Drudsen ska ut på party.

image310

Bjuder på en knaaas bild..

Här händer det massor som vanligt, vi har varit ute å käkat buffé.. (tisdag) Onsdag var jag, johan, lina och johan.. iväg till Olarsgården och åt super god mat, och sen bio, super trevligt och skönt att komma från stöten lite.
I morron är det första Mars.. hihi.. tiden går så fort det är helt sjukt..
Ååå i morron är det våran sista riktiga sportlovs vecka.. wiiiee.. Så på söndag blir det party.. Då ska vi supa ner johan.. hehe. för att han har varit nykter i tre veckor.. ;) 

Sen ska det tydligen hända något på måndag, en överasskning från chef ett och två.. Väldigt nyfiken är jag..

Igår hade vi mys middag hemma här, Det blev kyckling och ris, & curry sås.. Super gott!!

                 image309

Knäppa vi? NEJ!! Hehe..

Rastlös

Rastlös  Hehe..

Äter tacco tallrik, pratat med carro i telefonen, dricker snart cola.. NU ?

Begravning.

image303

Ja då har man varit på sin första begravning det var jätte vackert, jag grät så fort jag klev in i kapellet.
Nu är jag bara väldigt trött och på mys humör, så det blir soffan och täcket för min del...
Mamma och pappa åkte precis på konsert..
Daaa så jag blir helt själv... Knaaaaaaaas. Jag som inte varit själv på så länge nu... Men men.. ibland kan man behöva det ocksåå..

NU ska jag gå och äta nått, puss på.

Hemma...!

Jag är hemmaaaaaa..
Sjukt drygt att åka bil hem, jag satt och skrek, och sjöng, drack två red bull, käkade naturgodis och nötter, växlade med värmen, satt på kallt, sen varmt, sen kallt, skruvade på mej, och ringde folk.. allt för att inte somna vid ratten, Blir såå trött så fort jag sätter mej i bilen.. =/ Men nu är jag hemma... hihi.. va förbi vid min lägenhet.. ringde mamma å sa att jag var där..

-Mamma jag nästan grinar! Vi la på.. hehe. åå jag grinaa.. ! Vadå känslor??
Trött, slut, känslor hit och dit.. åå jag grinar för att jag va i min lägenhet, haha.. heelt sjukt.. Men sant..

Nu är jag hemma vid mamma och pappa.. Känns sköönt endå.. trots att jag saknar stöten redan.. Vill ju inte missa något där.. åå jag vill med slå rekord.

I morron blir det begravning för farmor.. Usch.. Men men.. det är som det är.. kommer grina ihjäl meej, Men det är väll så livet är..

Ska försöka njuta av tre dagars ledighet i alla fall, det är verkligen lyx..

Puss på er som låter mej vara det...!

Hjärtans dag..

Igår hade jag sjukt kul, det var alla hjärtans dag åå eftersom ingen av oss kååtan brudar hade nån att fira med så blev det sambos middag.. Sandra lagade maten, pasta med räkor, rom och grädde.. Sjukt gott.. Till det drack vi varsin flaska vin, och ost & kex.. Pratade massa strunt och hade det allmänt kul..
Sen skulle vi shota när vinet tog slut, jag lyckades få i mej en halv, sandra en hel, och för jenny vände en liten liten kork upp på hela hennes mage, så hon spydde i slasken.. Jag å Sandra skrattade så vi närstan dog..

Sen kom dom på den tråååkiga idé att gå till tippi, jag vägra, såå jag tänkte sova..
Men icke.. Jag åkte med johan i stället på hans skoter när han skulle lägga snöö..
Skoj, skoj.. upp i branten backen, och sen välte vi.. =) hehe.. skojj skojj.. det gick bara bra.. åå jag stor trivdes där på skotern..

Sen lyckades jag ramla utanför dörren, slog ner min handled, så den har gör lite ont, och har ett litet blåmärke..

Efter en liten stund ramlade jenny och sandra in.. Haha.. dom var allt annat än nyktra, sandra spydde, och jenny la sig för att sova i MIN 90 säng!! Hahaha.. åå där låg vi hela natten.. =)

Fanns bara tre andra sängar och en bäddsoffa, men min säng verklade klokast just då.. hehe..

Nog om det vi hade sjukt kul.. Jobbat satan idag.. det har verkligen gått i ett... inte suttit en enda sekund.. Ååå städningen med all förberedelser för i morn var allt annat än rolig.. Blää.. Helt sjukt att nio timmar kan kännas såå långa, vi hade väll en samanlagd lunch få fem min.. men men.. det är ju precis som i lofsdalen.. Vi vill slå förra årets rekord i alla fall!!

Nu blir det duschen.. Puss !

SKOTER KORT!!

 image301

Hihi.. Amnapamna Har skoter kort.. hihi.. Lyckaa.. SÅ KUL!!!
Vi fick ta alla tre, tuuuusen tack boss Å boss... =)

I huvudet på Anna

Jag är ledig idag, borde väll ha varit ute och åkt, så jag lär mig nån gång..
För OM mina ungar ska växa upp i en skid ort, och jag ska lära dom å åka, lär jag nog snabba på..
Hahaha.. skojja bara men var det inte så jag saa.. Jag vill äga ett stort spa hotell, köra en fyrhjulsdriven snygg svart volvo, ha tre barn, stort timmer hus med bubbelpool inne, och bad tunna ute... Jobba in pengar på vintern, och njuta av lediga somrar.. på sommaren.. Dags att sätta fart...

Nån har påverkat mig positivt, och insett att man måste ha MÅL.. här i livet.. Annars har man ju inga att uppfylla...
Just nu har jag nog bara drömmar.. Men snart ska jag ha måål.. DET du.. =)

Mmm.. i dag har jag inte gjort mycket vettigt, har lite svårt att acceptera en dag som bara går, utan att jag har gjort nått.. Men men, ibland kanske man måste ta det lugnt också.. Jag håller på att färga håret just nu, snart kommer mina sambos hem.. Då blir det läx läsning inför skoter provet i morron.. Och sen laga lite mat..

PUSS på er!!

Ledig idag..

HC Kvällen..


image299

Nu blir det LUGNT ett tag.. det måste det bli..

Blååås fiskar!!

image297

Hej Världen!

Hej Världen.

Idag har det varit så himla fiint väder, jag var så himla lycklig när jag gick upp till kååtan idag. Det var bara en sköön känsla runt hela mej.. Hihihi..
Hela anläggningen stod still i dag också, i närmare 1 timme.. Och våran värmare slutade funka runt halv elva.. och ville inte funka förns framåt 13.00 igen.. ISKALLT.. Men de funka.. va lite avbrott i vardagen.. ;) Synd bara på den fina dagen.. Annars kanske kassan varit lite bättre.. Men men..
I morn blir det nog mycket..

Shit jag har precis skjutsat på sandra, kommit hem, satt mig, och jaa efter fem min är jag rastlös, och tänker..

- Jahaaa, va ska man göra nu dåå.. Är så van vid att livet går i 110.. och vi har alltid saker att göra, Jobba, äta, handla, göra i ordning oss och sen paaarty, sova, jobba.. Jaaa.. Ni förstår.. Heela tiden någonting.. I Måndags var det personalfest, det var skojj, skojj.. Tisdags blev vi bjudna på buffé, efterrätt och viin på brasset av "styrelsen" Alltså våra chefer.. Super snällt! I går var jag helt slut, hade lite huvudvärk, men det blev endå sen läggning, lite socialt liv, chips, dipp, nötter och film, som jag knappt såg på då.. men endå. Åå så va jag duktig och tvättade två maskiner, solade, och gick & inhandlade lite mat..
Sen flyttade vi om i vår lilla lya, jag har fått eget rum, daniel har fått sparken, och jenny vill inte bo med mej för jag snarkar.. HAA... =) Lyxigt..

På lördag blir det håårt.. Först en stressdag, och sen konferans.. Men det blir kul.. På söndag kommer bocken hit och festar med oss, Åå då blir det HC.. Med.. Anna och Johanna också..

Njut av slapp livet i Thailand syster! Puss på dej!

Djungeltema, och personal fest!!

image294

image295

image296

Vi Hade sjukt kul, Black monkies with Banananas.. =) Fråga meej inte varför.

PARTYY!

image293

Farmor.

Min Söta lilla farmor dog igår.. Älskar dej & Jag har inte fattat att du är borta..
Fattar absolut ingenting om jag ska va ärlig.. Men det är väll Så livet är... Jag tänker på dej & du har alltid varit heeelt underbar..!

Nu ska jag bege mig till högis för MAMMA är hääär, känns så sköönt, var där igår, och åt tacos, och blev lite om pysslad.. Och NU ännu mera ompysslad, ska bara orka köra bilen först, såå jäkla slut ihuvudet..

Andra kuss va också med, så dom är 8 pers.. Blir god mat, basta och lite vin idag tror jag... orkar nog inte mer än så.. 



RSS 2.0