Grattis på Födelsedagen kära 80 åring!!

Nej de är inte min födelsedag och jag fyller inte 80.. Suprise!! Men min kropp känns som om jag vore åttio, det är katastrof!! Tänk när jag är 80 år, hur ska den kännas då? Nej usch och fy va ont jag har i rygg och nacke, det knakar i nacken heeeela tiden!! & ryggen är helt sne, kroppen vaknar inte när jag hoppar ur sängen, och fötterna är helt stela och trötta!! USCH!! Ge mej en resa till Thailand, en bubbelpool eller massor av massage!! Jag behöver de nu!!

Förressten fick jag en daim tårta och en tårtspade i födelsedagspresent av MAXI idag. Därav Födelsedags temat.. ;) Jag fyller om en månad.. 25 hela år.. Hipp hipp hurra.. Om en månad alltså.. ;)

Nu ska jag dra iväg till Arlanda stad, och shoppa upp lönen, NOT.. Men panta burkar och inhandla lite mat, & in på H&M..

Puss! Ha en härlig Fredag, med fredags Myyyyyyyyyyyyyyyys!!

Trött, trött, trött..


Vaknade med huvudvärk idag, usch.. Låg i sängen tills elva. Blir ingen promenad idag tyvärr. Är för trött för de. SUCK.. Idag är det ju tillochmed lite fiiint väder!! SOLEN är framme!! Men men man ska lyssna på kroppen har jag hört.

Jobba kväll idag igen, börjar dock 14.00 idag, sen LEDIG imorgon, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Promenad, och sen shoppa julklappar kanske? & sen se IDOL, Ååå sova i tid för lördag morgon ringer klockan 05.30.. Huuu.

Vad ska ni göra ihelgen??

Nej nu ska jag sätta fart. Ha en härlig dag!!


Tooday, 25 !! & de innebär lön!!


Jaa den här veckan jobbar jag kväll, frukost till helgen, och sen tror jag att jag kommer jobba kväll hela nästa vecka! JULBORD står på schemat. Och jag hoppas att det kommer bli super mys och trevligt!! Jag gillar att jobba kväll, då kan man ha en lugn morgon med mys frukost, tända ljus och promenad innan jobbet. Det enda som saknas är cicci som alltid jobbar frukost!! På Torsdag ska det julpysslas.. ;) Här hemma vet jag inte när jag får julpyssla, min julkartong står långt lååångt in i ett förråd, lika så granen.. Var ut där igår och klättra, det enda jag fick fram var mina stjärnor till fönstret. 

Sen har jag fått en fin "julkrans" av mamma att ha ute vid dörren, det blev jätte fint!! Jag lyssnar på en massa pepp musik också i detta mörker. Önskar att jag hade en ipod som jag kunde ta med mej ut när jag går!! Mamma, nu har du två saker jag vill ha i julklapp. Ipod & en ny Kaffebryggare!!

Nu ska jag dricka lite kaffe, sen ut i friska luften på promenix och sen dusch och jobb. Wiihoo. Sängen hade lockat mer idag. Men icke!!

ANNA!



Vill ni läsa min blogg?


Mamma!

Var hem till Dalarna i helgen, och mamma satt och kollade på syrrans blogg och sen min. Suck hos dej är det alltid nattsvart. Så mamma det här inlägget skriver jag till dej!! Nu är det inte nattsvart längre! Tusen tack för en hälig helg hemma, vi åt varmamackor, drack vin, myste med kusiner, tog promenad, drack glögg och peppar kakor och bara hade det mys. Jag läääängtar tills julledighetern, för då kommer jag hem igen! Då blir det massa MYS!!

Syrran har flyttat ner till Göteborg, lite väl långt bort.. Men men, huvudsaken att du trivs.. & vem skulle inte göra det MITT i stan.. ;) Underbara tanke.. Själv sitter jag själv i Sigtuna.. Inte lika spännande, trots att jag älskar Sigtuna..!!

Igår gjorde jag världens godaste paj. Köttfärs, fetaost, bacon och kantarell paj. Med ett täcke av creme fraich & ost. Sjukt god blev den.. Mmmm!!

Snart kicka ut röven för en promenad, skönt med luft. Sov 14 timmar i natt.. Klockan 15.00 till jobbet för att jobba kväll..

Lady gagas- Bad romance.. Sjukt bra.. ;)


Natt svart..

Totalt tappat lusten på att blogga, mensen har kommit igen, och jag har inte blivit speciellt positivare sedan förra gången jag bloggade. Nu var jag nog duktig på att överdriva. För jag har faktiskt varit ledig tre helger i rad. Så underbart SKÖNT!! Första helgen var jag och Johan ner till götlaborg och sov i syrrans blivande lägenhet och gick på karins 30 års fest, vi hade en perfekt city helg med massa god mat och vin. Och dom här två helgerna har jag vart hemma i VACKRA, underbara Dalarna, umgåts med alla som betyder så mycket för mej, myst och bara haft det bra, ytteligare en 30 års fest. Carro du var helt GRYM!!

Nu väntar två veckors hårt jobb.. Två helger och höstiga promenader, det är min plan just nu.. Nyss ätit godis för att jag kände mej så deppig.. Typiskt. Jag ska ju inte!! Men men, gott var de..!

Roligare än så här blev jag inte, det har hänt massor i mitt liv, men jag orkar inte riktigt dela med mej. Hi hi.. tjii fick ni! Puss!


RSS 2.0