Älskar! Vänner, Sommar, Sol!

image61

Hey.

Tjola hopp tjola hej. Då har jag varit i stockholm då. trevlisch.. men om man endå hade den lägenhetern..! Pappa bli rik och köp en lägenhet åt mej, gärna i innestan! gamlastan vore också okej. ;) Varit på grönan å åkt karusell har jag också gjort, snurr snurr.. roligast helt klart. Å vi fick åka två gånger, för musiken krångla första gången, gissa om jag blev snurrig. Kul var det. Shopping på stan, blev inga stora fynd för min del, jag har gått och blivit tråkig och kräsen. Eller också är det väll inte så att det är lätt att shoppa i stockholm. Jag hittar nästan aldrig nånting. chokladpraliner, mat och ett puder blev det. Men bränner pengar gör man endå. allt kostar. Men jag har bestämmt mig för att bli lite snål, eller ja försöka. Det är ju så svårt.. Jag som alltid handlar nånting, sallad hit och sallad dit, ramlösa och tidningar, choklad.. det är jag expert på att handla.

Åt jätte god pizza på grönalund, tacco pizza.. Mm. Anna som älskar taccos. =) å på pizza! perfekt!

Sitter å väntar på korten från carro, sedan midsommar.. Kul..kul..
Ludvika festen till helgen, inte speciellt sugen faktiskt.. Det skulle va jag och carro i karusellerna då. Det var grymt kul förra året! Annars vet jag inte riktigt vad l-a festen har att erbjuda.. Brukar va kul, men jag ska ju sluta dricka är det tänkt, i alla fall några veckor..

Jag och syster ensama heela nästa vecka, mammsen och pappsen på semester, ska bli sköönt!! Välkommen hem till mej å hälsa på. =)

Tråkigt väder idag, så jag har sett en film, å så har jag fikat med Ansi. I morron ska jag fika med Nordin. Lääänge sedan man träffa henne, ska bli kul!

Här är några kort sen midsommar i alla fall.

 

Roligare än så här blir det inte!! Årets fest! TACK Carro!!

Midsommar!

Hej och hå, vilken midsommar. tre dagars fylla, illa, vågar jag säga att jag är 22 år. Nej, vi glömmer det, jag har varit en oansvarig liten skit unge i helgen, druckit runt fyra flaskor vin, plus öl och snaps. Men så jävla kul jag har haft då. Carros sommarstuga, på lilla rådos. Så jävla kul! Snapsvisor, ca 20 personer, varav 6 tjejer resten jerrys kill kompisar, stripshower, grilla och bara ha det grymt jävla kul! Behövde verkligen den här helgen, det har varit helt sjuk roligt, dock lite ångest i dag då.. Men men, jag är ju ung nu, är det inte så. Hehe. kommer aldrig glömma båtturen heller, med jhonny, jerry och martin. Helt sjukt, oansvarigt ja, att sätta mig i en båt med någon som inte är helt nykter, men annars hade jag fått simma i land och vem vill de. Båtturen var kanske mindra rolig när jag just satt där, jerry gjorde ju allt annat än å köra båt, och jhonny hängde ut ur hela båten och spydde. Men det hindrade inte honom från att dricka mellan turerna. Shit fattar inte hur dom orkar. Glömmer den båtresan gör jag då inte, midsommar och regn. Bada gjorde jag också halv fyra i lördags morse, ganska skönt faktiskt. Bada gjorde även henriks telefon som jag stod och höll i på bryggan, Ops. Dock inte mitt fel, det var faktiskt en full jossan som slog den ur mina händer. Plopp. så låg den i vattnet, stackars hesso. Ny var den också. Illa. Ja man kan nog säga att jag hade en äkta svensk midsommar, med underbara vänner, sill, snaps, och jordgubbar. Sommarstuga och sjön. Och det obligatioriska regnet. Ingenting kunde ha varit bättre tack carro, tack madde. tack johanna, va kul att du var med också!

Vill skriva mer, men det känns som om jag har lite brottom, ska nämligen åka till stockholm om en timme. I fin form. Hehe. Jag ska på grönan i morron, och på tisdag blir det shopping på stan. =)     
       
  Fler bilder kommer på tisdag eller onsdag, när jag är hemma från stockholm igen och fått dom. Ett smak prov fick du i alla fall. Snodde dom från maddes blogg.

I morron ska jag åka karusell. KUL! Puss å hej!

Dålig statistik.

image41 

Hej Jag heter Anna. Jag är full, glad och lycklig! Men jag vill bli kär, kan du hjälpa mej med det? Notera mitt sug i blicken. *skrattar*

Helgen i bilder!


En helt underbar lördag!

Ja det hade jag allt i går, den kunde nästan inte ha varit bättre. Carro ringer vid tolv å frågar om vi ska åka och bada, självklart. Anna och Carro drog till torrbo för bad, inte överdrivet varmt i vattnet dock! blev bara ett dopp, sen solade vi. Före drog vi till systemet och köpte öl.. =) Mums, längtat efter öl faktiskt.

Sen hem, hälsade på carros mormor en snabbvända, hon va så söt så. Sen åkte vi och handlade för kvällen, grill fest hos carro!! hem för att duscha och sminka. Patrik ringde mitt i allt ihop, första gången stod jag i duschen. Hej ska vi fika, å vad svarar anna, ja att hon inte hinner. Illa. Men! Om hon skynda sig riktigt mycke, så hann hon! sakt och gjort, å Anna hann. Mycket trevligt å träffa Patrik. Vill endå inte att du åker. Eller så säger man väll inte, hoppas du får en grym sommar, och ser till att njuta mycket av att va borta, heter det kanske. =)

Sen grillfest hos carro, kom vid sjugo över sju, sa att jag skulle va där vid sex. Men men, det gjorde inget för det var bara madde som kommit. Sen ramlade det in folk, jerrys 4 vänner, och Carro, Madde och jag. Senare kom även katt och två vänner till jerry. Super trevligt blev det, grillade i trägården och satt ute, hur skönt som helst.

Daa hur jag skriver.. Idag har jag bara slappat, gick hem till carro i regnet och hämtade min bil, sen hyrde jag och syster en film, å käka godis. Jag som inte skulle! Men gott var det.

Du lyser som en sol! Fick jag höra i går! Tack!
Å hej vill du se min nya lägenhet, hehe..avböjde dock. ;)


I morron måndag ska Anna på cell prov, inte allt för roligt kanske, usch. Å eventuellt fika. om du har tid!

Hoppas på två soliga veckor framöver nu, jag är ju ledig. ;) underbart skönt!

Vill åka till ikea! var länge sen nu, å så vill jag ha en max kycklingburgare. tror det var i dec sist!

Nu ska jag hoppa upp på övevåningen å äta lite.

PUSS!


Tyck om mig!

Jag är rastlös, vet inte varför, borde inte va det, inte alls faktiskt, Nu är är första gången sen i onsdags, som jag ens haft tid att sätta mig i soffan och skriva. Var till borlänge två gånger igår, först jobb, sen gick jag blodomloppet. haha. jag fick medalj, picknickkorg och t-shirt. (5 km) men det gav inte speciellt mycket, 2700 st startande så det gick liiite segt, så jag sprang 3 km när jag kom hem. stålt!! Åå i dag har jag varit på oriflame avslut, goood mat och två glas vitt vin. =) endå rastlööös. Fick tre nya grejer också, kräm, duschkräm och skrubb, liktade sommar!! mums. tänk kokos..

Jag jobbade sista dagen idag, egentligen, men jag ska jobba måndag också. Stackars Lina ville inte va ensam å slita på ornäs, förståligt. Men sen får det va nog. Vill vara ledig, så jag blir ledig, i nästan två veckor. =)
Shit i dag har jag varit helt virrig också, det börja med att jag körde in i en stor trotoarkant i morse, sen fortsatte jag heela dagen, helt knäpp. Känner det nu också, jag är väll egentligen inte rastlös jag är väll trött. Men jag vill så mycket nu. Jag har en massa energi som jag vill lägga på nått vettigt. Nått bra! Kände det i onsdags också, då åkte jag till ÖB och köpte fotoalbum, snygga svarta som jag skrev med guldpenna i. Just bara för att jag måste ha något att göra. Sen fikade jag med syster på cafet. Dom hade fått det riktigt fint där inne.

Ja i mitt virrande idag skulle jag förklara för lina att jag åt sallad till lunch i går, men det blev. Jag ät lunch till sallad. Något annat upptar mina tankar, så jag är lite borta. vad det är vet jag nog inte riktigt själv. allmänt fundersam bara.
Jag å Lina lunchade i dag. blev sallad som förra gången, den är och rekomendera. station i borlänge säger jag bara. Grymt god chili kycklingsallad!

Åter till min rastlöshet, jag vill flytta, jag vill inreda, jag vill lägga all min energi på att måla och fixa. Jag vill köpa möbler, världens finaste soffa. Nu när jag är och shoppar så vill jag bara köpa saker till lägenhetern jag inte har. Så det känns som det är dags, inte bara säga att jag ska flytta, utan nu känns det! Men jag hinner kanske ändra mej, det vet man aldrig. Vill ju åka i väg i vinter igen, blir så rastlös av att va hemma. Men endå vill jag ha en lägenhet NU! Sen vill jag börja träna. Så himla skönt!

I morron vet jag inte vad jag ska hitta på, syster vill att jag ska åka upp med henne till stan, och ansi ville att jag skulle komma dit och ta en fika. Men man hinner väll allt när man heter anna. Som helt plötsligt har blivit energisk, och rastlös. Allt samtidigt heter det helt plötsligt. Å tradition börjar det bli att åka och kolla ansis hus varje lördag, alltid har dom gjort nått nytt. Just nu är det datarummet som tapetseras, kommer bli så grymt fint litet hus det där.

I morron lördag, sista minuten nån?

Midsommar nästa helg, vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ta och göra. bör ju bestämma mig.
TVå alternativ på fredagen som jag skrev förut, och ett på lördagen. får se, får se..

Kattis har flyttat också, måste åka upp till henne å hälsa på!

Nej dags för sov time! tyck om mej är du snäll. =)

Puss!


Sol, sommar, party!



Några bilder från drakbåten! Underbart å få va ute i gräset!
Fick bilderna från Grekland idag också, shit jag vill sticka på en gång igen. Så underbart! All min färg bara rinner bort från kroppen.. =/

Lördag, sista minuten, nån?

Ta och sova nu, så jag är pigg och glad i morron.

Sommar!

Helgen har varit proppfull.. =)

I fredags kom carro och madde hit, och vi satt och prata massa skit på våran veranda, och dom drack öl o cider, å jag drack vin, tror madde blev as kalas i alla fall. Jag och carro lite lugnare! vi drog ner till bryggan, å sen vidare upp till stan för trägårn. Första för i år, eller ja där i mellan var vi till sommarkrogen också. Helt sjukt va sommaren är underbar. För mig som älskar att va social och träffa mina vänner, släkt. är det helt perfekt. Alla är glada och det händer alltid massor på sommaren. vintern är mer, sitta i soffan och orka inte gå ut för det är kallt. Eller ja inte dom två senaste vintrarna då. Hehe. vi har ju inte ens haft en soffa eller tv!! Shit va jag bara skriver som jag tänker. Det kanske märks på texten, lite rörig. Men i alla fall.. ludvika blev billigt, jag brännde inte en krona, tack carro för att du betala in mej! =) Sen tog jag förresten hand om min kuss, för han va full. Inte så lite heller. Dagen efter visste han inte att han träffat mej, endå så var det jag som såg till så att han kom hem.

Ja det var i alla fall en trevlig kväll.

I går, lördag var jag till jenni och henke.. var där nästan hela dagen, förutom en tripp till Jens och johannas nya torp. Skit fint litet mysigt torp. Jag vill också ha! Fatta va mysigt och springa ut på sommar morronen barfota rätt ut på gräset i bara nattlinne, och dricka kaffe under ett träd. Åå jordgubbar och mjölk, i en lugn och skön skogs miljö. Nu drömmer anna. ;) å orden flyger iväg än en gång. Var riktigt trevligt hos jenni, drack en flaska vin, satt i trägårnen, ca 20 personer, och hade det bra. Sommar fester, älskar jag det eller älskar jag det.

Åt jätte god mat också. pajen, jag som älskar pajer, va grym.

I dag har jag varit till mormor och morfar å hälsat på. trevligt, älskar att va i lernbo.

Sen vidare till ansi, också i lernbo. Vi fikade, och satt på bryggan å badade fötterna. Härligt! Men jag har faktiskt inte badat än, JAG måste, snaaart!

Åt en jätte god potatischeescake i dag också, med skinka. Mamma gjort, den var super god! Sen var vi till jobbsbo på trippel kalas, Johannes, jens och viktor, har fyllt år. Förresten tror jag att jag har nån form av dysleksi, eller hur det stavas. eller också är jag bara knäpp. men jag tar fel på b och d och k och g. ibland. helt konstigt. Och det gör jag både när jag skriver på datorn, och förhand.

Patrik när åker du? Vill inte att du ska åka. egentligen ska det ju inte spela nån roll, jag menar jag har ju inte träffat dej sen vi kom hem. Men endå. Tror det är av egoistisk anledning, jag vill nog helt enkelt inte att du ska ha roligare än mej i sommar. Knäppt jag vet, men lite avensjuk är jag för att du ska bort och se nått nytt, och spendera hela sommaren i småland.

Tycker om och va hemma förstå mej rätt, men jag blir endå så rastlös. Det kryper lite i kroppen, när det känns som om alla har sitt. men jag inte har mitt. Fast det har jag ju, på nått sätt. underbara vänner, och ett jobb. och en grym sommar. Men endå. jag vill veta vad jag ska göraaa, härnäst. sen. Njuta av nuet, kanske är rätta svaret.. Äskar ju sommaren. Har ny energi och hoppas på att allt ska fortsätta va super skoj!

Carro, vi måste återuppleva din mormors sommarstuga. Hur mysigt är det inte å va där ute, sola, bada, grilla fiska.
shit jag älskar det. Hehe. va dryg jag känner mig, bara skriver och skriver. Men vadå det är min blogg, och jag skriver för att inte bli rastlös, så det är skönt att få skriva ner lite tankar.

Nu ska jag gå och blåsa håret, och gå och sova. jobba i morron. VARMT!! Måste nog bli bad efter jobbet i morron!

Puss på er!

Tycker om!

 

Anna, Farmor, Sofia, Thilly



Ja det här var då dagen i bilder, lite trött och sliten, magen gör för ont. Annars en mycket bra dag, med solning, fika och mys vid farmor. Mormor och morfar kom hit en sväng. Åå sen var jag in till jenni och pratade lite skit och käkade lite popcorn. Therese kom förbi också, det var riktigt trevligt. Sallad på filten, i skuggan, när solen blev lite för mycket.

Sjukskrev mig i morron också, lite ångest över det, känner mig dålig. Men med realistiskt tänkande så kan jag inte gå till jobbet. Kramperna är inte och leka med, hoppas verkligen att dom försvinner. För på fredag är det jag som måste till jobbet, & lördagen ska va en enda lång fest, i trägården hos grannen. Halv två är det hela släkten, sen fest på kvällen med alla vännerna. Hoppas på fint väder, och en skön dag. Fredag förresten, borde vi inte ta en sväng till bryggan då, carro! madde! vore trevligt, invigning i dag, med live musik som hördes ända hem till oss. Blev säkert mycket folk också. fusk, jag vill med!

Nu ska jag gå och sova medans jag kan. =) Puss på alla jag tycker om!

Ibland tycker jag om min syster. ;)

 

Sluta aldrig å överraska

Ont i magen så till den mildaste grad. Hehe. skriver man så, Jag har i alla fall jätte ont, och jag vet inte vaför. Men vem kan klaga när vi har fått sånt otroligt fint väder? Ja då är det lite svårt faktiskt, men jag lyckades inte ta mig till jobbet. Och tur var väll det, för magen är värre än vad den var i går. Jag och mamma var på bilbingo i går, pansionärs aktiviteter jag vet. Men kul är det, trotts att jag inte blev miljonär. ;)

Kom på vad pappa gjorde i helgen, och jag måste bara skriva ner det, han slutar aldrig och överraska! Han kom hem till mamma och sa att han köpt en ros på marknaden, men att han inte orkat släpa på den, så han stack ner den i marken! hehe. är det typiskt min pappa eller är det. Han sa att det i alla fall var tanken som räknades.
Det är de ju egentligen, men nog skulle jag bli glad om tanken blev till en ros som jag fick titta på. ;)

Jag har solat lite i dag, helt underbart skönt är de ju. Men en pool skulle inte va helt fel. Är ju så skönt när man kommer upp helt blöt, och torkar i solen! Bör införskaffa en!

Undra om det är varmt i vattnet? Jag hade stora planer på att åka och bada i går. Satt nämligen i bilen helt blöt av svett, frääscht! nej. Men det funkade inge bra, för bensinen i min bil tog slut! Så jag fick vänta på att pappa skulle komma hem och fixa! =) men i morron kanske.. Då blir det nog första doppet i sjön.. är nog ganska kallt skulle jag tro. Men det återstår och se.

Puss på er!

Shit carro!

Shit carro, jag kom precis på i detta nu, vad fan du tog för bild på mig i går! Då har jag gjort det igen.. Finns redan en å annan sån bild. Duktigt anna. 

Jag hade super trevligt i går! Det var verkligen underbart! Jätte fint väder, en flaska vin, 7 tjejer på en filt och massa skvaller, kan det bli bättre? Nej smb höll sig ganska lugnt tror jag, i alla fall vad jag såg. Inge mycke fylla och bråk, jag trodde fel! Dock massor med folk och glada människor. SUPER!! Var jätte trevlig å träffa petra, kristin och ullis. Hänt massor och åter massor sedan man träffade dom, nån utlandsresa, plugg, 1 unge och en å annan ny pojkvän. Roligt!

Det var första kvällen på en förhoppningsvis helt underbar sommar! Åå jag är inte alls bakis idag, bara allmänt glad och sprallig.. Varit och handlat åt mamma, solat lite, hälsat på jenni och henke, träffat johanna som var 6 månader sen sist, ätit världens godaste rabarber paj på verandad och bara njutit. Fläskfile och min cous cous sallad till lunch också. Det är så här livet ska va. Om jag bara kunde gå och bli kär också, så skulle det va perfekt.

Ska köpa en cd spelare till min lilla bil bara, väntar med ny bil tills den jag har börjar krångla, just nu är den jätte bra.  Fast jag har sprängt högtalarna.. så dom kanske jag också måste byta ut, då blev det jobbigt. För inte kan jag sånt!

Daa vill inte att helgen ska va slut redan, det är mer än underbart åå få va ledig.. Nästa helg är jag bjuden till jenni på examens fest, fil fest kallar hon det, fråga mej inte varför. Men då är hon klar med sina 3 studie år. Grattis!

På midsommar vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Carro ska till gävle, och madde ska följa med, jag är också välkommen med. Tror det kanske blir så men jag vet inte än, dagen efter är jag bjuden på den årliga midsommarfesten hos jenni och henke. Brukar alltid vara super kul! Så det vill jag inte missa!

På onsdag är det den 6 juni, Sveriges nationaldag, det har väll ingen missat!! Då är vi lediga. Hoppas på fint väder!

Nej nu ska jag ta och spana vidare i mitt lilla liv. Puss å hej!




Drakbåten.

Har varit i ludvika med carro, tyckte att systemet i stan kändes som ett säkrare kort än i smb.
Det var säkert packat med galna alkoliserade smebackare. Hehe. jag är också en smebackare men endå.
Sen åkte vi till ansi och hälsade på, heelt sjukt att hon har hus! men jag vet inte jag om 450 000 i lån känns så lockande! Dock ett eget boende och inreda.. längtar sååå! Åå huset kommer att bli superfint när det är klart!
(visste inte att ansi hade så bra smak) Med risk för att låta elak, men med tanke på hennes förra lägenhet. Fast det är ju skillnad, nu är dom två, med fasta inkomster. Önskar dem all lycka!

Jaa själv ska man ner och supa skallen i bitar och bor fortfarande hemma. *skrattar* inte riktigt så va. Men man undrar ju när jag själv ska ta tag i å bli vuxen. Fast jag ska bli en rolig vuxen!

Hoppas kvällen blir skit bra! Vi ska sitta ute, och njuta av att sommaren är på väg! Å förhoppningsvis ha en riktigt rolig kväll..

Fast egentligen är alla smebackare och massa sprit och öltält en stor katastrof!. Fylla och bråk, kallas det.
Hoppas det blir ganska lugnt endå, å att alla är glada i stället. Jag och carro var ner en sväng och gick med jerry och fredrik. Carro och jerry köpte heliumballonger och drog i sig. hehe. det var kul!

Nu ska jag gå och leta på nå kläder och sätta på mig, vet inte vad det får bli, svarta jeans och en gul t-shirt tror jag, men det kan lika gärna bli nått av mina nya linnen, och svarta jeans kjolen, med leggins. Borde ju visa bena lite medans dom ser fräscht bruna ut. =) Mmm. jag ska drick vin! Det var ett tag sen nu! gott! I alla fall två veckor sen. Vitt vin är bra gott! å sen en is kall bacardi breeser lime! Minnen från lofsdalen..! Iskall på terassen, solen och nötter.

Nej jag ska njuta vidare av mitt liv, medans det är på topp. det kan dala snabbt! PUSS!

RSS 2.0