen stack jag till Carro, vi drack vin och snacka skit, idag har vi bara haft en trevlig och slapp dag. Mat på Lindgården, i morgon är det dags för Katrineholm. Middag med Johans mamma & Arne, sen Lunch och Fest med Johans pappa & Mia, så vidare på 30 års fest. Lite sömn och sen ska vi HEM, underbart...! & då kommer Linda & Magnus.. Blir mera lyx, Fotboll och Uteservering i stan.

Hemma i Sigtuna Måndag & Tisdag morgon.. Bara vara, tvätta och packa om. Sen Gotland !! Danne & Karin och träffa Jocke.. Rosé på kallis.. Ha ha ha.. Jag inser hur töntigt det där låter, men så får det bli.. Hoppas på en Underbar SOL Vecka på Gotland!! Och därefter sista semester veckan hemma på verandan... Ahhh...

Härligt att få lite av Allt.. Mee Like!! Nu är ni uppdaterade, så ses vi i Augusti igen!!

Önskar er En Lika Bra SOMMAR som jag har!!

Negativ blev Positiv !!

Min negativitet var bara PMS, idag kom den som ett brev på posten, jag var rätt negativ redan från start i morse hade lite ångest över att gå och jobba, men sen kom solen fram. Jag fick steka lite innan jobbet och helt plötsligt blev jag glad och positiv igen & jobbet var jätte roligt. Vi hade bara trevliga och goa gäster, så det var riktigt roligt och alla va så himla nöjda.
 
I morgon är jag ledig och då hoppas jag på sol och bad... Just nu sitter jag under filten ute och myser med ett tänt ljus. Så himla skönt med frisk och sval luft. & tystnad.

Mamma och mormor kommer hit och hälsar på i morgon.. Härligt, jag behöver en dos sällskap.. ! Det blir mys, kanske en god lunch nere på Sigtuna eller en picknick i gröngräset nere vid vattnet..! Härligt...

Jobbar Fredag, Lördag & Söndag, Sen SEMESTER!!Bjuder på en bild från Birka terminalen.

Gnäll kärring!!

Jaa det är jag de just nu.. ;) Jag har inte riktigt något flyt nu känns det som, jag är bara trött..& slut. Har fått rygg ont och blivit lite gnällig..! INTE bra!! Men va faaan det blir så när man gjort 200 timmar på en månad, Bara fått va ledig TVÅ dagar i rad, vid ett enda tillfälle på EN månad!! Annars har jag bara vart ledig en dag hit och en dag dit, och kroppen orkar fan inte det. Jag behöver två dagar i rad så jag får energi att ge allt på jobbet igen!! Man behöver få släppa tankarna kring jobbet och känna att man är ledig!!

Torsdag tex. då är jag ledig. Men då jobbar jag till 23.30 dagen innan alltså ons & Fredagen börjar jag 05.30 igen. Det är väl verkligen typiskt, vi minimerar den lilla dagen ledigt, så de blir en så kort ledighet som möjligt. Lika den gången jag fick ledigt två dagar, då jobbar man till 01 på natten till Lördag. Så det känns som man får en kort helg i alla fall..

Jaa jag vet att jag klagar! Men jag kan inte ljuga, lite bitter är jag faktiskt. Trots att jag älskar människorna och själva jobbet så blir det inte roligt om allt annat i livet ska halka efter!! Ett jobb ska väl vara ett jobb, inte hela ens LIV!!

Fick förresten P-böter i Lördags också.. Höll på att bli GALEN!! För automaten är trasig, och hur sjutton kan dom då böta min bil!! Som tur va hade jag ringt in i Torsdags och anmält det och dom hade inte lagat den på Söndagen när jag upptäckte bötern så jag fick rätt, Böten är riven!! Annars hade jag blivit helt galen! När man försökt betala och inte kan & endå får böter.. Daaa.

Såå nu har jag fått gnällt av mig lite, egentligen är jag ganska lycklig, Men trött och då blir i alla fall jag gnällig. Ge mej semester, lata dagar, bad och vänner!!


RSS 2.0