Mina känslor åker berg och dalbarna.

Hur tror ni att min helg sluta? Det råkar jag veta..

Såg en film i lördags, kände mig helt paj, trött och bara heelt borta. Tog bilen ner till carro, min ängel som tog imot mig, ett under att hon släppte in mej, hehe, så som jag såg ut, Mjukisbyxor, glasögon, inge smink och en hel massa finnar i pannan. Med en loka och en godispåse entrade jag familjen Hanes balkong. Carro och Britt-marie, (carros mamma) var i full gång med att dricka öl och lyssna på musik. På nått sätt kändes det genast bättre, deras positiva inställning till livet just då, kändes inspirerande. Klockan var 17.00 å carros mamma skriker,
- carro nu tar vi en tiquila, anna ska inte du ha?

Anna berättar att hon ska va nykter i kväll med, och att det nog vore dumt och dricka. Snefylla brukar det väll även kallas! Men carro och Britt-marie fortsätter å överasska, anna ska du ha mat? Neej, jag ska hem och duscha å göra mej iordning. Det luktar super gott, men tack endå. Men carros mamma ger sig inte, fram med tallrik och stol. Självklart ska du äta. Så Anna äter, å guuud va gott det var. Kräftor, bröd och aioli till förrätt, Entrecote, rotfrukter och potatis, grekisksallad och bea till varmrätt. Verkligen SUPER gott. Tack! Sen är Britt-marie världens snällaste å jag får en vinflaska!! Ibland kan det va bra och dricka Anna!

Vidare hem för snabb dusch och sminkning. Hämta carro, ut till morgårn hämta maria! Som var tusen år sedan man träffa och sen hem till kattis. Å då gjorde även johanna oss sällskap.

Det tog några timmar innan jag bestämde mig, ska jag eller ska jag inte. 20,40 Korkade anna upp vinflaskan, och sen försvann den ganska snabbt ner. Massa tjejsnack, vin och musik.. Sen kom madde och sjussade upp oss till L-a. Åå trägårn var super kul, längesen jag hade så kul! Dansade en hel massa med johanna.. åå det va så skönt att bara slappna av och slippa tänka.

Träffa Jenni, therese och kusin också. Super kul!

Jaa å han som skrev det roliga inlägget, hehe, bra skrivet!! Tusen tack för det! Tycker om dej det vet du!

I dag har jag varit hos mormor och morfar å ätit, m. familjen och bara slappat.
sen blev det två filmer med mamma och syster. å popcorn och choklad. =)

Inte en överdrivet nyttig helg, men vaa fan, i morron kan jag va död.

Älskar Mina Vänner så mycket! Tack för den här helgen som blev helt grym, den blev inte vad jag trodde, utan tusen gånger bättre! Puss!

Is This The Best I Can Be?



Fredag, sköönt att få ledigt..! Slapp middag, eller sköönt avslappnad middag med carro, katt och madde på coco thai.. i L-a. Hehe, var meningen att vi skulle ta chaina town, men där var det ju polis pådrag och bomb hot.

Madde till carro och kattis, japp välkommen hem till 0240 - Det är här det händer!
haha.. usch jag tycker inte om uttrycket.. Men det var klock rent... måste bara säga det.
Åt jätte god mat, kycklingfilé m, curry, cocos mjölk och jordnötter. Super gott. Dom andra drack öl, men jag körde ju, å jag ska ju inte dricka! Varit nykter i tre veckor nu! Men en kall öl, det såg braaa gott ut. Men min kropp tackar mej nog. Fast jag har aldrig haft sååå mycket finnar i pannan som jag haft den senaste tiden. FY faaan! Men dom börjar att försvinna nu, hoppas jag, tack för dee, inte speciellt frääscht! Men det är väll alla gifter som är på väg ut ur kroppen.

Frågan är om jag ska dricka i morron, carro och katt vill de. Men nej jag vet inte. Känns som om jag vill va nykter.

Har grymt ont i mina axlar om jag får klaga, dom behöver verkligen massage. Det gör så ont så det känns som om musklerna krampar, så jag skakar bak på ryggen och axlarna. Skit mysko, åå då blir jag och hyperventilera av nån konstig anledning, känns som om jag inte får luft, å då får jag stickningar i armarna. Knäppt va. Det värsta som finns är när man inte kan ta djupa andetag. usch.

I morron blir det, å göra hårinpackning och raka bena! åå kanske en ansiktsmask och målade naglar.
Behöver det, verkligen.. kännt mig ful och ofräsch heela veckan, det kan vi tacka finnarna för, delvis.

Sen har jag väll inte sovit speciellt mycke, blir lite för lite varje natt, åå så är jag skit trött sen, somnar tillochmed varje lunch, heeelt sjukt.

Neeej, nu ska jag gå och göra just det, sooova. Puss å god natt.


Is This The Best I can Be?

Film + Godis + Soffa + Anna = Sant!

Go morron sverige! Nej, jag har inte just vaknat. Jag har varit på jobbet hela dan. Dock super trött!! Just i dag kändes inte livet överdrivet roligt, men jag är väll bara trött. Måndag å det regnar. Vi skyller på det. Humöret är inte på topp, men va fan det kan väll inte va det jämt. Nettis var i alla fall super söt idag, och bjöd på gott kaffe och bullar! En dag kvar sen går hon på semester. Trååkigt! Det har varit bra å jobba med henne!

Sitter å kollar på pokermiljonen, kan inte låta bli.. Man kanske skulle börja spela poker. Det kanske är så jag ska tjäna pengar. Triss verkar ju inte funka. =)

Hyrt två filmer, och köpt lösgodis. Just i dag är jag värd det. Mmm.


Ge mej en kram, idag behöver jag det.

Nykter.

En till helt nykter helg, inte en droppe alkohol. Kan låta enkelt för andra.. eller det är enkelt att avstå..missförstå mig inte. Det är ju bara och göra det.. Men endå. Jag är allt bra sugen på ett glas vin när jag jobbat hela veckan. åå det är fredags eftermiddag. Livsnjutare och extremt sällskaps sjuk, och social. Kanske det också kallas det beror på hur man ser det, andra kanske skulle kalla mina ca 27 veckors helg drickande, helg alkohlism. Jag vet inte, skiter i vilket också. Jag gör det som känns rätt för mig. Och just nu var det att va nykter 3-4 veckor, Allt för att skona min stackars kropp och lever.

Älskar sommaren, även fast just den här kanske inte är den bästa, men varför klaga? Vi slipper skotta snö, å vi slipper stora jackor och kläder, åå man kan va ute hela nätterna.. å man blir piggare av ljuset. Man träffar mer folk å man är mer social på sommaren känns det som. I alla fall jag..

Skrev en blogg i fredags kväll, men den försvann, lite drygt. Men i fredags var jag i alla fall med ansi, och madde.
Ansi, tidsoptimist som hon är, (värsta av sitt slag) kom hem från västerås vid åtta, å då åkte vi och köpte sallad, för att sedan åka vidare till hällarna och solnedgång. Jätte vackert där ute. Skulle haft kameran! Sen kom madde, men vi blev inte så långvariga, satt max 1,5 timme, sen frös vi in. Jag skojjar inte när jag säger att jag frös tårna. Vidare till högberget och fest hos maddes knas vänner. =)

Sen blev det sommarkrogen, riktigt trevligt!

Igår va jag hem till katt, aa det skrev jag, hehe. läste min blogg sen igår natt.. 02.40 eller nått. Den var lite luddig. hehe. eller lite knäpp kanske, men den får stå kvar. Det var så jag kände just då. =)

Men katt är alltså kattis. Vi satt på deras veranda, katt, katts bror + flickvän. Riktigt trevligt var de! Lyssnade på musik, och pratade skit. Blev inge ludvika, vi hade gjort i ordning oss för en vända på stan. Men vi strök det.. brist på ork. Åå det ångrar jag inte.

Fikat med maria i dag har jag också gjort.. satt på hamn i flera timmar. Det va skönt å bara få sitta å prata å dricka kaffe. =) Får se om carro har tid å gå en sväng med mej sen. Men det ser ut å bli regn!

Nu bör jag gå och fixa mitt rum. Det är ju inte allt för vackert.

Din nummer 1 !!

Det finns nån som älskar mig gränslöst, nån som älskar att mysa med mig, gärna mycke och länge.
Ååå hon älskar mej precis som jag är. Biter mig gör hon också. Hon heter thilly å är världens sötaste och gooaste katt. Idag har jag å mammat letat på trägården och i skogen efter henne, ropat och lockat med mat. Hehe.. Tills pappa kom ut och frågade va vi höll på med.
-Thilly står ju i hallen. ehh. gissa om jag och mamma kände oss dumma. haha. fast det gjorde inge.. Thilly var ju tillbaka, fast hon aldrig varit borta..

Jag är en tönt förresten.. bilraggare.. haha. eller liv på paus eller nått. Nej men jag har umgåts med katt, å vi har haft det jätte trevligt. Men sen när jag åker därifrån, kan jag bara inte låta bli att åka ner på byn och kolla runt. RASTLÖS..eller kanske lite pucko..ge mej en pojkvän i stället, nån jag kan leka med, nån som vill va med mig hela tiden! En kompis som vill leka med mej jämt! När inte mina flickor har tid för mej. =)

Jag behöver det nu känner jag.. Det är tråkigt när man börjar bli vuxen å alla är borta, eller inte borta, men skaffat pojkvänner, jobb, plugg, hus!? egna liv..jaa allt, å inte har samma tid för mig längre. hehe.. neej jag behöver nån som har tid å va en del av mitt liv. nån som prioriterar att va med mej. ;) åå det kanske är just det man har pojkvänner till. Har nog inte fattat det förns nu. Men det är väll så, en pojkvän ska va lika rolig som dina andra kompisar, som du alltid vill va med..

Åå han ska alltid finnas där när du vill hitta på saker! Nån man slipper boka in i kalendern, att jaa men vi kan träffas, HAN är å spelar fotboll, eller ja vi kan fika när HAN spelar poker. (förlåt) hehe, känn dej inte allt för träffad...Men nån som har tid för mej, för att han vill va med mig, och inte när förstahandsvalet, (pojkvänen) ska göra annat.

Jag vill vara prioritet nummer ett! Jag vill, jag vill..

Bara ha nån, nej nu sticker vi och fikar, eller nej vi drar till stockholm över helgen, eller nej nu åker vi och badar.

Inte nån, hej ska vi göra det och det idag, nähä du kan inte, hmm. vem ska man då ringa....

Hehe. nog om det, nu ska jag gå och krama kudden, svara på ett sms, och sen sooova.


     Thilly å jag har lika intressen. ;)


Anna Productions, All Rights Reserved.

image67

Anna + Anna = Jag

image63

Helgen!

Helgen har varit mer än bra, om man säger så..

Fredagen spenderade jag i falun tillsammans med Carro, Kattis och Madde.. =) Det blev äventyrsgolf och film. Pluss kinamat i katts nya lägenhet. Super trevligt, Hyrde en film på 2,45 min, låång film, men braa film. Sen knallade jag och carro upp till hennes lägenhet åå sov. Sen hem till smb, och 80 års kalas för farmor!

Party lördag, hos madde och vidare till träägårn. Anna var dock nykter och chaufför. Precis när anna kom upp till l-a ringde telefonen å Anna blev positivt överasskad. Åkte till smb igen var borta i två timmar, sen till madde igen där mina bitchar satt å prata skit om mej. Haha.. eller inte men carro hade ringt upp mitt mobilsvar å glömt stängt av, så jag fick höra ett å annat. SKOJ! Haha. dom trodde att jag kört av vägen, men kattis lugnade dom andra
 - nej det kan hon inte ha gjort, jag vet då att hon käkat en choklad kaka samtidigt som hon kört förut. Gissa om jag skrattade när jag kollade mitt mobilsvar. hehe, fick höra lite av varje..

Sen fick jag ännu ett oväntat mobilsvar.. Väldigt oväntat. haha.. men kul var det.. Skriver inte ut det här bara.. det får va min hemlis..!

Igår var jag på flogberget och fikade med Mamma, syster och mormor å morfar. Satt i två timmar å bara njöt av solen. Sen taccos på kväll och en kvällspromenad, med mamma och inger.

wohoo. helgen går så fort, men jag har ett rätt roligt jobb för tillfället, så söndagsångesten finns inte där. Såå skönt!! När man jobbade i fjällen var man ju så inställd på att alltid jobba, så där fanns den inte heller. Men har man ett trååkigt jobb, infinner den sig direkt!

Nu ska jag sticka på lunch! mamma kockar hemma!!
Puss!

HEJ!

 Buuuu! Me lite puder så var jag en sommar dröm sen. *s*

I dag sov jag också på lunchen, sköönt å få sova lite mitt på dan! Käkat paj i dag med, tacco, favorit! Mormor har varit här, och jag å mamma har varit ute å gott. Köpte värsta melonen i dag.. =) 5,5 kilo! Mmm. Det du.

Jag ska skönhetsoperera mej!  

I dag försökte våran katt smita, jag frågade vad hon höll på med, då sprang hon in och skämdes. =)

Vill ta en resa i höst, vill du följa med?

Puss!

USA här kommer ja.

Shit i dag har jag varit riktigt, riktig trött.. va hem på lunchen å åt pannkakor..Sen somnade jag. För att sedan vakna i panik, och stressa till jobbet... Hann precis..

Kollar på Jerry springer, första gången jag haft ro i kroppen och kollat på tv, på evigheter.. His As is mine! Skriker kärringarna på tv, faan hur orkar dom. Sjukaste program jag någonsin sett, men det var så sjukt att jag bara va tvungen å se vidare, dock utan ljud. (Programet innehåller svordomar och våld och är inte lämpligt för barn) Hur sjukt är det inte? Dessutom är det feta, fula kärringar som lyckas ha riktigt söta pojkvänner. What? Vadå fuskit, jag ska nog flytta till USA.. hehe.. eller inte, dom verkar inte va allt för smarta.

Kom på att jag skulle va rätt smal i USA också, ännu en anledning å flytta dit. =)  Nä då.

Nu ska jag gå och äta paj, så jag kan flytta dit. Hehe..

Puss ååå hej!


I´ts A Hang-up!!

Hej å hå! Jag är bakis, inte skönt, förra söndagen, kunde jag studsa upp ur sängen för jag körde på lördagen, i dag var det väll inte riktigt lika. Jag som inte skulle. Men men kattis fyllde 23 år i fredags, så det blev grillfest för födelsedags barnet i går. Riktigt mysigt var det, Jag, carro, kattis och madde. Tända ljus, bra musik, vin och under kattis veranda.. Gjorde ingenting att det regna det höjde mysfaktorn! Vi sjöng gammla svenska hits, och hur kul är inte det!? Skit kul! Sen upp på trägårn kunde vi ju ha skitit i, men endå det var kul när carro dansa.. =) Maten måste jag ju nämna också, tack kattis. Vi åt grillade laxfilér med färsk potatis och tatsiki. Å grillade majskolvar & champinjoner. Super gott! Nyttigt kändes det också. Jag som käkat 3 hg godis innan. Men det var ju såå gott!

I fredags var jag inbjuden till Jenni och Henke på indisk mat! Kunde inte ha varit godare och trevligare. Hon hade gjort 6 olika indiska rätter, och fixat jätte fint ute på verandan men tyger och indisk musik. Allt för känslan. Sen blev det en flaska vin där också, och lite kort spel. Åå efterrätt, jordgubbar, glass och grädde!

Det har varit en bra helg.. I morron jobb igen. Men det känns som det inte ligger så stor ångest över det! Jag har nämligen fått ett jobb jag trivs jätte bra med, än så länge i alla fall. hehe. Sen är tiderna lite bättre än på iss, en skillnad på två timmar!!. När jag jobbade där gick jag upp sååå tidigt, 04.45.. nu räcker det och jag går upp 06.45.. TVÅ timmar senare, å det känns som om tiden till fritid blir lite längre då jag slipper pendla 1,5 timme per dag.
Så jag trivs! Dock tjänar man mer som städerska!! Men nu är jag telefonist ett tag framöver...

I dag ska jag försöka mej på en bakis dag.. Försöka i alla fall, jag tycker att man slösar bort dagen och man bara ligger i soffan å gör ingenting. Jag vill hälsa på folk, gå på bio eller åka å göra nått.. Oftast när jag har druckit, har jag ångest över det, å sen ska jag göra hundra saker dan efter bara för å visa att, nej jag är inte bakis. Men i dag är jag fan det. Huvudet är rätt tungt, jag ska inte köra nå bil förns i kväll å jag skulle behöva en promenad i friska luften!

Jag tar dagorningen i lite fel ordning här känner jag,men i veckan såg jag Älskade underbara. Bra film. Nästa sommar är det jag som är i skärgården å blir kär.. Man kan ju drömma. ;)

It´s a hang-up!!

Helgen.

Pannkakor hos mormor och morfar i dag! Mormors pankakor är dom bästa. Super goda! Helgen har varit bra. Sista helgen som ledig, haft två veckor nu. I morron är det jag som börjar nya jobbet som telefonist. ;)

I fredags, var jag ut med Ansi på l-a festen. Var på grillfest först i nya huset, trevligt. Synd att carro var sjuk bara å inte hängde med ut. Men kvällen blev vad jag ville att den skulle bli.

I går var jag schafför, så skönt att vakna idag å veta att man är pigg, förutom förkylningen då. =)
Var på trägårn nykter, och det var riktigt kul. Kattis va med ut! å vi var hos madde på förfest.

Klantig har jag också varit, det enda jag skulle ta med mig till ansi, var en sallad, å vad gör anna. Jo hon ställer salladen på biltaket.. =) Hmm, gissa hur det gick, Jo Anna fixa gatufest för alla kråkor och fiskmåsar. Jaja, dom älskade i allafall mig, för en kväll!

Sen skulle jag tanka igår, och HUR gick det då, inge vidare faktiskt, atomaten tog mina pengar, å Anna fick inte det utbyte hon ville ha. Bensiiiin! Nej, sen skulle katt prova, å atomaten gjorde samma sak igen. Stole our money! Vidare till ok i stället, å där försökte Anna tanka med maistro kort, vilket inte heller gick så bra. =) En timme senare, fick hon äntligen sin bensin. Illa.. Jag ska helt enkelt inte tanka!

Sen tog jag väll M+P´s bil, å vad händer jo varningslampan för krock kudden lyser!?

Nej nu väntar pannkakor, och besök hos mormor och morfar. Puss!


RSS 2.0