Less..

Lite less eller vad? Hehe, jaa!
Det regnar ute, I FJÄLLEN.. Jag blev pissblöt när jag körde hem med skotern, självklart fick jag åka hem och hämta kåtan nyckel och sen tillbaka igen, ännu mera blöt.. hehe.. Mm.. Varm dusch NÄSTA...
Blev inge party igår, så himla skönt!! Är trött på det med..

Lääängtar tills jag och mamma ska åka till stockholm, shoppa, och sen hämta syster och mimmi på ARLANDA...!!

Sen behöver jag klippa mej, får bli total make over när jag kommer hem..! Behöver verkligen, färga, klippa, fixa fransar och ögonbryn..!

Nu ska jag gå ut i regnet.. HEJ! 

Klänningen är på..

Siden klänningen är på, vinet i handen, och grym radio seven musik.. kan man bli annat än glaaaaad..
Hihi... blir lite party idag.. PÅSK.. Jue.. åå vi fick påsk ägg av johan.. Såå gulligt....
Trisslotter, sandra och jenny vann.. =) jag hade då inte samma tur.. hehe..
Sjukt sugen på att börja äta godis igen.. men icke.. snart klarat 4 månader.. så njaaa.. det är nog inte värt det..

Gaaah, jag är sämst på att skriva blogg här uppe, hemma går det som rinnande vatten, och mina bloggar blev alltid alldeles för långaa.. Men här är jag sämst..

Vill bli brun nu, vill åka utomlands, vill sola, vill bada, vill äta good mat.. vill njuta..

Mamma & pappa, syster.. Nu vill jag komma hem och träffa er.. !

Ha en skön påsk!


Vackra dagar..

image318

Vackra vackra fjällen.. Sånna här soliga dagar vill man bara njuta av vädret och va ute, Sandra och jenny har suttit i solen och solat heeela dagen.. Lite smått avensjuk.. Hehe..

Halsflussen är borta, och jag är piggare.. Är så lycklig för att det snart är vååår..
Älskar den där känslan, nya sneakers, sopad asfallt..och lukten av vår!
Gaah, blir lycklig bara av att tänka på det....

Dvalaaa.

Nu tycker jag att det är dags att vakna ur dvalan...
Jag har sovit i över tre dagar.. Helt sjukt.. Fick meducin igår, halsfluss sa doktorn, åå jag misstänkte det, vanlig hals ont kunde väll inte göra så ont.. Känner mej fortfarande helt utslagen.. Men jag kom på att jag kanske får huvudvärk för att jag sover för mycket? Jaa jag vet inte, sitter nu här och har spränghuvudvärk. Nått jag absolut inte vill ha idag. För idag kommer ANSI... Så lycklig!! Iiii... =) Ska försöka va pigg och social, vi lär ju ha en hel del att prata om.. Bara jag blir lite lite piggare.. vill att pencilinet ska va värsta mirakel kuren, hehe..

Nu ska jag äta lite frukost, sen vila i soffan såå jag är pigg om ett par timmar... *tänker positivt*

Puss på er, om ni vågar..

Längtar till meer vår..

image317

Snart ska jag sitta i vår solen och dricka en kall öl & käka chili nötter, snart är det påsk, snart kommer ansi hit och hälsar på mej, snart ska jag åka utomlands, snart får jag träffa syster, snart är jag hemma i min lägenhet, snart ska jag börja träna riktigt hårt igen, snart ska jag klippa mej, snart ska jag köpa nya skor, snart ska jag få shoppa vår kläder, snart ska jag få umgås med carro och katt, snart är jag lycklig för att sommaren är på vääg, Jaa det kanske var å va över positiv, men snart är jag frisk, snart är jag lycklig.. Snart ska jag sova..

Haha.. vilket flum.. Stortrivs fortfarande här i stöten.. Men jag kan inte låta bli att tänka på att snart är jag hemma igen.. Just nu längtar jag lite granna.. Men Endå vet jag att här är bästa stället att va på.. Här är jag aldrig ensam, här är jag aldrig rastlös.. Här finns det alltid människor och saker runtomkring en.. Jag kommer sakna människorna och stöten.. Tänk va livet är konstigt..

Som en klok människa säger.. Allt som händer har en mening.. Ååå ja det är nog såå.. jag är ju här nu..

Livet hade varit tråkigare utan stöten, helt klart..

Det är nu när man kommer hem som man uppskattar allt man har hemma, vänner, familj, min äskade lägenhet, lite svensson endå.. ;) åå rutiner på mat och träning.. =)

Puss på er.

Livs njutarnaa...

image315

image316

Bjuder på två bilder från våran tunna kväll, och från våran skoter dag.. ;)

Syster!

image314

Fan, va söt och brun du är! SAKNAR DEJ!!.. njut medans du kan, När jag kommer här ifrån, måste jag bara få lite soool. Nog för att vi har grymma vinter dagar här uppe nu då, men endå.. Saknar varm, brun hud, och glassigt liv, utan ryggont.. PUSS på dej.

Två helt sjuka dygn..

Jaa det är va vi har fått upplevt.. I söndags efter jobbet, lurade johan ut oss i skogen, och där stod en badtunna, varmt vatten, marschaller och champange, Kunde det kännas bättre.. va så himla avslappnande och skönt, och det snöade.. LIVS NJUTNING.. På hög nivå, vi satt några timmar, sen taccos hemma hos oss.. Johan hade ännu en present.. Mexicans mat, ja vad dricker man då till?? JO just det, tequila.. Jag drack en hel del, och 1,5 liter vatten.. Hehe.. sen blev jag full. Vi hade gjort en sopsäck med ölburkar och text till johan, så det var hans klädsel.. Hamnade på tippi gjorde vi också. Men där slutar min kväll, jag och johan deckar på varsitt ställe,  (hemma alltså)och sandra Å jenny drog till HC.. Men men.. jag fick ju sova en del, så det var bara sköönt..

Måndag morron, och johan säger åt oss att sätta på oss varmt, och ta med hjälm..
Iiiii det var strålande solsken hela dagen, och vi fick åka på skotersafarii.. Det var helt otroligt, jag satt och skrek på skotern för att det var så vackert uppe på fjället.. Vi åkte sammalagt 7 mil på skotern. Förbi tandådalen och högfjället och vidare upp mot en stuga som låg bortanför lindvallen, sjukt vacker dag.. Åå väl uppe satt vi i solen och njöt, käkade varm chiabatta och bara VAA... Så underbart!!

Sen efter det spelade vi bowling, jag va sämst.. första serien gick bra, sen gick det bara sämre och sämre.. Kan det ha berott på ölen som gick i?? Jaja.. sen gjorde vi i ordning oss, en taxi köm och hämtade oss, och vi blev sjussade till resturangen Aptitt.. Hette den så? Jaa jag tror det, där fick vi uppleva världens godaste mat, Fem rätter italiensk mat, champange IGEN och super gott rödvin.. Kvällen kunde inte bli bättre..! Vi satt i flera timmar och bara njöt.. Taxi igen, och vidare till piaonbaren, sjukt mysigt ställe, Ansi du hade så rätt så..!

Trötta och extremt nöjda somnade vi alla i taxin hem. Hehe.. 
 

RSS 2.0