Spännande & Lycklig!!

Intervjun gick bra! Josefine är helt underbar! Man blir sjukt inspirerad av henne!! Vilken människa, jag sa till Johan efteråt att han skulle ha varit med och lyssnat på allt intressant hon sa.

Nu är det pirr i magen, och glädje hopp som gäller. Hi hi hi.. sån där känsla som känns i hela kroppen, så man nästan ryser till. Ååå Va bra det känns!!

Skriver mer imorgon! Iiiiiiiiiiiiiiiiiihihi, känsla nu!

God Natt.

Kommentarer
Postat av: Maria A

Hoppas verkligen att det är jobb i sikte!! Själv, så ser det inte såå bra ut, måste invänta provsvren, tidigast på fredag...eftersom jag kan smittas.....så det här kan ju säkert dra ut på tiden...än så länge så är jag ju inte så pigg, så då går det väl an, men om jag skulle känna mig frisk på måndag som vill jag ju ut och jobba på direkten, det här var ju inte precis väntat....jag som var så utvilad och laddad för jobb!! ha det bra Kram Maria

2009-03-25 @ 09:00:32
Postat av: Jag..

Till Maria! Jaaa det har jag nog snart ska du se. Underbart måste jag säga. Usch och fyy, va typiskt att du skulle råka på det där precis nu, efter thailand och allt. Men du får se det som att det nog va meningen, du kanske behövde mer än två veckor borta från jobbet, för att få sakna det!! Och nu när du kommer tillbaks kanske det känns skönt & inspirerande igen! Krya på dej! Så ses vi snart, jag är nyfiken på resan! Kramar!

2009-03-25 @ 22:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0