Strålande väder!

Yeeyh här sitter jag igen då. Strålande väder, soool och massa snö.
Hade vart kul om Carro & Jerry följt med. Jag vill ha nån att åka med!! Syrran har nyss varit här, hon började tre idag. Så jag har fått sällskap hela morronen. Pratat lite skit & kollat på MTV, blev ingen promenad då hon är liite sjuuuk. Snart blir det lite after skii.. Sen vet jag inte vad kvällen bjuder på. Laga mat & ha det bra kanske. Dricka lite vin med sis? Vi har köpt rödvin.. Mmm.

Sitter & kollar upp mot backen, och blir lite sugen!!

Vi träffade föressten världens sötaste Loviza igår. Hon va sååååå SÖT & liten!! Jag vill också HA!! Tog massa kort. Hon va så snäll, jag fick hålla i henne lääänge och hon grät inte en enda gång!! Så söt!

Jag hoppas jag kan åka dit på Onsdag igen!!

Sälen?

Jaa då har jag varit hemma i Eskilstuna i två dygn. Kanske att vi åker iväg igen, ett jävla flängande på mej. Kan man väll lugnt påstå. Men nu blev Johan utan jobb också. Så då sitter vi här under samma tak och blir rastlösa. Så vi kanske sticker igen. Mat har vi ju hemma, så det enda som kostar är boende & bensin. Tre gånger till stöten på kort tid. Men vaa faan. Sen kommer vi hem på söndag, och då ska johan upp igen på onsdag. Men då till högfjället. & jag ska hem och festa med mina prinsessor!!


Jaa nu blev det bestämt. Vi drar.... Först till Hanna & Daniel åå söta Loviza, sen sälen IGEN, Ni tror väll jag är galen!! Det börjar jag med tro snart... Vardag var är du?

Den här gången ska vi bo på stöten mitt i en helt nyrenoverad.. =)
Och samma hus som syrran!! weeee..


Syrran & sälen.

Då är vi hemma från sälen och syrran. Det har blivit en hel del skratt och massa mys. I lördags var vi så lagom trötta efter en kväll hos syrran & sen brasset. Vi hade då bilen uppe vid stöten mitt, och det var snöstorm. Såå kul det var att gå upp för backen. NOT.. Men vi gjorde det, och efter de drack vi varmchoklad & spelade massa spel och kort. Myys helg och lite party helt enkelt. Kul att träffa syster!!

Hanna & Daniel har fått sin lilla dotter nu! Såå söt, jag började tillochmed grina när jag pratade med henne.. GRATTIS GRATTIS GRATTIS.. Ååå va jag längtar tills jag får träffa er! Blir nästan lite avensjuk.. Tänk vilken underbar tid ni har framför er!

Nu sitter jag hos mamma & pappa och läääängtar efter min älskling!
Guuud Va Jag Är Kär i DEJ!! Det har aldrig känts så BRA som nu!

Jobb?

Sökte jobben i tisdags, igår onsdag ringde en tjej.. från stockholm. Men då kunde inte jag svara & nu ringde jag och då svarade inte hon.. Hmm. Men kanske att jag hoppas lite!! Vi får se, pendla 2 h om dan är ju inte det roligaste. Men för ett tag! & heltidslön kan det ju va såå värt det. Men det är för tidigt och säga nått än..

Vet ingenting nu!!

Nu ska jag sticka till SÄLEN.. & hälsa på syrran..! Ska bli riktigt kul.. De är jag, Mamma, Gun & Jenni...! Blir en massa mys, god mat, spel, after skii, viin, promenader, skidor? och trevligheter..!!

Trevlig helg!


Onsdag.

Nyss drukit kaffe igen, händer mycket i mitt liv.. Hehe..

Snart ska jag börja med maten, får bli kycklingfile med wok idag. Johan kommer hem och äter på lunchen. Sen får jag skjuts till tågstationen, 2h 19 min tar det hem.. Vill ha tillbaka min bil NU!! Man känner sig så låst utan!! Men jag har en bra bok som jag kan sjunka in i, sen kommer morfar och hämtar mej vid station.

Lite senare ska jag åka till carro & hälsa på! Såå nyfiken på alla USA bilderna & hur hallen har blivit!!

Ha en bra onsdag, liiite ljusare ute idag!!

IQ test.

Anna du har

101 i IQ


Ditt resultat är bättre än 45% av befolkningen.
Haha, var bara tvungen att testa!!




Kaffe?

Idag ringde klockan 05.15 å jag kände mej pigg!!? Konstigt tyckte jag!! Skjutsade Johan & sen tänkte jag sova lite till. Det tog ett tag men det gick, Somnade nog vid sjutiden igen. Vakna vid halv tio, och då var jag minsann inte lika pigg!! Kände mig mycket tröttare och såg vädret utanför.. Regn & Grått. Neej det gillar jag INTE..

Nyss druckit kaffe & ätit två ägg, såå gott! Ska snart göra mej i ordning och sticka ner till arbets förmedlingen. Känner mej inte allt för peppad, men jag måste!! Jag lär ju snart skaffa mej ett välbetalt jobb, så jag kan göra allt jag vill.
Prio ett är en ny säng! En sån som Hanna & Daniel har, sjukt stor och sköön! Tänkte överraska Johan med en sån när han kommer hem från frankrike.. Hehe.. Men då krävs det lite extra pengar!

Sen skulle jag faktiskt vilja bo utomlands halva året, guuud så sköönt. Vill inte flytta helt, är för "hemma" kär & skulle sakna familjen för mycket för de. Och släkt & vänner!! Men halva året!! Men då måste man komma på nå bra, äga något som drar in pengar även när man själv inte är i Sverige Mmm. drömma får alla göra!

Nej nu har jag inte tid att sitta här nå mer!


19 Januari!!

Vet ni, Idag är det ETT helt år sedan det uppstod nån form av attraktion mellan oss! Helt sjukt vad tiden gått fort!

Jag Älskar dej min lilla SÖT!!



Love.

Underbart!!



Cool Bild VA??
Den ser nästan inte verklig ut!!

Lite Bilder Vill Ni Väl SE??


        


        


        


     


  Grinig?    NEJ dåå.. =)


Vardag igen..

Hmm. Jag skrev tidigare att det skulle bli skönt med vardag när vi kom hem från Lanzarote. Jag tar tillbaka det!!
Det är ju faktiskt inte alls kul, i december gjorde jag massor, va till sälen, va till stockholm & gick på hamburger börs, va till mamma & pappa, åkte till stockholm igen och bodde på hotell och julshoppade, Firade jul med familjen, träffade mina vänner, Carro, Kattis & Maria, Va till Hanna & Daniel.. Jaa alla dagar var fyllda med saker att göra, sen Resan..!!

Men nu, vad hände? Vi kom hem till ett bombnedslag till lägenhet, jag kanske överdriver liiite men endå. Granen, julgardinerna, julstjärnorna, tomtar, dammsugning, toaletten, bädda rent, disken!! Jaa allt.. Visst det kanske jag skulle ha tänkt på innan, men vi har ju knappt varit i lägenhetern på tre veckor så det var städat när vi åkte.. Men de var den inte längre. Granen åkte ut i lördags & disken diskades, toan skurades.. Hatar när dammet lägger sig!! Igår var vi vid Linda och Magnus & firade Linus så då blev det inte mycket gjort. Ååå idag gick jag upp vid 05.30 skjutsade johan till jobbet, sen kunde jag inte somna om.. Åkte till Arbetsförmedlingen, MEN jag hade lagt körkortet i fel jacka så dit måste jag i morron igen!! Gaah, så jag lär upp samma tid i morron så jag får bilen, och i över morron.. Fast det kan egentligen bara va nyttigt för mig!! Men jaa vardag är nog tråkigt endå. I alla fall nu när den kom så plötsligt.

Idag har jag i alla fall dammsugit, handlat & bäddat rent, och i morron har vi tvätt tid hela kvällen, så då ska allt bli rent!!

På onsdag åker jag hem till älskade mamma & pappa, och då ska jag även passa på att träffa carro!

Nej nu ska jag ta och ringa Hanna och höra hur hon mår, ingen bebis änn!!

2 veckor i Värmen.

Jaa Lanzarote va heeeelt Underbart. Vi har verkligen haft det hur bra som helst, två underbara veckor med värme, sol, fyrstjärnigt hotell med städning varje dag, alltså nån annan som diskar!! Kan man ha det bättre? Massa god mat, en hel del läsning och massa gott Viiiiiiin. Vi var på Kasino två kvällar, & jag spelade rollett. De var riktigt kul, de vill jag göra snart igen!

Min Älskling överraskade mej som vanligt, han är bra på de han.. ;)
Han hade bokat platser utan någon framför, såå skönt! & champagnefrukost.. De kändes extra lyxigt och jag blev så glad!! Världens fiinaste guldörhängen har jag också fått.
En dag hyrde vi bil och åkte till papagayo stränderna, utanför Playa Blanca, gissa om de var fint!! Å sen efter mat & glass åkte vi upp till vulkanerna och kolla. Sjukt cool miljö!!

Nej jag känner att jag inte har någon lust alls att skriva. Bilder kommer senare!!

010109

Gårdagen igår var hur lyckad som helst. Vi var till Hanna & Daniel, fick super god mat. Hannas special Potatisgratäng som är så himla good, & kyckling filé m Bacon och Brie ost. Till efterrätt var det kladdchoklad kaka & grädde, också super gott. Tiden bara flög iväg, helt plötsligt utan att någon fattat att klockan gick så fort var hon 8 minuter i tolv.

Fram med cider & skåååål!! & Västerås kan skjuta raketer vill jag lova! Det var de värsta jag har sett någonsin...! Vi kom hem sent, och jag sov till kvart i ett idag!! Skönt, när jag vakna hade johan gjort mat. Sen har det packas & fixats.

Jag är lite nervös, i vanliga fall hinner jag inte bli det, då har vi ju bokat 12 timmar innan. Men nu boka vi den 15 dec.Det är själva flygresan jag är lite skakis för. Men men det går väll bra..Sen väntar 2 veckors semester...!! Får se hur vädret är där nere, kollar man prognosen nu, så är det halv fint. Men det kan ju bara bli bättre än 12 MINUS i alla fall..

Hanna & Daniel jag önskar er all lycka!!

Så Hej då kalla SVERIGE!! Nu åker vi till ARLANDA, om några timmar!


RSS 2.0