Vilken LYCKA!!

Underbar dag idag!! Jag fick jobbet, jag har skrivit på papper, jag är nöjd med lönen, VI ska FLYTTA!! Underbara tanke!! Vi lantisar ska flytta till STOR STAN!! Ha ha..

Kunde inte va lyckligare!!

Lägenheten är helt underbar, & stor, helfräscht badrum och en super stor veranda!
Perfekt till sommaren & grillsäsongen! Med soool hela dagen!

Vi har firat med ost & kex och ett glas rött!!
Livets lyx!

Natti natti.


Tuna Park!

Hon hörde aldrig av sig, tjejen med hyllan, så jag stack till tuna park och brände pengar. Köpte ett par super snygga sommar skor, ett par svarta jeans i stretch, ett vitt & ett svart linne, & en svart kofta. Sen fyra par strumpbyxor som alltid går sönder!

Ååå så handlade jag på coop, dyra coop!! Ica MAXI är sååå mycket bättre och billigare. Men jag orkade inte åka enda dit.
Köpte en lyxig räksallad till mej själv & natur godis.. Här skaa lyxas lite, det är jag värd!!

Gott gott, nu är jag HUNGRIG!!


Värsta säljaren, JAG!!

Hmm. det där med att ha kontakt med människor som man inte känner & via telefon är ju inte det bästa jag vet. Jag hatar att ringa folk, och speciellt & tjata på dom om dom ska ha grejerna eller ej. Igår väntade jag hela dagen på att en kvinna skulle komma och hämta sängen, men icke hon kom inte, och samtalet bröts. Sen fick jag inte tag i henne nå mer. Nu ringde jag igen, och då hade hon dragit upp till Stockholm, sjukt flummig och rolig verkar hon. Men att jaga folk för att få ett svar, är väl inte det roligaste. Men men, hon skulle ha sängen & kommer på Torsdag.

Sen pratade jag med en tjej igår ang. hyllan, hon skulle komma idag på förmiddagen. & nu är det efter tolv, och hon har inte varit här...! Jag kan ju inte låta bli att gå ut för att jag väntar på folk som inte kan höra av sig!! Gaaah... LITE irriterande är det faktiskt, för igår gick jag inte utanför dörren pga, dom som skulle hämta sängen!

Nej snabba affärer ska det va! Sån som Johan gjorde, han satt ut skiten, det ringde en kille, så kom han på engång & hämta, så var det betalat och klart!!

Nu har Johan dragit på sin utbildning igen & kommer väl hem om TIO timmar, Tråååk!! Fast jag har väl endel att ta tag i!!


Farbror Polisen!!

Igår kväll var jag själv hemma, Ååå då var det självklart världens liv här!! En karl som låg och skrek i 6 timmar! MINST, jag somnade vid tre när Johan kom hem, då skrek han fortfarande!!

& sen var det folk som festa & bråkade så dom stod och skrek på varandra I trappuppgången. Säkert kvinno misshandel, för han höjde handen, och hon stod utanför och grina när Johan kom. (Jag kolla i dörren, nyfiken som jag är.)

Så nu är farbror polisen här med block och penna! Just snyggt, för vi skulle få hit ett par som skulle komma och kolla på vår soffa! Så när dom kom stod polisbilen utanför, eller ja den står där än...!

Tror ni dom vill ha soffan? Sen väntar vi på en Dam som ska hämta sängen!

Såå nu vill jag verkligen flytta!!

--------------------------------------------------

Efter ett tag kom det en till polisbil, och jag blev rädd att det hänt han som skrek så mycket något.. Ååå jag inte gjort något! Men Johan sa att han brukade skrika så där ibland. & det kommer jag ihåg att han sagt.

- Ibland låter det som en gubbe ska dö där uppe! Det lät ialla fall sjukt läskigt & det lät som han var i vår lägenhet!!

Så jag skulle aldrig vågat gått upp endå! Dessutom har dom en läskig kamphund.. Huuu. Nu luktar det sjuukt mycke vitlök här, Mums!! Blir Fläskytterfilé igen, m. Grekisk vitlök & svamp!

Klirr i Kassan!

Ps2 + Alla spelen är borta! 850 kr!

Det gäller att va billig, då blir man av med grejerna!
Johan hade sett samma spel ute för 2500 kr.

Men då får man ju behålla grejerna!

Man ser sååå många (förlåt) PUCKON som försöker få vanliga "burk" TVn sålda för 1500 kr!

Hallååå! VAD tror dom? Vi fick 300 kr för våran!

Hi hi.. Glad är jag i alla fall, imorgon hämtar dom sängen!


Här händer det grejer!

Städningen & plockandet fortsätter, tror tillochmed Johan tycker att det är skönt att slänga!!
Hi hi..

Det är fortfarande sjuk mycket grejer han samlat på sig!
Jag ska få honom att svära under ed, så han aldrig blir en hamster igen!

Jag har slängt dom gamla vinterskorna & lite kläder!

Nu ska jag sätta in massa kort i Album, & Johan sitter och syr! Hahaha.

Lite söt är han allt!


Sålde förressten sängen på några minuter! Satte ut den på blocket. Hela sänggaveln & madrassen för 500 kr!
Jag blev mailbombad!!

Nu vill vi bara få bort lite elektronik prylar, en hylla, soffbordet, crossutrustning, en glass frys, ps2 spel, bärbar CD, biljardbordet, & lite annat. Intresserad?

Mejla!







70 Läsare?

Det är mycket för att vara mej, hej och håå..!!

Idag har det varit ännu mera rensning!!



Nu är vi så där super sociala och sitter vid varsin dator med varsit glas rödvin. Såå romantiska brukar vi inte vara! (ironi)
Såå har jag lite beslut ångest hur jag ska göra nästa vecka, jag skulle få jobba en hel vecka hemma! Men samtidigt ska jag på möte med VDn på tisdag, & det måste ju tyvärr (söta arbetskamrater) vara viktigare med ett eget "riktigt" jobb!! Men samtidigt vill jag ju jobba så mycket som möjligt!!

Svårt det där!! Trevlig kväll har jag i alla fall haft, trots att det inte hänt någonting alls. =)

VÅÅÅR STÄDNING?

Eller kanske vi ska säga städning från det att Johan var Fem? Eller hans ex? Herreguuud va skit vi har SLÄNGT, bara Johans & kexets saker. Blää Säger jag! Men nu är mycket av det gjort. Vi har nämligen SLÄNGT saker som ryms i TVÅ stora skåp BILAR.. 

He he. Jag skämtade med Johan och sa.. Hade jag vetat att det var så här mycket, hade jag nog gjort slut i stället...!

Vi snackar alltså sjuukt mycket grejer, gamla strumpor, kalsonger, jackor, cd spelare, telefoner, soffor, pantburkar, golfklubbor, väskor, en hel frys med vinbär, rabarber, blåbär, 3 kg renskav, lax! ,glödlampor, kartonger, cd skivor, videor, cd växlare, bord, stolar, googels, täckbyxor, glasögon, filofax, skrivare, datorer, handdukar, täcken, kuddar, tyger, kläder, sladdar & laddare till förbannelse... Aaaa men ni förstår! Saker som stått i ett förråd, sedan TIO år tillbaka..(MINST) & allt har bara stått och tagit plats, för det är verkligen bara skit!! Som man aldrig kommer att använda igen. Fatta va sköönt det ska bli när det är klart!! Slipper jag bry mig i det nå mer!

Jag älskar att slääääääänga! Jag vet inte hur mycket jag har slängt sedan jag och Johan blev tillsammans. Fattar inte hur han / dom kunnat samla på sig allt!! Mest Johan, men det har också varit mycket som vi inte vet vart det kommer ifrån!!

I morgon blir det att fortsätta, garaget är klart, men förrådet är INTE klart!!

Nu dricker vi kall öl, & har nyligen ätit tacos!



                                         
        

Så vill jag bara säga att dom här bilderna är tagna på SLUTET, varken förrådet eller garaget gick att gå in i överhuvudtaget tidigare.


Läskande gott som läsk!!




Jag läste just läsk, och nu känner jag hur det bara vattnas i munnen.
Jag blev super törstig, och jag vill ha läsk. Blev ni sugna? Eller är det bara jag som är så? Tur att pappa gett mig en sodastreamer! Nu blir det coca cola!


Min söt sitter och spelar poker, så vi ska bli rika! Drömma går ju!

Sol Sol Sol...!

Jaaa, idag har jag inte haft tid med att blogga. Jag och Johan åkte till Katrineholm i morse och fixade Johans bil, eller ja fixa och fixa den står kvar där, för att den inte gick att fixa. Men Johan har tvättat & putsat på den i säkert 4 timmar, och jag har dammsugit och torkat den invändig. Nån som vill köpa en volvo?

Jag var ut på promenad i vårsolen, guud så sköönt!! Men rätt kallt i luften ändå. Sedan bjöd Johans pappa oss på lunch. Tack! Och nu i kväll fick vi även middag hos Johans mamma. Vilken lyxig dag!

Igår var vi alltså i Stockholm & i Uppsala på IKEA.. Jag köpte ingenting! Det var urplockat och tråkigt. Dom ska få ett nytt Ikea nu i april, så det var rörigt och då infann sig inte riktigt min köplust. 

Vi fick föressten förlovnings present av Johans Mamma & Arne idag! Tuuusen tack! Bidrag till nya möbler, kanske. ;) & av mamma & pappa får vi en stor vit sängkappa till nya sängen! Perfekt!!

Hmm. Vilket tråkigt inägg jag bjöd på.. Men det blev inte bättre än så här.

Spännande & Lycklig!!

Intervjun gick bra! Josefine är helt underbar! Man blir sjukt inspirerad av henne!! Vilken människa, jag sa till Johan efteråt att han skulle ha varit med och lyssnat på allt intressant hon sa.

Nu är det pirr i magen, och glädje hopp som gäller. Hi hi hi.. sån där känsla som känns i hela kroppen, så man nästan ryser till. Ååå Va bra det känns!!

Skriver mer imorgon! Iiiiiiiiiiiiiiiiiihihi, känsla nu!

God Natt.

Rastlös!

Idag är det första dagen på över en månad som jag är själv, & då blir jag så sjuuukt raslös!! mina tankar snurrar och snurrar, jag vill va kreativ, jag vill göra något roligt, jag vill LEVA... Jag vill flytta, fixa, inreda.. Starta eget, sticka utomlands.. Mina rastlösa dagar dom är inte att leka med. Allt ska ske NUU, helst på engång!!

& när jag inser att ingenting händer, vill jag bara deppa ihop, äta godis eller dricka vin!

INGEN ser ju till att sakerna händer åt mig!! Så det kanske är dags att ta tummen ur, och göra något, vad som helst.

Så vill jag alltid förändra mig själv sånna dagar. Typ gå ner 20 kilo, slinga massa slingor i håret, & skaffa sjukt coola kläder & massa nya härliga vår skor.

Åå bara se sjukt cool ut, så som jag aldrig sett ut!

Nää nu längtar jag efter charterhjältar!



Jag bjuder på den här dubbelhakan.. ;)

Hade jag strräckt på mej & putat lite med läpparna, hade jag vart sjuuukt snygg..!


Parkerings Böter??


Yes då har jag varit på Arbetsintervju!! 1 plats är det, och jag var en av 8 pers som varit på intervju. Den sista också, då jag jobbade vecka 11 & 12.. spännande spännande!! Det verkar va ett riktigt bra & roligt jobb men som sagt 8 pers. Då har jag 12 % chans att få jobbet, eller?

Sen var jag till stadium och lämnade in min vita jacka som blivit rosa i sömmarna. Inga problem jag fick tillbaka 1700kr. UNDERBART, & vidare till arbetsförmedlingen för att få milersättning då jag ska på intervju i morgon också!!

Bara det att jag stoppade i parkeringsatomaten 1,5 timme. Stadium tog några minuter, sen satt jag på arbetsförmedlingen resten av tiden!! Tog sjukt lång tid, jag hade en jätte bra & trevlig tjej/dam som skulle hjälpa mig. MEN problemet var att hon var urkass på datorer, klippa och kopiera och fixa.. Vilken tiiiiiid det tog. Jag började ångra att jag gick ditt, herregud jag kommer få parkeringsböter.. Då går dom pengarna endå jämt upp med milersättningen.. SKIT också!! Men till slut blev hon klar. Jag hade parkering till 11.10. & 11.25 Störtade jag ut från arbetsförmedlingen, sprang över hela staaaan, och där står gubben med kuväret...

Jag ser nog lite lätt hysterisk ut och skriker väntaaa, jag kommer nu!! 
- Kom i tid nästa gång, säger han åt mej och ser liiite surig ut.
- Jajaja. Jag har varit till arbetsförmedlingen och där tar det alltid TID sa jag, och hoppade in i bilen, och drog.

Ha ha ha.. Det struntade väll gubben i vart jag varit, MEN vilken lycka jag kände när jag åkte där ifrån.. PUUUH.... Jag slapp böta!!

Det stod dessutom i mitt horoskop idag, att något kunde gå väldigt fel, men det löste sig ganska så på engång endå. & det stämmde precis in på mej idag!

Nu ska jag laga mat & fixa här hemma, Johan har stuckit på sin utbildning i Örebro.


Lä­§tidsparkering 
Det här kallar jag Långtidsparkering!!

Anställningsintervju!!

God Morron!! Idag ska jag på anställnings intervju.. PIRRIGT!! Jaa ska vara där vid nio!!

Förlåt för mitt dåliga skämt igår, he he. Jag trodde nu skulle fatta ironin när jag skrev skilsmässa.
Men sanningen va faktiskt att vi tvätta & jag hittade ett par trosor. & det var tur att jag inte är så svartsjuk, för hade jag varit de, hade det kunnat bli en stoor scen!

Men jag fatta rätt snabbt, att det var mammas trosor jag fått med mig hem.

Så mamma jag har snott dina trosor!

Johan sa bara, Tur att du visste att de var hennes, annars hade jag stått där som ett fån, och inte vetat vad jag skulle säga.

He he. Dååligt jag vet.. ;)



Otrogen Pojkvän?






Vi tvättar, Jag hittar ett par vita trosor i storlek SMAL!! Är det mina? NEJ??

Hur har dom hamnat där? Har DU en aning??

Nu är det fullt krig här hemma, och Johan packar snart sina saker och sticker!

Vad ska jag tro?  Skilsmässan är ett faktum.


VÅÅÅÅR!!

Här är det vår, inge snö alls. Så underbart! Helgen har varit grym. Jag är såå nöjd.

Kan säga att det var riktigt skönt att komma hem, hem till oss!!

Ifredags var vi till Linda & magnus. Åå barnen, det var trevligt & gott.
I går blev det stooorhandling & kvälls mys. Åt räkor & aioli igen.

& idag är det förberedelser för imorgon & tvätt som gäller.

På Tisdag ska vi till Sigtuna & Onsdag middag hos Johans Mamma & Arne. Trevligt, trevligt.

Nu har jag ingen lust, Joo jag träffade ju världens sötast loviza ifredags också.
Längtar tills jag får ha en hel dag med er igen!

Härliga, härliga vååår!


En till!!




Jag slänger in en till bild på Hanna & Loviza!!
Snaart får jag goosa med sötisen!

Jag vill också!!

FREDAG!!

Äntligen FREDAG!! Ååå i dag ska man få åka hem till Eskilstuna igen!! En dag kvar att jobba sen HEM!! Det känns helt underbart att få komma hem till vår lägenhet igen. Jag har inte varit där på TRE veckor.

Ikväll ska vi få komma på mat till Linda & Magnus. Passar perfekt att få komma ikväll, då vi åkt halvvägs..! Dom skulle fixa mat och efterrätt & jag har beställt tårta som jag tänkte ta med..!! Princess tårta! Gott gott.

På måndag & tisdag ska jag på mina anställningsintervjuer, gissa om jag är nervös!

I Onsdags var jag & Johan, Carro, Jerry, Ansi & Tobbe på Thea & tages, goood mat & Viin!! Sen gick vi hem och spelade Med andra ord, och drack lite till. Jag va den enda som skulle upp och jobba, så jag var väl lugnast. (Av Carro, Jerry & Johan..) Ansi & tobbe skulle sova vid TIO, där har vi pensionärerna!! He he. Men det var kul att dom va med och käka!! Jag hade iallafall en super trevlig kväll mitt i veckan. =)

Ååå så var jag rätt trött på Torsdagen.. =) Somnade vid 21.30.. Så jaa där var jag pensionär.

Nu ska jag snart dricka kaffe & jobba vidare! Hanna & Loviza kommer idag efter lunch på fika!!

Hanna & Loviza!!



Såå FIINA!!

Ååå va jag längtar efter er!!
Ses på Fredag!



Huvudvärk.

Nu har jag huvudvärk igen, det har jag typ jämt!! Skit drygt. Känner mej bara trött & slö... Ringde till carro, och hon ordinera att jag skulle ställa mej på springbandet och springa 20 min & öppna fönstret. Troligt att det kommer hända, NOT.. Inte som det känns nu i alla fall.. Jag, carro & Ansi skulle ha kört box, men Ansi var också trött och slut.. Så det var inte bara jag som avboka.. Tuuur!!

Jag tänker bara på godis, godis och godis.. Brukar bli så när jag inte köpt på ett tag. Sist var när jag och carro umgicks och jag åt tills jag mådde illa, och carro köpte 1 hg.. Det var ett bra tag sedan. Såå nu har nya hjärnspöken satt igång..!!

Jag har rört på mej sjukt bra dom här 2 veckorna. 9 promenader & 2 box pass. & NOLL hekto borta.. Bläää. Men som carro säger.. Muskler väger mer än fett.. Såå all träning är bra träning..! MEN magen står rätt ut!? Gravid kanske??

Neeeeeej då...!


SOL sol sol!!

Jag sitter i vardagsrummet, har nyss druckit kaffe. Och solen lyser in i genom fönstret. Sååå varmt och sköönt!!

& snön smälter bort. Iiiiiii.. Bort med dej!! Nu vill jag ha vååår!

Vaa jag läängtar!!

--------------------------------------------------------------

14.00

Blev två timmar i solen, ute på verandan! Jag & Mamma och varsin tidning.
Helt underbart sköönt!!


Helgen är välkommen!!


I Torsdags körde jag och carro ett hårt boxersize pass, idag har jag sjuuuk träningsvärk. & igår beställde jag semeltårta så mormor & morfar kom hit och fika. Sen åt vi grova baguetter m. kräftstjärtar och vitlöks creme frache. MUMS!! Ett och annat salladsblad och nån tomat skiva fick också slinka med.

Sen la jag mej i soffan med ett glas rödvin, kollade på hockyn som inte var mycket och se. Leksand förlora!!

Åå sen blev det sängen före 23.00, Heeelt slut efter en jobb vecka. Jag är inte van att jobba!!

Nu läääängtar jag hem till oss & massor efter Johan.. Han åker ifrån Frankrike idag!!
Men jag har en hel jobb vecka kvar!!

Så än får jag inte åka hem..!!

2,5 vecka ifrån varandra, det har aldrig hänt innan.

En till sak, snälla, snälla kan inte snön smälta bort!! NU!!

Pappa är Bäst!!

Hihi.. pappa stack iväg och klippte sig nyss, då frågade jag om han inte kunde be frisören tipsa om ett bra balsamspray. Trodde han skulle glömma det, men icke. Han hade köpt LANZAs Healing balsamspray som luktar cocos.. Mmm. Va glad jag blev. Han kom hem med ett leende på läpparna och sa..

- Jag bad om "the best a girl can get"

Hahaha. Han är för söt min pappa..! Pappas frisör hade bara stirrat på honom.. =)

Mamma är också bäst, för hon var ledig idag och skulle luncha med sina vänninor, men på bordet då jag och pappa kom hem på lunch stod endå god mat! Tack mamma!!

Nu ska jag ta och se charterhjältar!

Ni blir fler!!

Mina Besökare Bara stiger, jag blir bara tråkigare, inga bilder & inget kul.. Men tack för att ni kikar in. Men lite fler kommentarer kan jag väl få!!

Idag ringde en tjej och ville att jag skulle komma på en jobbintervju. Också ett väldigt bra jobb, så jag skuttar lite på rosamoln nu...! Hoppas hoppas hoppas. Båda jobben jag blivit erbjuden, är riktigt bra jobb!! Fem stjärnigt är hotellet tex. som Josefin hörde av sig ifrån. & det jobbet som ringde idag är heller inte helt fel. Nu håller jag alla tummarna att nått av dom ska bli mitt!!

Jag & mamma tog oss en promenad ner till ica idag & hyrde film. Vi ville hyra rallybrudar men den kommer in i morgon, så mamma ska hyra den till i morgon kväll i stället. & idag blev det Maria Larssons Eviga Ögonblick. Den va rättså bra, jag och Johan försökte kolla på den förut, men då stängde vi av efter 20 min. Men idag gick det bättre!!

Nu dags för sängen, så jag är pigg imorron! Jobba!! =)

Det blev en bra dag!!

Mormor & morfar har varit här och vi har fikat, sen har jag och mamma sett på charterhjältar här på datorn.

Ååå så fick jag ett glädjande samtal!! Min kusins fru Johanna ringde mej och hennes syster Josefine ville prata med mej, angående jobb. & det är inte vilket jobb som helst, jag blev väldigt GLAD!! Också ett jobb som innebär flytt, men det känns inte främmande!! Jag skulle mer än gärna ta det jobbet, så nu håller jag alla tummar att det blir så. Jag ska åka dit vecka 13 då jag jobbat klart här. Spännande spännande... & jag blev så glad att dom är så snälla och tänkt på mej!!

Iiii. Blev jätte ivrig och vill börja jobba/flytta på en gång! Det är världens merit!!! Blir helt nervös, trots att det inte alls är klart än, allt kan hända.. Men det skulle va så KUL!!

God natt allihopa nu kan jag va lycklig ett tag... Jag har något att se fram imot!

Jag säger det igen!!

VARFÖR detta land.. JAG FRYSER!! Det är kallt, och kan det sluta snöa? Jag vill åka till värmen nu och stanna där i två-tre månader!! Underbart är ordet, såå skönt att slippa frysa. Jag vill ha VÄRME & sol.

Imorron startar en ny vecka med jobb. Jag ska jobba med Johanna tre dagar & Gerd 2 dagar! Helt perfekt. Sen ska jag åka till Carro på kvällen & dit kommer även Ansi. Trevligt!!

I kväll ska jag krypa under duntäcket och se en film, och bara sura.. eller de kanske va fel ordval mysa kanske det heter. Men jag känner mej lite sur, jag vill inte vara fattig något mer, jag vill va rik & fly till värmen!! Tänk om man kunde komma på något bra att göra. Jag kanske ska köpa ett café utomlands, jobba massor, låta mina vänner komma ner och jobba, och bo i en skruttig lägenhet någonstans, BARA det är VARMT och härligt!! Johan får också följa med såklart.

Nu kaffe!! Gott gott!




Helg!!

Igår blev det rödvin ute i Jobsbo, Med familjen, Gun, Hasse, Johannes, Jenni, Henke & Fanny.. Blev bjudna på good mat och satt och tjööta hela kvällen. Det var trevligt!! Ikväll är vi inbjudna på mat till Jenni & Henke i stället.. Vilket lyx! Det blir köttfärspaj hörde jag det skvallras om. Som jag ÄLSKAR!! Blir sällskapsspel & mys i soffan.

Nån mer jag verkligen ÄLSKAR är dej JOHAN!! Kan inte fatta att det är TVÅ veckor kvar innan vi ses!! Hoppas du har det bra i Frankrike!! Saknar dej massor!! Längtar till våren & dej!!

Jag vill att snön ska smälta bort fort som sjutton nu..! Trevlig kväll Allihopa, nu ska jag hoppa in i duschen.

Varför Sverige?

Varför bor vi i kalla, regniga grååa Sverige??

Varför bor vi inte på en vacker strand någonstans där det är riktigt varmt? Driver hotell/pensionat, mitt på stranden, har egen pool, personal & kock??

Jag vill fly detta land NU!! Blir så himla rastlös så fort det är vardag!! Nej ingenting är omöjligt!! Jag VILL!!


Magisk Afton!!

Jag blev inspirerad av en jobbarkompis idag, så jag har bokat tid på en Magisk Afton.. Då man blir spådd i kort, trollbord & pennan.. Det ska bli såå spännande!! Men det är lååång väntetid, tyvärr.


Magisk Afton !
En hel kväll fylld med spänning och mystik där ni får
 -Healing behandling
                                           -Ställa frågor till ett trollbord                                             
                                       -Bli spådda med tarot kort                                          
-Prova på att ställa frågor till pendeln-Magisk skrift ( här får ni ta med egen penna )
mm. från kl 17.00 - tills vi blir trötta fram på småtimmarna
Framåt kvällen samlas vi, fikar, berättar spökhistorier och ställer frågor till anden i glaset för den som vågar i stearin ljusens sken.

Jag längtar!!

Nu hör jag att sängen skriker efter mig.

Natti Natti..



Onsdag & Jobb..

Huvudvärk har jag nu!! Johan sa åt mig igår, herregud jag vill inte va tillsammans med dej när du är 85 år. För HUR ska du låta då när det är alla möjliga fel på dej nu. Alltid är det nått. Och jag håller med honom. Guuud va dryg jag är!! I går hade jag mensvärk och ont i ryggen, och idag är det huvudvärk som spökar.. BLÄÄ!! Jag blir trött på mig själv.

Sen ringde carro nyss & ville ha med mej på body pump.. & min första tanke är bläää. Usch jag vill verkligen inte gå på gruppträning!! Det är inget för mig, och nu är jag väl tillräckligt gammal att bestämma själv, vet att jag verkligen inte vill. Borde är en annan sak, men vill. NEJ jag vill verkligen inte!!

Igår gjorde jag och Johan fin middag, eller JAG gjorde till oss och mamma & pappa..Det blev sjuukt gott, jag lyckades VERKLIGEN!! Både mamma & Johan sa flera gånger Gud va gott..! Så drack vi varsitt glas rött, och såg film. Super mysigt!! Jag kommer verkligen lääängta ihjäl mej nu ett par veckor.. Första veckan ska väl gå bra.. men sen!!

Det börjar dra ihop sig...

Igår var jag hos Carro & umgicks med Carro & Johanna vi kollade på en film på oss själva som var TIO år gammal. Gaah Va piinsamt, Jag och Kattis & Carro var 14 år!! Ha ha. Vilka töntar..!

I dag är det myys dag som gäller!! Jag & Johan ska grilla ute är det tänkt. Gå på bio eller hyra film. Sen kommer vi
inte träffas på läääänge. Det kommer att kännas riktigt konstigt!!

Nej va tråkig jag var idag. Imorron ska jag jobba!! KUL!!



Helgen, Fest, Bakis & Tenta.

Jaa helgen har varit riktigt bra! I fredags fick vi hem sängen, härligt!! Johans kompis kom & lagade mat, dom drack massa öl och kastade pil. Jag hade ganska så roligt åt dom. Speciellt på natten då dom kom hem, herregud.. Dom fnissa som två små flickor. Jag låtsades att sova, men egentligen låg jag och skratta åt dom... =) På lördagen skjutsade vi honom till tåget & fixade allt inför hemfärd. Blev en hel del saker, visste inte hur länge jag skulle va här då.

Vi kom hit vid 17.00 & carros fest började vid sex. Stressade liiite men vi hann!! Festen var super lyckad & alla hade nog jätte kul. En hel del människor, ca 35 pers i carros & jerrys tvååa. Tur att dom gjort iordning sällskapsrum i källarn! Vi lekte en massa lekar, uppdelade i fyra lag, där vi som är närmstavänner var lagledare, KUL!! På schemat stod nynningslekar, guitar hero, kasta pil & frågesport. Såå kul!! Tyvärr stannade kameran hemma.. Synd för er!!

Men bilder kanske kommer från carro sen!!

Igår var vi bakis, och pluggade Johans tenta, Jag är snart marknadsekonom..! Eller inte.. men intressant är det.

Sen smsade Maria från jobbet, och sa att dom skulle sticka till Thailand, Tänk va härligt ni kommer få!! NJUT!! & då ska jag få passa på att jobba 12 dagar. Wiiii, underbart med lite extra pengar. Kan ju säga att det är mer än välkommet då båda är arbetslösa, och Johan är helt utan inkomst. Perfekt då Johan endå sticker till Frankrike på fredag.

Nu ska jag fixa iordning mej, laga mat & sen sticka till carro en sväng.





RSS 2.0