Tooday.

10.00 -21.45 på jobbet idag, och det har känts bara bra!! =) Lite ont i fötterna bara..!

Men jag har varit glaaaaad, för Jossefine ville byta med mej, så nu jobbar jag fredag dag i ställe för kväll.. Jiihoo! Så det blir Dalarna på FREDAG kväll!!

Så kväll i morgon, till 23.30 sen dag.. 07.30 till 16.30.. så då blir det bara hem och sova mellan passen, men de är det värt.. Jag får äntligen åka HEM!!


Jävla Lapp Lisor!!



900 kr i P-böter!! Blää, och precis samma dag som ekonomin började ordna upp sig! Fick nämligen 1,5 månadslön igår.. Men så åker man på böter!! TYPISKT!!

Åkte i alla fall och tröst shoppade på Arlanda stad..
Blev en Underbar handkräm som luktar cocos, en ny ögonskugga, ett puder,
& så tog jag en dropp in tid vid frisören och slingade mitt hår.

Ååå jag blev nöjd, det ser naturligt & lite sommar fräscht ut..

Idag hoppas jag på lite sol innan jobbet..!
Väntar bara på att den ska nå vår veranda.

Fick sms av Ansi idag, hon och carro ville komma hit i juni !!
Hoppas bara att jag är ledig, tror att jag bara är ledig 20 -21 då det är midsommar! Och då vet jag att Carro och Jerry har fest som jag inte kan gå på för jag jobbar midsommarafton!! & sen är de drakbåten 6 juni som jag också missar för att jag jobbar!

Förlååt, men jävla skiiiiit jobb att man ska jobba så mycket helger!
Jag vill ha ett privat liv också, inte bara ett jobb.

Den här helgen är jag ledig! Men då jobbar jag fredag kväll till 00.00 & jag förstod att det skulle bli så!! Så då kan jag endå inte åka hem till Dalarna förns på Lördagen, och hur många hinner man träffa på en kväll??

Lite bitter är jag!
Annars hade man ju kunnat träffa familj ena dagen & vänner den andra!

Blä, nej goo och glad kex choklad.. Jag är inte bitter!

Jag spottar ut inlägg idag!

Johan kommer vilken minut som helst! Gissa om jag är glaaaad!!

Jag har soovit heeeeeela dagen..! 12 timmar i natt och 4 timmar mitt på dan! Känner mej fortfarande lite skakis, svettig och trött.. Men det måste gå över snart.. VILA står på schemat...!

Vi ska äta lite räkor & vitlöks bröd i kväll..!



Så här sööt var jag för ett år sedan! Jag måste fixa håret & börja ett nyttigare liv!
Jag vill bli nyttig igen & känna mej pigg!



Kom Hem Nu!



Jag vill att du ska komma hem nu!


Feber!! =(

Igår på jobbet kände jag mej helt svimfärdig.. Jag var sjukt trött i kroppen & darrig. Men jag körde på som en tok så jag inte skulle bli trött!! Skulle få gå hem en timme tidigare, men det slutade med en kvart.. Gick till Apoteket och köpte Berocca c-vitamin och en ask IPREN!!

Så kom jag hem, tog febern 39 grader!! Jag som aldrig brukar få hög feber!! Bara små feber.. Inte konstigt att jag kände mej så dålig. Tog täcket ut till soffan och somnade på en gång!!

Så ringde jag Jossefine och sjukskrev mig. Tur att vi bara hade 7 pers som skulle konferera i morgon! Hon var så sööt och sa att jag inte kunde ha valt en bättre dag att bli sjuk på. För nu har vi stängt i två dagar, så det skulle va lugnt idag. Sköönt det..! Så idag är det bara sooova som gäller, sen är jag ledig i två dagar, så det läär bli viiiiiila...!

De får bli sängen hela dagen.. Men nu vill jag verkligen ha hem Johan så han kan tycka lite synd om mej.

Täcke, Popcorn & Regn.

Idag har jag känt mej dålig, jag har skakat och varit varm!! Men med två ipren kommer man låångt, jag somnade direkt när jag kom hem igår. Då hade jag först jobbat lör, 12 timmar, sov 5 timmar och sen jobba 8 timmar till. Så jag la mej i solen, och njööt av solen, sen tog jag ut täcket och kudde och somnade. Det var HELT underbart skönt!! Men endå när jag vaknade i morse kände jag mej inte helt utsövd och pigg.. Snarare tung i kroppen & huvudet..! Det får bli en tidig kväll idag igen.

Just nu MYSER jag i soffan under täcket med popcorn och cola!! & före det blev det en pesto pasta sallad med kyckling. Mums!! Var till Arlanda stad efter jobbet och hämtade två klänningar jag köpt, men fått insydda. Det var fööör mycket tyg. En vit & en persikofärgad.. Har dock inte orkat prova än.. Men jag tror att jag är nöjd..!

Nu blir det vila och slapp, jag känner mej rejält sluuuuuuuut.. Bra dag förövrigt på jobbet, det har varit en skön stämning!

På Onsdag kommer min söööööööööt hem!!

Ledig en dag!!

Idag har jag varit ledig, och det har varit sååå skönt. Mamma & Mormor är här, och vi har varit till arlanda och fikat i flygplanet, fikat i sigtuna, shoppat på Arlandastad och grillat jätte gooooood mat!!

I morgon blir det jobb igen.. 12 timmars dag... sen fyra dagar till innan ledighet i två dagar!! Jag lääääängtar, då ska Johan överasska mej med något!! Vi har verkligen inte haft många timmar ihop dom här veckorna!

Nu blir det snart sääääängen, eller jaa soffan. Mamma och Mommo sover i sängen.. ;)

Nattiiiiiiiiiiiiiiii... Jag har föressten inte riktigt sett hur vackert det är ute..! Men det är ju heeeelt sjuukt fiiiint...!

Jobba!?

Idag funkade ingenting som det skulle, vi hade inte ens speciellt mycket. Men både cicci & Josefine kom med jämna mellanrum och sa saker som jag gjorde fel eller saker som behövdes göras. Och tillslut försökte jag göra allt samtidigt och rätt.. Men allt ville bara bli fel. Kassan och jag är fortfarande inte vänner. Så jag bongade lite fel. & så satt cicci & josse och prata scheman. Då blev jag själv med matgäster plus att det var jag som var konferensansvarig, så dom fick lite sen fika. Men det var inte mitt fel!! Jag kunde ju inte jobba för TVÅ!!

Men till råga på allt så satt hela receptionen på möte i ett rum med VDn.. Och jag skulle skynda mej att ställa ut våra DYRA vin glas.. Bläää! Först ramla ett omkull, och det klingade i heeeela restaurangen. Det blev tyst överallt och sen ramla ett till.. Så alltså två klirr, och det lät som fler än två glas gick sönder vill jag lova.. TUSEN BITAR!

De värsta var att vdn, (Jag frågade sofia som satt på mötet,) om det lät som många glas? och visst gjorde de det!!! Vdn hade sagt oj oj oj.. det där var säkert en 5 -6 stycken!! Så hon trodde väl att jag klirrade glas för tusen tals kronor.. =/ INGE KUL!! Men jag bad henne att säga att det bara var två, för det var de!! Så hon inte ska hata mej.. ;)

Men jag tror att alla felen blev bara för att jag inte fick tänka själv..Tillslut ville jag göra allt perfekt och rätt och då blev bara allt fel i stället..!! Det har gått bättre att jobba med Peter & Carro. Dom säger inte till en massa så man får en chans att tänka lite själv.. Då kommer man oftast på om man glömt något!!

Hoppas på en bättre dag i morgon, det är sååå frustrerande att känna sig dålig, jag HATAR de!! Min underbara mamma hade skickat spikar till mej idag i alla fall och i kuvertet låg en triss!! Jag blev så glad att jag nästan grina. He he..

Färjan!!

Shit vad hände med FÄRJAN i kväll? Hade dom samlat säsongens alla Miffon eller vad? Jaa mer säger jag inte, men ni som såg förstår nog vad jag menar!!

Fick sms från sis.. Nu är dom på nån ö som heter milos. Och har det underbart, och rejält bruna börjar dom bli!!

Jag vill ocksååå!! Nu sängen.. Puss & God natt.

Mmm Marabou!!



Jaa Det blev ett spontan besök till Grönalund!! & på första försöket lyckades jag vinna den här! Ha ha. Jag blev GLAD!! Blev lite överasskad så knappt en reaktion bjöd jag på.. =)

Vi har haft en riktigt bra dag!! Den enda vi kanske har ihop på TRE veckor om jag får klaga lite!! Den här veckan har ju Johan vart borta 5 dagar, och i morgon åker han igen, ååå då kanske han blir borta i 11 dagar!! Jag kommer DÖÖ & gråta av Ensamhet..!

Jag jobbar Lör & Sön.. Och Johan ska på personal grillning, så det är ju ingen idé att åka hem!!
Är inte helt nöjd med JOBB 5 helger AV 6 !!

När man väl blir ledig vill man ju göra allt, träffa vänner, åka hem till smb, Familjen.. Träffa Johans syster & familj..

Men hur trycker man ihop allt det på EN helg??

Jaag är inte bitttttter....! Men det funkar inte riktigt..
Nu ska jag njuta av kvällen med Johan.. och äta choklaaad. Hörde du hanna? He he..

Älskade MAMMA!!

Nu har världens bästa mamma åkt hem, och jag är själv igen!! Blää!

Men vi har i alla fall haft det hur bra som helst. Vi satt och prata och fika i två timmar när hon kom igår, sen åkte vi in till Uppsala och gick inne i stan, lunchade och shoppade lite, gick på systemet och köpte rosé..! Sen åkte vi till IKEA, där var vi säkert i 2,5 timme!! Vi shoppade och fikade, vet inte om jag vill skriva ut vad jag köpte, tänkte att det skulle bli en överraskning till Johan. Så i fall han läser får ni inte veta.. ;)

Vidare från IKEA till Arlanda Stad och Ica MAXI... Där köpte vi färska räkor och vitlöksbröd.. och Aioli.. MUMS!! Så vi delade en flaska vitt & drack rasitt glas rosé och åt räkor. SÅÅ gott!! Så pratade vi en hela massa innan mamma somnade i soffan.. Som alltid.. He he.. Ååå idag har vi gjort Sigtuna, lunchade paj och så gick vi till bageriet och köpte blåbärs mazariner... till kaffet!! GOTT.. Men nu har hon åkt och jag har lite ångest inför 05.00 Alarmet i morgon!! Huuu..

Fick precis ett sms från syster.. GAAAH.. Va jag lääääääängtar utomlands!!

-Hejsan Syster! Sitter i solen och glassar på vår uteplats med en drink (med lime plockad från trädet ovanför mig) bor i en lägenhet på paros för 120 kr natten, imorgon åker vi vidare med båt, vart vet jag inte. Anna har köpt biljetterna.. Puss..

NÄÄ MEN JAG ÄR INTE NÅ JÄVLA AVIS!! FY FAAN!! HA HA... Jaaaaa VILL!!

Glöm de!!

Glöm att jag skrev att jag skulle va ledig den 23 maj!! Det hade blivit ändrat, så nu är det 30 -31 maj jag blir ledig en hel helg nästa gång!! & nästa vecka kommer bli tuff, då är jag schemalagd 52,5 timmar & ledig endast en dag. Tuur att jag behöver timmarna, kanske tillochmed lyckas få pluss timmar.. =)

Weee. Va skönt att mamma kommer i morgon i alla fall... Annars hade jag gått och tyckt synd om mig själv!!

Så mina vänner & Nära vill ni se mig får nog ni komma hit!! För till SMB lär jag inte komma på ett tag! Har inte varit hemma på över 1,5 månad nu!! Jag längtar lite HEM!! ;)

Nu ska jag ringa söt, som flänger över hela Sverige och Norge!!




 


I MORRON KOMMER MAMMA!!

Jag är fortfarande själv, Johan blir nog borta heela veckan!! Men i MORRON KOMMER ÄLSKADE MAMMA!!  Underbart! Jag är såå glaad, det har blivit mycke ensam tid och jobb på senaste tiden. Två nätter i rad har jag somnat vid 20.00 tiden, igår hann jag se lite av färgan innan jag slockna i soffan. LITE trött kanske??

Men nu ska jag bara jobba kvällen.. ( 15.00 - 23.30) SEN är jag ledig i två dagar & mamma kommer hit!! Då ska vi göra stockholm eller uppsala, grilla & fika nere i Sigtuna.. Jag hoppas på fiint väder, men det verkar inte som vi kommer få det. Älskade syster drar på Båt luff i dag i Grekland. Hon lyfter från Arlanda om ett par timmar, jag VILL också åka!!

Jag längtar redan efter en utlands semester och härliga varma dagar, middag & vin på kvällen. Mmm.. Då är livet som härligast!! Plus att jag läääääängtar efter mina VÄNNER & Mina NÄRA !!

Livet är inte roligt om man bara ska jobba & aldrig få träffa dom som betyder MEST!! Missförstå mig inte, jag trivs med jobbet. Men hade inte riktigt räknat med alla dessa helger! Då kan man ju inte be nån komma hit, och man kan inte åka HEM hem!! Det krävs lite mer planering!! Nästa gång jag är ledig helg är den 23 maj & då kan inte mina vänner i stället. Så JUNI blir nästa gång vi kan ses, vilket känns PISS!!

Och ska jag klaga lite till så funkar TRE sjukt dåligt i Stockholm!! BLÄÄ!! Det står jätte ofta endast nödsamtal!!
Och sitter man själv vill man ju kunna ringa i alla fall! Men icke!!

Slut klagat på mej... ! Hanna & Daniel, vill ni komma hit på Söndag kanske??


Operakällarn & Café opera.

Yes lite dags för uppdatering kanske?? I torsdags jobbade jag i alla fall till 18.30 sen grillade vi och delade på lite vin. Jag gick och la mej vid elva tiden, för fredag jobbade jag frukost. Kom hem & hoppade jag in i duschen, hann sola en timme på verandan, fixade i ordning mej, tog pendeln till city, Mötte upp alla jobbar kompisar & gick på clarions uteterass på 8 våningen och drack rosé... Riktigt härligt var det i solen!! Sen tog vi taxi till OPERAKÄLLARN och åt en helt otroligt god Avsmakningsmeny på 8 rätter, plus massa goda brödsorter, champagne, viner & choklad praliner!! Såå lyxigt & så kul !! Sen fick vi en rundtur i köket & alla deras olika rum & salar. Vi  gick även in gratis på Café Opera. & där var man tvungen (för att få sitta i soffan) att handla för minst 3000 kr, liiite sjukt då våran matnota på 8 pers, låg på 15.000 kr. Men det var tydligen inga problem för Peter vår hovmästare. Han handlade champagne flaska efter champagne flaska. Minst 7 stycken såg jag att han tog in, och varje kostade 1100 kr.. Såå han brände verkligen pengar, och jag tackade inte nej till gratis champagne!! Kul kväll var det och jag är jätte glad att jag fått är så trevliga och härliga arbetskamrater!!

Johan mötte upp oss vid tolv tiden och sen festade vi hela natten, Jag, Johan och Peter tog taxi hem vi 04.00.. Så i går var jag rätt slö, låg i solstolen och bara slappade.. Såå skönt, sen blev det en hamburgare och robinson till kvällen. Idag har jag också jobbat frukost!! Sen lunchade vi på Farbror Blå, och nu har min söt stuckit till Oslo...! Tråååååååk....!

Men men.. Jag ska jobba Mån & Tis.. Sen blir jag ledig Ons & Tors.. Jobbar Fredag frukost och Lördag heeela dagen. Ledig Söndag!! Såå nu vet ni, he he.. Hoppas verkligen på att mamma kommer på Ons & Tors!! Då ska vi sola, luncha och shoppa!! Göra Sigtuna, ha ha.. 

Sis sticker till Grekland och båtluffar hon, jag är inte nåååå avundsjuk.. JOOO!!


RSS 2.0