Bruuuds..!

image154

Brudsen som åker till sooolen snart! åå så Kattis, Jerry och Fredde såå klart.. Underbaaaaart! Vill ha en bruuun kropp igen. =)

Carro + Anna

image153

Kräftskiva!



Inga hattar, inga haklappar å inga snaps visor, men nog faaan hade jag kul endå. Saknar dock några sånger. =)

Tors, fred, lör å sön.


Yeah.. Mina senaste dagar har varit hur bra som helst.. I torsdags var jag och carro ut till torrbo och sola å bada. Helt underbart sköönt, Där kan dom sitta på sina kontor alla kontorssnubbar som haft semester. Skrek jag till carro, Jaaaag är arbetslöööös, HAA. Vi hade det allmänt skönt i solen, och passade på att göra vatten gympa.

Sen på Fredagen sov jag länge, tog en dusch, på med strandkjolen, solglasögon och t-shirt. I väg till Anneli, och lämna pengar, blev kvar där i 1,5 timme å tjåla skit. Sen styrde jag bilen till Ansi. Låg på hennes brygga och bara njöt i fulla drag av värme och bad. Sen blev det kaffe, å sen hem. Ansi å tobbe skulle fixa till kräftskivan.

Som var i går, super trevligt blev det. Stortrivdes! sen sommarkrogen, lite skrik, som gick över, å sen trägåårn, typiskt att ansi fick lov och åka hem bara! Vi skulle ju DANSA!!

Jaa carro ska skicka korten i kväll, när hon är uppe i falun igen. Så dom kommer... dom kommer.

Japp sov borta i natt, å verkligen bara SOV, så skönt, inge bakis, inge ångest.  allt känns bara bra.. Haha, hade lite ångest över att kliva upp bara å behöva visa mig ute, å självklart möter jag fredrik, som jag inte ville möta, eller det var inte att jag mötte han, utan att jag mötte nån. Och han står å skriker på andra sidan gatan.. Aaaa anna samma kläder som igår!! Hmm.. det hade han tydligen koll på.. attans, jag som skulle va hemlig, tyckte jag. ;) haha.. Men i vår by går det väll inte!

Flyttar på fredag! Fyy FAN va kul! Aldrig mer taxi hem till smb, neeej jag kan bara gååå. Inge fel med smb. Jag ÄLSKAR Smedjebacken, å kommer alltid att göra. =)

Ska ut med jobbet på fredag, äta och dricka vin. Så vi får väll se om jag törs sova kvar i min lilla lägenhet. Blir nog inte så, den kommer ju va helt tom. Hehe.. Möjligen en säng, en byrå, å om jag hämtar köksbordet och stolarna. Annars kommer den eka rätt tom tills soffan kommer, å jag har fått den tapetserad.

Mitt liv är en fest.. e du bjuden?




Hostel tillsammans med carro och jerry i dag, å gooodis. Gott! Bra film, mycket trevligt sällskap!
Annars har min dag varit rörig, eller jag sletsupp i sängen av pappa, som tvingade mej att köra honom till stan, så vi kunde hämta andra bilen, sen en sväng på lidl, stavas de verkligen så, seen slapp dag vid mormor och morfar. Fick en dvd spelare av morfar, helt ny!! Tack! Intaget av mat har varit mycket dåligt idag, Fil och musli, GODIS, och en macka.. Sen 5 km på springbandet, dusch, å så film. Så nu, har jag en fiin huvudvärk, illa å det enda som hjälper är väll sängen, krama kudden, soova. I morron är det jag som måste ställa klockan, å vända tillbaka dygnet.
Bilderna är flum bilder från den här sommaren, som jag vägrar säga är slut än. Kräftskiva på Lördag hemma hos Ansi. I morron om det är fint väder, e det jag och carro som åker ut och solar å badar. Hoppas, hoppas!!

Nej nu är det dags å sova, har jag varit vaken hela 12 timmar i alla fall. ;)

Patrik+superlim+Annas skor = SANT!!

Haha, patrik har idag gjort Anna en mega tjänst. Dels har han lagat mina skor med superlim, och dels har han tackat gud att vi inte ska flytta ihop. Försökte välja tapeter i dag, patrik försökte hjälpa till, men det gick inge vidare.  Anna det där är gamlas tapeter, å jag tycker inte om gamla. Nää hä? Jag valde super fina beiga tapeter. Med mönster, men dom gillades icke! Hallen tapeterna var vi överens men när vi var det, hade jag stoor lust och välja dom andra. Bara för att..hehe.. Sen måste man tydligen ha vräk tv för minst 25,000 kr, och bra ljud måsta man absolut ha. Inte prio ett på min lista kanske, neej, jag vill ha det mysigt, gosigt och massa ljus. Så har jag kakelungn!! Fatta va glad jag är! Ska överbevisa patrik att min lägenhet kommer bli hur grym som helst!

Köpte en soffa i fredags, meeega stor brun, med divan..! divan till divan! ;) å så har jag köpt ett matbord i ek, med brun/svarta klädda skinnstolar, m. ekben. såå fina! 

 
Wiihoo. Anna har blivit med sitt första boende. =) Inflyttningsfest i september.. Jag har skrivit på kontraktet, så snart flyttar jag in.

Sen har jag varit på hemtex och åhlens och kollat på massa inredningssaker, hittade jätte fin lampa på elbutiken. Visat Ansi lägenheten. Hon ska hjälpa mig med vardagsrummet, Jag, ansi, två madrasser, en, två flaskor vin, å tapetsering. Skoj skoj!

Puu sitter fortfarande på patriks pappas företag, patrik snurrar runt och pratar med isabella. Å här sitter jag. hehe. Vi har käkat räksallad, super good, min va godast. Sen smohtie till efterätt, mums.

Jaa å så har jag varit till doktorn idag också, illa, jag har en blodpropp i benet, tredje på kort tid. Inte bra, inte bra.. Ta det lugnt, inge överdriven träning, vila!

Puss på er!


sköön dag!

Wohoo.

I dag gick jag upp i tid, hade klockan på 08.10.. Men det var alldeles för tidigt tyckte min sömniga kropp, så jag släpade mig ut till soffan med täcke och telefon. Skulle ju ringa det där viktiga samtalet.. =) Sakt och gjort, dom öppnade inte förns nio, puu, ställer klockan, och somnar om i soffan. Klockan ringer jag lyckas stänga av den, och sover vidare.. 09,40 ååå anna vaknar i panik, suckar och ringer. Det hela gick vägen, å jag är så glad. hihi.

Sen blev det ut i köket, kaffe, täcke, frukost, och en film jag hyrde i går, utan att se. Kunde min morron bli bättre? NEJ! Grym film, m. jennifer lopez! Syster hade hyrt se upp för dårarna på ica idag, men den hade hon glömt att hämta ut, hehe. Men jag och patrik såg den ju i östersund, men det hade varit kul att se den igen!

Sen har jag varit nere på jobbet, och lämnat in löne papper å snackat skit med flickorna.

Hem å gjorde taccos, super gott, och sen ut till patriksjobb. Kaffe med patriks mamma, när patrik inte hade tid för mej, trevligt! Sen massa prat med patrik. Åk inte till fjällen utan mej, fatta va konstigt två år med mig å så ett utan, då får jag värsta ångesten. Flytta hellre till lindköping..  =)

Nej nu ska jag ta å göra nått vettigt, fattar inte hur mina bloggar alltid blir så långa, då jag bara tänkt skriva en rad eller två. Puss!

Trevlischh.. så glaad idag.

Oplanerad kräftskiva hos katt i går, tack vare carro som var sugen. Och det blev skit trevligt. Jag var på topp, super glaaad, å det var trevligt. Kul med trägårn i går, jag stor trivdes av nån kostig anledning.

Fikade med ansi i går också. Vi satt på hamnen käkade glass och snackade en hel massa. Sen skulle jag visa marias hus å då blev vi kvar där en timme, sen hem, göra i ordning sig, hämta carro, hem till jerry, å sen till katt.. blev sen kräftskiva, Men trevlig. Vi satt å prata gamla fylle minnen.

Fick åka ansis Å tobbes nya bil i går också. ojoj.. den dagen man har råd med en sån. Skit fin bil, verkligen.

Patrik är hemma!! Men inte är han glad för det. ;) hehe. rätt förstårligt.. men endå. jag finns ju här. =) haha...


Va i l-a i går också med mamma, hitta en ny kjol, jätte fin, blev så glaaad.

Inge bakis alls idag, så skönt. Puss!

Syster, coolast i stan.

image118


image119

Skjuta mig kommer hon alldeles säkert göra, men jag tyckte det va så grymma bilder så jag var tvungen. Nu ska jag gå och sparka henne i röven, så vi kommer i väg till L-a snart.

STORT!!

I dag är dagen med stort D, och jag klarade mitt mål. Så jäävla skönt! hihi.. Jag är grym!

Ska upp till ludvika i dag, å kolla runt lite. kan ju behöva en hel del nya saker..!

Fan det är inte lika roligt att det blir helg när man inte jobbat! Ledig hela veckan nu, sista dagen i fredags ju, Men nu skulle jag gärna kunna få gå och jobba på måndag igen. Jag är sjuk. Sist klaga jag över att jag inte fått va ledig. och visst vill jag va ledig, men det skulle ju kännas bra å veta att jag har ett jobb också. Var där igår, och träffa sötis nettis och sötis maria. Åå va jag tycker om det stället! Sen fick jag en fin blomma av mona. Tack!

Sitter å lyssnar på radio seven, kan inte sitta still. Blir grymt sugen på att gå ut och dansa!


iiii nej nu ska jag ta tag i mig själv, fixa en kaffe, och göra mig i ordning. slut slappat. Redan vänt på dygnet. Gick å la mig vid tre i natt.

Kommer du heeeem i dag??


Amor Vincit Omnia!

5km + 5km... gått och sprungit. Så jävla nöjd.. =) Träningsverk i magen också, skönt! 

Ville bara skryta lite.. ;)


Två överfyllda kassar fick falla offer för mina känslor..

Jag står mitt i mellan himmel eller helvete. Min själ är extremt rastlös, och det är upp till mig själv, om jag ska ta tag i den och göra något bra av energin eller ramla ner och må dåligt. Eller jag vill för allt i världen inte må dåligt, det är bara helt onödigt. Då känns det som om man hittar nått å må dåligt över och sen ha det som ursäkt för att inte ta tag i sitt liv. Fly undan livet. Nej jag mår dåligt, å nej jag mår inte dåligt, men jag är endå mellan himmel och helvete. Just för att jag inte vet vart jag ska gå, vad jag ska göra, hur jag ska göra.

Känns som om jag rusar genom livet, men vet inte riktigt vart jag är på väg.
Har varit mycke nu, egentligen inte det heller, men nånting måste ju va fel när jag inte kan sitta still, inte ta det lugnt, utan bara måste göra en massa saker hela tiden. Fast varför tänka så? Varför skulle det vara fel? Det är väll egentligen bra? eller? Jag har suckat lite över att jag inte fått va ledig något, att jag jobbat 10 veckor under sommaren, och före det var jag i fjällen och jobbade varenda dag mån-sön. Men hallå, det är ju ett val jag har gjort själv! Fast jag måste ju egentligen jobba, utan pengar vart kommer man då? skulle ju kunna skriva av mig från allting, arbetsförmedlingen, a-kassan, å bara gräva ner mig. Men vem blir lycklig av det. hehe. Ingen.

Å egentligen har jag aldrig varit mer levande än nu. Trots att jag har lite attityd, orka inte, bryr mig inte..

Igår var jag helt hysterisk, städade min gaberob, slängde verkligen hur mycket som helst, kontrollbehov?
Två överfyllda kassar med kläder, en hel påse med kläder jag aldrig använt, max en gång plagg som jag blev irriterad på att jag hade kvar. Men jag kanske.... kommer använda, nej glöm det. Har jag inte gjort det hittils kommer jag jue inte komma på om tre år att , ja just det den där tröjan kanske jag ska börja använda.
Nej Anna var skoningslös och nästan manisk. Rensade även ur en hel del med väskor, papper, cd skivor, smink, hårprodukter, snoddar, smyken.  Kändes lite skönare i själen!

Just idag har jag hamnat i soffan i stället, å då börjar jag överanlysera det i stället. Vad är det här, vad är det som är fel? Anna + soffa + trött = sant? landade i soffan med en kaffe och en tidning i morse, och här är jag fortfarande kvar. 13,40 va nu? Jag som skulle gå upp i tid i dag, å gå på springbandet!? Gick/sprang 5 km i går kväll, å än har jag inte duschat, anna kom på den smarta idén att gå jag upp tidigt i morron, så kan jag träna å sen duscha.
Men nu luktar jag så illa att det nästan vore läge att duscha innan jag kliver upp på springbandet. Fräsching, jag? NEJ!

Ja det är nu jag ska skriva att jag ska ta tag i mig själv, laga lite mat och träna lite, sen dusch och hårinpackning. Och det är just vad som kommer ske också, men snaart, inte än. Nu ska jag återgå till min tidning. å bara acceptera att jag är trött, har ingen lust, orkar inte göra nått annat, vill lukta illa.




orka inte, bryr mig inte.


Vräääk.

ooboy..vilket vackert...

 I dag har Anna bränt pengar! Räkningar igår, och shopping idag.
Sen hade jag världens tur också å fick klippa mej på en återbuds tid. Nikita hair, Perfekt! 1700 kr. Inte lika roligt!. Men för det fick jag hårprodukter också. Å en lyxsig kaffe med skummad mjölk. Klagar INTE. Så nu har jag grrrrymt frächt hår. Big smile!

Jag va rätt trååkig när jag handla, eller jag var budget för en gång skull, ingen 3000 kronors jacka här inte, bara för att jag har lust. NEJ, bas gaderob från HM.. Fick fyra toppar, vit, svart, grå, brun. 2 bas tröjor, och en jacka. 970 kr, Sen var jag ännu mer budget å shoppade halsband för 30 kr, på rea. Hmm. hur vad det jag sa patrik, jag ska sluta handla billiga smycken och sattsa på dyra som man har kvar. Blev inte riktigt så va.

Va inte lika budget när det gällde mitt hår dock! hårinpackning för 400 kr, ?! usch. Men mitt hår behöver det, två säsonger i vintern,  å sol och bad i pool i grekland. då blir det torrt! Så MERA fukt!  Bra har jag hört.... =)

Fika med maria i dag, super trevligt. satt å snacka skit i två timmar. 
åå så var jag även duktig å infann mig på arbetsförmedlingen, första dagen å allt.

Syster å jag ska gå och få spa behandlingar snart, Anna betalar. Systers 20 års present. Då ska vi lyxa, dricka vin, och bada bubbel. underbart!

Yes nu har jag varit vräkig nog, resten överlåter jag till patrik. hehehe...

Hot Hot Hot!




För tre helger sedan, och nu ihelgen! Mina älsklingar och jag!


Å så en bild På Patrik å hans Isabella.

Annas liv, familj, vänner, släkt i bilder.


Im so Alive.




I'm so alive Oh oh I'm so alive, hey I'm so alive Can you feel it? I'm so alive YeAH.


What's hot and what's not?

Nu är jag arbetslös på heltid. Just idag känns det ganska skönt. Vill ha lite ledigt! Men ring mej om en, två veckor.. då vill jag mer än gärna komma tillbaka.

Varit i jobsbo i dag och grillat, med kusinerna och familj. Det var såå gott!! Drack pepsi max också, va en evighet sedan. Eller det var väll en överdrift, men förut drack jag ju det mycke oftare, då fick jag ju dricka det för att det var noll kalorier, gott och dessutom inte farligt. Men nu visar forskarna nått annat, och det hade man ju kunnat räkna ut med lillfingret, klart ingenting som är gott ska få va bra. Åå kolla mina vänner i usa, A big mac and co, and i big diet coke.. Å dom är ju lika feta, trots diet coke i mängder.

Jag va föresten lite grym kock idag, eller jaa, jag fixade kyckling filén så den smaka super bra! sen fick det bli crocketter å bea. å en å annan majskolv. Mm.

I morron kommer min kusin hanna hem från stockholm, ska försöka va lite trevlig den här helgen, å hinna träffa henne. =) hehe. får se hur vädret blir i morron, skulle kanske va kul och gå ner å se lite företags fotboll, men det återstår och se. Är helt sjukt trött nu, sov 3 timmar i natt, har jag patrik å tacka för. Eller nej mej själv som inte la på och sov, utan ville prata med favorit patrik, som jag hoppas gått och blivit lycklig.

Kan inte låta bli att bli lite avensjuk, vill ju också. Hon kan ju skratta sig lycklig! Han är grym, bara inte jag får mindre prioritet är jag glad. Fast det är klart jag får... De säger sig ju självt.

jaja. det ska bli kul att du kommer hem i alla fall.

Vill åka på en utlands resa nu! På en gång, gärna i morron. Fatta va skönt. Sooool, å bli fräscht brun igen. Puss!


Red bull.





Anna och Katt


Heeeelg! Sol hoppas jag att det blir, då är jag given på stranden! Picknick, filt, sol, vin?, tidning, glass, semester! KÄRLEK!

Ful, fet och lycklig?

Nej Vacker, rik och lycklig! Jag råkar veta nått som inte du vet. ;)


Laa familj var ut och käkade på piren igår. Super trevligt! Firade syster! Fyllt 20 jue! Vi åt fläskfilé som tyvärr var seg då, men det kompenserade dom med gratis efterrätt, trevlig personal, och gott vin. Åt cheescake, såå gott. Fullsatt var det också. Super kul att lilla l-a fått ett sånt fint ställe nere vid vattnet. Bra för turismen, å bra för oss som vill ha nått fräscht och gå till.

Hoppas på en fin sommarkväll, mina vänner och en..två..tre öl, snaaaart! =)

Japp då är jag arbetslös på obestämd tid då från och med måndag. Eller jag går min sista dag enligt schema i morron. Men jag hoppas på att få jobba mer!

Jobbat med favorit nettis idag.. då skvallras det, åå så går tiden super snabbt!!

Fick skatte pengar idag, utan å veta om det.. En glad överraskning när jag kolla kontot..
För pengar kommer att behövas innom en snar framtid.. Närmare 30.000kr.. kommer det att kosta!! Minst.

Puss åå godnatt, nu ska anna mysa på verandan..å läsa lite grann.



Det är ju tur att jag är så snygg i alla fall. här från min allra ljusaste sida.

Vägra vara levande dö.


Brinn så länge du lever
Låt ingen släcka din glöd
Brinn så att alla kan se dig
Vägra vara levande död


Mitt liv är här och nu, inte i morron, eller då jag gått ner alla kilon eller när jag är rik och vacker. Nej NU!!


SYSTER 20 ÅR!!


Syster blir 20 år idag! SUPER STORT GRATTIS! ÄLSKAR DEJ!!


image75 
Nu kan du äntligen få vin i glaset. ;)

Fettångest, massage och brunutansol.

Fick massage i går, det var helt underbart! Bokade en ny tid igen i september. Mina axlar är i stort behov av det. Har haft riktigt ont idag, eller nej inte riktigt ont, dumt och klaga i onödan, det har gjort ondare. Men det kändes att mina muskler i axlarna och nacken var stela och ömma.

Vägde mig igår, vilket jag inte skulle ha gjort, fyy fan. 2 kilo plus å jag blev grymt sur! I ren ilska gick/sprang jag 5,5 km. Fy fan va sur jag var. Men den enda jag har å tacka är väll mig själv. Men det är så sjukt hur lätt det är å gå upp. I lördags var jag bakis å åt en halv hemma pizza, två bullar, och 100 g choklad. Allt annat än nyttigt alltså, men endå, en dag å man går upp! Eller ja två dagar, söndagen med systers kalas var ju inte kalorifri, men va faaan. Jag gick faktiskt promenad på kvällen sen, endå 2 kilo! Blää.

Måste kämpa bort fläsket! måste börja på gym.

Sen har all min bruna färg runnit av mig.. =/ Men va jag klagar.. Hehe. nu får jag sluta..
Fast mest av allt skulle jag vilja hyra film och käka godis just idag.

Hehe, eller som gärd på jobbet sa, vi sticker till Lingårn säger att jag e din farmor, å så lära du mig dricka öl!!
Hon är bra grym hon! öl skulle också va gott. Iskall öl.. mmm.

Nej nu ska jag slita mig från datorn göra nå vettigt. å gilla läget.




   stretcha? Nej favvo pose, nej inte det heller. Dryga? JA..

Växeln hallåå hallå.

Japp då jobbar jag min sista vecka.. Suuper fint väder har dom lovat.. om man endå fick vara ute och ta del av solen.. Skulle ju va lite sköönt! Jag vill ha en vecka eller två med sol och bad..!! åå lite ledigt, sen skulle jag kunna jobba heeela hösten om jag fick det.

Helgen har varit allt annat än kalorifri.. blää, men goood, jag har ätit tre rätter som jag skrev, druckit alkohol, käkat smörgås tårta, och choklad. Min mage är allt annat än glad på mig.. =/ Men jag tog i alla fall en promenad med jenni i går. Först orkade hon inte, men sen bestämde henke att hon skulle med. =) Såå nu ska jag tvinga med henne i veckan också.

Idag ska jag gå och få massage för mina axlar, dom är sjukt stela..
Sen ska jag ta och åka å shoppa nån dag, har inte bränt pengar på läänge.
Åå nu behöver jag en hel del nytt, shampo, balsam, bas tröjor, hårinpackning.. nyttpuder, ja en massa..


I Dag fyller PATRIK 23 år, GRATTIS, grattais, grattis!! Hoppas du får en bra dag!


Mamma, Barn middag! som sluta iii.....

Men shit! Gårdagen var helt underbart kul! Jag å jenni fixade tre rätters åt våra mammor. Goood mat, verkligen super god, ruccula och parmesanpaj, fläskfile, paprika banan, curry gratäng, med ris. Och Vit chocklad panna cotta, som jenni gjort! Det var verkligen lyckat. Sen gjorde vi en välkommst drink på Bacardi razz och citron?! eller lime cider, m. hallon och is å lime. Det blev verkligen skit bra! Men kvällen slutade inte där, syster kom å vi spela ett parti fylle rami.. Drack upp 3 liter vin, en flaska vin, å nästan hela min flaska razz, (1 LITER) hehe.

Sen vidare upp till bk´s med tanterna, skrattade i bilen så jag nästan kikna.. ååå sen TRÄGÅRN.. Hahaha.. fatta att dom inte ville dit..
VI?? VI är FÖR GAMMLA!! Men neeej, Anna och Jenni Släpade med damerna till träääägårn. Åå där hitta vi henke och vänner.. Å shakea som faaan!!!


Jaaa jag hade verkligen suuuper kul, sen skicka vi hem mammorna i bil vid två, då fick det räcka för dom. =)

Jag och jenni, henke och henrik kom hem ett antal timmar senare.. ;) närmare bestämt.. 04.30..

Men fy fan vilken lyckad kväll.. ;)
Nu har jag inte tid och skriva nå mer, jag har bakat bullar hela eftermiddagen, och nu ska jag ivääääg. Bara göra mig i ordning först, vilket tar en hel massa år..för jag är såå seg.

Puss!!

Dagens telefonsamtal!!

Shit pommesfrites i hallon skogen. Du är stööörd. haha.. Men du räddade fan min dag..!
Där överasskade du mej rätt rejält. hihi..

Dagens telefon samtal!!



Riiing mej.. ;)

image71


Faan där var jag allt brun, nu är allt borta!! Fan jag kanske kommer få hjärn cancer så mycket som jag pratar i telefonen nu, heeela dagarna. I går var jag själv också, då fick jag en hel del skäll.. Folk klagar så fort dom får vänta i tre sekunder...!!

RSS 2.0