Ny Kärlek.

image372

Fina, sommar fräscha, perfekta... =)

NÖJD...

Jag har köpt nya skor idag, super fräsha.. så nöjd!! Vart på stan och hämtat linser, fixat med sömeska, och kollat tyger.. Iii jag ska sy upp en fin klänning i corall färg, passar perfekt till min bruna fina hy just nu.

Ikväll ska jag dricka öl med mina flickor, Såå gött, tjej snack och kall öl, fint väder, kan det bli bättre?

Ååå jag Älskar Min Pojkvän!

Solnedgången..

image371

Solen i Grekland som även lyser här i Sverige, härligt..
Håller på att tvättar, men snart så ska jag gå ut och njuta av vädret.

Ska hinna mycket idag är de tänkt. Puss!

Min SÖT.........!!

image355

Jaag och min bejb på äventyr, haft den bästa veckan på mycket, mycket länge, vilka lycko känslor, vi har bara myst massor, ätit hur god grekisk-italiensk mat som helst, druckit öl, goda drinkar, legat vid DEN underbara stranden, badat, lekt, skrattat åå njutit...

Åå han posar inte.. =) Bara jag som lyckades fota just så.... ;)

MER BILDER.

                                



                             

Europas VACKRASTE strand.

image364

Japp, här låg vi. helt underbart VACKERT..
Här stod vi på en utsiktsplats, och hade grym utsikt.

Kefalonia

Hej varlden!
Da var det annu en gang det blev svart att skriva, hihi, Jag ar glaaaad.
Sitter pa en bar i kefalonia, grekland med varldens basta johan, Vi tog en sista minuten 12 timmar innan planet gick! STOLT, hehe..

Aker hem imorron, vill inte det, men vi har haft 8 underbara dagar, Legat pa varldens finaste strand och haft det riktigt riktigt BRA!! Saa lycklig! Rekomenderar de har stallet grymt mycke, Stranden vi har legat pa, har utnams till europas finste i 15 ar.. saa ak hit.. hihi..

Nej nu ska vi ga och ata, PUSS pa er!!

Wiihoo.

image353

Hoppas på att snart få se solen i sverige, OCKSÅ!

Grekland.

                


                


          Nu är jag och mammi hemma igen. Vi har haft det helt underbart.

Vi har inte haft toppen väder., hade bättre väder förra året, men men. Vi har ju haft riktig semester endå. Mulet några dagar, och lite disigt, annars SOL, bästa dagen var tyvärr igår, när det var dags att åka hem. Då var det riktig sommar värme och så där "jobbigt" varmt så man måste bada i poolen hela tiden. Sådan värme jag ÄLSKAR!!
Fast vi har solat trots lite måln och blåst, men inte behövt badat i poolen, för så varmt har de inte varit, ätit gott, och druckit Vin Vin VIN.. några Öl.. Super gott när vi var på båt utflykt, då hade vi strålande väder, åå det var varmt att gå upp till den gamla staden Lindos, Dåå drack jag en kall öl & käka pizza på ett hus tak, med världens finaste utsikt, de va LYX.

Annars har vi degat, läst, solat, badat, åkt in till rhodos stad på kvällen, strosat runt och ätit på nån av alla mysiga restauranger.  SEMESTER... ÄR LYX! Verkligen tacksam över den här veckan. wiiho.


Sumo goes Grekland..

image342

Haha. var bara tvungen att bjuda på denna. Ser ut som jag är lika bred som poolen.

Nu ar vi haaaar!

Heeej, rhodos uppdatering, jag och mamma har strosat runt overallt idag, atit ute och haft det allmant skont... hehe.. blir roligt utan ratta bokstaverna.. svart att skriva... VI HAR MULET!! Blaaaaaa...

Vill vi ju inte haaaa, nej nej, hoppas pa sol i morron, Ska pa bat utflykt i morron till lidos.
Druckit vin pa balkongen nu, atit ol korv och kakat gott...
Det ar underbart trots vadret, men sol och bad vill man ju HAAAAA!!!


PUSS pa er!!

TIDSOPTIMISMEN håller i sig....

Tidsoptimist som jag gått och blivit, håller jag på och packar och tvättar NU.. hehe. åker i morron bitti vid tio, elva nån gång, så jag hinner utan problem.. =) Tog en power nap nyss, hade lite huvudvärk så det blev nog en 45-50 minuters sömn.. skönt, sen sms bombade maria mej, hehe.. Fick några roliga historier och en trevlig resa hälsning. Alltid uppskattat.. Fick en av ansi och carro med, så jag hoppas verkligen det blir en trevlig resa nu. Jag har inge förväntningar alls, får jag sol hela veckan, god mat och bad, så är jag nöjdare än nöjdast.. Ska bli riktigt skönt att bara få slappa, och må bra.

Kommer sakna johan, men nu fick vi ju tolv timmar i natt ihop, så jag får väll stå ut.. 1,5 vecka måste ju gå nu, när vi fick mysa igår.. Han satt sej i bilen och åkte till mej, kom åtta på kvällen, och va tvungen att åka hem igen, åtta i morse.. =) Men de var värt MASSA... Maria va super snäll och lät mej ta friskvård första timmen, så vi slapp i alla fall gå upp vid sex. TACK så mycket för de..!

Godis har jag ätit den här veckan också.. Illa illa.... Alldeles för mycket.. Förstår nu varför jag vanligt vis inte äter godis, JAG KAN INTE hantera det!! Får bli nya tag och slut ätit. Jag och godis är helt enkelt för goda vänner att vi måste göra slut. MEN först en vecka på Rhodos i livsnjutningens tecken... (Kan ju dö på hem resan) Såå njutas de ska de...

Jag är inte rädd för flygresan, men på nått sätt känner jag mer obehag änn vad jag tidigare har gjort..
Jag börjar bli gammal, och rädd... Tidigare tyckte jag det bara va härligt...

Nej nu ska jag sparka igång mej igen. Ha det bra hemma i Sverige!!

Kärlek..




image340

Vackra vackra sverige.

Mina grannar tror nog att jag lever ett dubbel liv.. hehe. jag kommer hem, är hemma nån dag, packar väskan, åker iväg, kommer hem, packar väskan, åker... Johan trodde att jag inte vågar sova själv, och det ligger nog nått i det. VÅGAR det gör jag, men det är ju såå tråkigt, Det händer ju saker i mitt liv heela hela tiden just nu..
Jag har varit till carro i falun, till johan, till mamma och pappa, johan har varit hos mej, hem till mamma och pappa igen, syster har sovit hos mej, jaaa å nu hemma på stenvägen igen.. Såå jaa nått ligger det ju i att jag inte kan hitta ron och bara va i min lägenhet, själv.. Har sovit två nätter själv i den! Heeelt sjukt..
Men men det är väll såå, just nu är jag full av liv och bara såå lycklig över att få va hemma.. Att det snaart är sommar, åå att det händer saker hela, hela tiden.. wiihoo..

Idag har jag glassat i solen på stan med Ansi och syster.. vi va på stan i fyra timmar, satt och fikade och träffade en hel del folk man känner.. Det var riktigt riktigt trevligt... Sen ringde jenni och frågade om jag skulle komma och grilla, såå jaa varför inte.. Vackert väder och allt, så det blev grillat och ett glas rött.. MUMS... Sen långpromenad på vackra promenad stigen.. Hela 1,5 timme var vi ute.. Sköööönt, men jag är stel som en kärring, heelt sjukt..
Va ute med johan ons, och lör, gymmet igår, och promenad i dag.. STEL!! Fyy va otränad jag ÄR!!.. SÅ ILLA...

Men det ska bli ändring på det, måste träna upp musklerna och ryggen igen, och konditionen... Det var katastroof igår på gymmet, usch.. =/ Har jätte träningsvärk idag.. Gillar vi inte!!

Ska jobba ons - fre nu, det känns bra, behöver extra pengar.. Wiihoo.. Fattigt var det här... =)

SEN sol och bad, hoppas jag!

KAFFE..

Mmm, frukosten är intagen, gott gott, kaffet var perfekt.. Ska snart göra mej iordning, åka och lämna skatte papper, sista minuten, jaag? Öö JA.... Sen vidare på synundersökning, kan behövas, mina ögon har blivit sämre, helt klart. 

Ååå jaa den här helgen har varit lika underbar som den förra, vi har myst, ätit, myst, ätit.. hehe.. Cocothai på fredagen, sen hem till Ansi och tobbe på fika, Guuud va fiint huset har blivit, det är helt sjukt.. Jag blir nästan sugen..! Sen drog vi hem till mamma och pappa, snodde deras dvd, och åkte hem för att se på film, yes yes, synd bara att jag glömde dosan, så det blev film med dansk TEXT... Haha.. jag somnade endå i halva filmen, Hade ju varit vaken sedan 06,20... =) Såå liiite trött var jag.

Lördagen tog vi det väldigt lugnt, slappade och hade de bra.. tog en promenad på eftermiddagen, och sen fixing inför kvällen.. Wiihoo.. den blev lyckad, vi åt tre rätters på Akropolis, delade en flaska vin, sen vidare till selmas, för ett antal öl och en jäger... SUPER trevligt... Blev lite onyktra, eller?

Och igår söndag, var det bara slapp som gällde, sen oriflame möte för mej på kvällen.

Nu ska jag kicka igång, måste det ser jag på klockan.. Ska ta mej och träna idag också...

Fredag!

Hade en grym dag igår, va och shoppade i borlänge, käkade på max, kycklingmål classic, slappade, och lagade mat med söööt, sen kvällspromenad vid nio, Perfekt.. kunde inte haft de bättre.. Idag jobbar jag, vet inte riktigt vad vi ska ta och hitta på i helgen.. det visar sig väll..

gaaah, jag har ont i ryggen... det är så där dryg ont, så jag inte kan sitta still, jag sitter bara och skruvar på mej, och vrider.. och knäcker.. BLÄÄ!


Annars är det underbart att det är helg snaart.. wiiho.

RSS 2.0