Jag Hjärta Dej!?

image156 Tyck om mej!

Tror att nån som heter Anna börjar bli lite kärleks sjuk..!! Hon har höst mysar stämning i hela kroppen.

Hittade förresten jätte söta handduks hängare nyligen, men de var utformade som en Gumma & en Gubbe.. Eller ja Läs Tjej och Kille.. Men vaa fan jag har ju inte det sistnämda, vad gör man då? Då kan man ju helt enkelt inte köpa dom, Huur söta dom änn var.  *surar* Söta var dom i alla fall... Jag får väll köpa två dööskallar i stället då..

Shoppat lite hårspray på åhlens idag, ett par söta knästrumpor, och en ny dagbok. Kvällens tema blev pyssel.
Jag har blivit liten igen, för jag köpte klistermärken, som jag kunde sätta på dagboken. Men fiint blev det..

Sen handlade jag värme ljus på Hemköp, 2 för 30 kr, 30 st per påse. Skit bra, jag som hög konsumerar värmeljus! Kvällens snacks blev rostade kikärter, dyrt men gott, och dessutom nyttigare är godis.

X   x   x   x   x      Som dom säger i tukiet..

Yyyr..

LEPHETON..

Biverkningar: Svårighet att kasta vatten, särskilt hos äldremän..
Hallåå. Varför inte bara skriva kissa?? sjukt...

Sitter i lägenhetern, har inte lämnat den på heeela dagen, Jag blir yr och skakig av den där meducinen.. morfin morfin, och efedra.. Fryser satan och kollar gång på gång om det inte är dags att få sova snart, har inte andas en droppe frisk luft idag. Bara myst runt i mysbyxor, skabbigt hår och glasögon. Skyller allt på snor, och hals.
Setat här just hela dagen, diskat och kollat på reprisen av bonde söker fru. Ätit bulle och taco paj..

I morron halv åtta är det miljönären som ringer på dörren, inte miljonären! Hmm.. I wish..

Nej nej, men det blir förhoppningsvis klart i morron.. Iiiii. ska bli så skönt. Åå då kan jag äntligen få fixa till hallen, köpa en spegel och få den lite användbar.

Nej nu blir det mys i soffan, läsa lite nya GLAMOUR.. och sen soova. Puss.

Dollar Dollar Dollar

Tooodaaay, har jag varit på dollar med mor, fikat med ansi, och just nu sitter jag och råå myser i min lägenhet, massa tända ljus, grym radio seven musik och massa myys med mig själv. Känner mig allmänt nöjd med min lägenhet nu, den är nytapetserad! Jag blev super nöjd, trodde aldrig att det skulle bli så bra, men det blev det allt. På måndag halv åtta kommer dom och tapetserar hallen åt mig, suuuper kul, då ska mitt mysiga jätte stora lila drapperi upp. hihi.

Marilyn tavlan sitter där den ska och oj va fin den är. Hittade fyra stycken små tavlor av henne på dollar, super fina. 10 kr st. Yeeh, det är kul att handla billigt. Sen har jag och ansi mysigt i lägenhetern, pratat livets små öden och hur allt är. Ätit mina bullar, käkat peppar kakor med ost på, och druckit kaffe. MYS!

I går hade jag och carro en riktig hel dag också, blev luncha på bk´s, sola, shopping och träning. Sen stack jag och handla på MM å där blev det ingridienser till fajita rulle, MUMS.. Hem och fixa, Mamma, pappa och syster skulle nämligen få mat. Fick hjälp med gardiner och uppskruvning av klockan. Tusen tack. Syster och mamma stack iväg för att inhandla två flaskor vitt, sen kom Carro och Madde och det blev varmt och skönt i min lägenhet.

Carro är nog den första som sakt att hon svettas I MIN LÄGENHET!! Haha. blev vin, familj, mat och underbara vänner. Sen drog mamma och pappa, å då blev det på med musiken, heta diskussioner  OCH Ja jag blev tvungen att googla på stavningen. Ååå sen hotellet. De var faktiskt heeelt okej, hade en riktigt bra dag.

Dock trötter idag, men vi får se vad som händer, Just i denna sekund är det mys stämning på mig, nästa kanske det är paaaarty. Men de tror jag inte.  Puss på er!


Slem. Slem. Hångla??

I mors vaknade jag i samma soffa som jag somnade i igår kväll, vad säger det om mig?
Haha, att jag sov i soffan i natt, JAA självklart men också att jag måste ha varit heelt slut. Tror jag ska börja med knark så man blir pigg, och nej jag är inte allvarlig. Men hallå jag har inget som upptar min tid, tränar, äter, jobbar, shoppar och städar, festar och träffar vännerna på helgerna. JA sen då? borde jag inte göra nått mer!! Jaag blir helt rastlös, jag måste komma på ett fritidsintresse, typ läsa en engelska kurs, skaffa pojkvän eller NÅNTING!
Jag trodde att jag var rätt lugn endå, och kan tycka att andra är så rastlösa, men jag är nog det jag med. Kommer på mig själv gång på gång, att jag blir helt extremt rastlös av att inte veta vad jag ska göra efter jobbet.

Tur jag har gymet, men den här veckan har jag inte alls varit motiverad eller haft lust att gå dit.
Trött,trött,trött... men det är väll så ibland.. Antar att det bara är att acceptera. =) Man kan väll inte va pigg jämt heller.

Har gått promenad med syrran och mamma två gånger i alla fall. Ååå så gymmet Tisdag & Torsdag..
Men just nu känns det som om jag håller på att kvävas inombords, ordagrant, så jag har tagit vidgande tabletter, är väll mina slemklumpar som satt sig åt fel håll. Hmm. så det känns som om jag inte får luft. Slut klagat!

Yes yes i morron är det fredag, hoppas att väder gubben har fel, hoppas på att vårat fin fina höst väder håller i sig.
I morron, ska jag gå på stan hade jag tänkt, kanske äta en tacco tallrik, eller fika på bk´s.. Ja nått i den stilen. Möjligen prova ett par vinter skor också. HOPPAS att miljönären tapetserar i morron då!! Dom hade nämligen inte ens varit här i dag. Åå jag som höll mig borta heeeela dagen. :/


image222

Nej nu är det dags att sova, Bjuder på den här underbart vackra bilden på mig. 
Trevlig heeeelg!

Tapetsering, lön och ledig.

Hihi... Nu har miljönären ringt!! Dom går in och spacklar idag, sen kommer dom i morron å tapetserar!
Såå nu får jag äntligen pyssla klart, och sätta upp lite grejjer på väggarna, och klockan. Som inte kommit upp än!

Ska bli så skönt att äntligen få klart, å så får jag ju lön på fredag i alla fall. Så nu känns det bättre, vill till ikea, och shoppa en eller två tavlor, och sen skulle jag behöva ett billigt databord. =) Nån som vill till ikea, en löningshelg??
hehe, var där för en månad sen just löne lördag, inte att rekomendera, men nu blir jag ju så sugen att få klart!!

Är lite Hängig, gegga i halsen och snor näsa, men jag ska INTE bli sjuk!! I morron ska jag få ögonbryna och fransarna färgade, så jag ser lite piggare ut.. ;) Jag har aldrig färgat så det ska bli kuuul.

Gick till gymet i går ialla fall. Var där med syster vid åtta, tog det lite lugnt, sen hem och plocka bort allt ur köket & hallen. Höll på till elva, halv tolv igår, Jag får aldrig sova!! Heelt sjukt! Måste lägga mig tidigare, annars blir jag för virrig och trött på jobbet!

Behöver klippa mig, mitt hår är sååå risigt nu, blir nog att ta en akut tid snart!



Vill DU bli MIN Björk??



image221

Jag vill alltså ge björken 5 Björkar av 5 Möjliga.
Motivering? Lätt, Han är söt, & jag får ingen tunga i halsen!

Syrran & Jag på äventyyr!


Syster å jag tog oss en kvällspromenad i natten..
Posar bland annat vid en björk, en björk som är rätt bekant med syster sedan tidigare.
Hon glömde nämligen att svänga en gång då hon cyklade, å Paang, rätt in i just den björken. Mammas cykel hade hon också, å den gick INTE att cykla på efter det, heela hjulet böjde sig.

Syrran blev sig aldrig lik, därav dom här bilderna. hahahaha..

                                  



                              Kul hade vi. =)

Helg.

Halloo, helgen har varit braaa!

Fredagen låg jag i soffan med kuss och käka godis och chips, å såg idol.

Lördagen hade jag super ont i huvudet mest hela dagen. Städade en hel massa, sen kom madde med en kebbab sallad och det blev vin drickandes. Ansi lyckades vi också övertala, men hon kom inte förns 21.40..! Sen gick vi på grand, och där hade vi super tur, Ansi kände idol Anastacias & Patricias turne ledare, så vi fick gå in gratis, sparade in 120 kr, plus att dom hade fri bar, så vi fick dricka.. Dom var super trevliga, och det var kul att få höra lite hur det är bortom alla kameror och pr. Dansade en hel hel, och hade det allmänt kul, madde såg jag dock inte röken av. hehe.. Blev lite inspirerad av ansis kompis sussie i alla fall, shit vilken drivande människa. Lite av den gooen skulle nog jag behöva.

Söndagen spenderade jag i kupolen med mig själv, hittade ett par svarta jeans! Jag som verkligen behövde ett par! Gått byxlös ett bra tag nu, mode missat rejält också med kjol, leggings, OCH snekers. Såå kan man bara inte se ut, haha, å inte vinterjacka till det! Kaatastroof! Nu behöver jag bara ett par vinterskor.

Fick reda på idag att jag får lön endå!! Gissa om jag blev glad!! Det dras 2800 kr från mitt konto på fredag, å då har jag precis fått in pengarna. hihi.

Jag är sugen på att åka upp till sälen och höstmysa, gå långa promenader, mysa runt i fjällmiljön och äta god mat. Dricka lite vin, Bara vara. En kaffe kopp med nybakta bullar i sälen kyrkan, guud va gott! VILL, NU!!

Kramar!

Lördag, Lite mysfaktor på mig.

Madde ringde och bestämde att jag skulle dricka med henne idag, frågan är hur pigg jag är?
Inte speciellt, vaknade med huvudvärk, den sitter fortfarande kvar. Men va ska man göra då? Jag har inte lämnat lägenhetern alls idag.

Städat i två timmar, dammsugit och skrubbat toaletten, sköönt. Så ja lite sällskap i kväll sitter nog fint endå.
Hur kul är det att va helt själv en lördag kväll? Jaa ibland kanske det är välbehövligt. Men nu har hon i alla fall bestämt att hon ska hit. Hehe. så då får det bli så.

Jag har ju chips och vin från igår. så det blir laaa bra.

Ska nog ta ett beslut snart om att sluta äta godis. Närmare 1 kilo godis har nog passerat min kropp under dom här senaste tre dagarna. Sjukt! Gott é de. Men det får nog bli ett nej nej, anna! ett tag....


image213

Tjoho!


Sitter på jobbet, Kusin hanna är här, blir mys med vin och godis och chips i kväll i soffan, framför idol. =))
Ska bli super duper sköönt, lääängtar!!

Trevlig helg mina damer och herrar!

Bra fast inte bra. Fast bra.


image208


Ja jag vet inte hur jag är, hur jag känner och vart jag är på väg.. Ska försöka att inte gå för djupt, men det känns som om jag försöker överanalysera allt jag gör och håller på med just nu. Ena dagen mår jag så himla bra, dom här två dagarna på jobbet har varit hur bra som helst, jag har skrattat så jag har grinat med Maria. Varit blåst och sakt fel. Hehe.. & jag och Johanna skrattade oss igenom den här dagen, med en hel del fniss och felsägningar.
Skit kul!! Jag har ju ETT JOBB att gå till, hur skönt som helst! Jag har tagit tag i träningen, och jag har en väldigt bra kondition för tillfället, bena känns pigga och jag går i rask takt.
Men maten sköter jag sämre nu! Jag äter väll rätt normalt, yoghurt och musli till frukost, kaffe, vanlig lunch men med mindre pasta eller ris, en frukt på eftermiddagen, och sen nån knäckebröd macka till mellan mål, åå yoghurt & musli till kvällsmat. Eller också  taccos, sallad, soppa, eller två grova smörgåsar. ENDÅ har jag ett helt annat sug än tidigare.. Jag är sugen!! Sockret har satt sig på hjärnan, å jag tänker på choklad dagligen!!! Va e fel?

Men det är så himla svårt att veta hur man ska äta när man tränar. Känns som om jag äter för lite, och då blir jag massa sugen på allt!! Sen har jag vissa dagar då jag känner att jag ser svart, har en känsla av att jag inte har kontroll, det kryper i kroppen, jag blir helt rastlös, och då tänker jag bara, NEJ.. det här är fel, allt är fel, jag sticker! Jag säger upp lägenheten och drar mot varmare breddgrader.. Jag skiter i allt, va ska jag va kvar här för?

För att andra dagen tänka, gud va jag är lycklig, jag älskar min lägenhet, jag har fått ett jobb, jag är ung och jag har all tid i världen att ta hand om mig själv, göra vad JAG vill, och träna då jag känner för det. EGO tänket.. då det bara finns jag å ingen annan att anpassa sig efter.

Lycko känslor har jag till tusen då jag ser på vad jag har, vilka underbara människor jag har runtomkring mig, när jag får springa på bandet och ta ut mig till max, gå i löven, dricka kaffe och krypa upp i min underbara soffa, andas frisk luft och bara va allmänt nöjd. För att andra sekunden, känna en slags tomhetskänsla, rastlösen kryper ytteligare, och jag tänker på att jag måste betala räkningar, jag får inga pengar på många veckor, jag måste köpa vinterskor, jag måste göra något kul, typ sticka till london över en helg, eller vad som helst för att sen slås av verkligheten, ja just det ja det kanske inte va aktuellt just nu. nej.

Sen glad igen, för att jag äntligen ska få skapa och känna lite rutin och VARDAG i mitt liv. För att jag ska få va hemma över vintern, tillbringa julafton med familjen hemma första gången på två år, Nyårsafton med vännerna, och min födelsedag hemma. Samtidigt känns det tomt att inte få va i lofsdalen, inte få uppleva allt som händer där. Jaa ni fattar grejen med att överanalysera allt, jag TÄNKER för mycket. Måste sluta! Det kallas nog omställningsfas. Insikt och bli vuxen eller nått sånt.

Vet bara inte om jag är vuxen än.. Men det måste jag väll inte vara heller!!

Jag Modellar..!




                   



                                                                  

Ny Väska!!

image207

 I dag fick jag en gratis väska i min brevlåda! Jag är helt nöjd!

Kärlek till min familj!!

Det här är bara roligt för mig, för det är min familj, men jag skrattade lite så där lagomt, och snart ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till dårhuset.. Ååå va jag älskar dom. Dom Min familj!! syrran, mamma och pappa & lilla damp katten thilly.


Snott den från systers blogg..


Sofia: Pappa, pappa! Kan jag få lite äppeljuice?
Pappa: Neeeej, då måste jag ju blanda nytt.
Sofia: Ja? .....snäääälla.
Pappa: Ja men okej då.

Efter ett tag kommer pappa in med min äppeljuice.
Mamma: Jag skulle vilja ha lite kaffe jag.

Efter ett tag kommer pappa in med hennes kaffe.
Sofia: Vi kanske skulle anställa dig på heltid?

Pappsen kniper ihop ena ögat, laddar ett låssasgevär, riktar den mot mig och skjuter av. Ja, han låter också. Han gör sedan en snabb snurrande rörelse med ena handen och försvinner ut genom dörröppningen.

"Va?" skriker jag frågande efter honom "vad var det där för sablands snurrande?!"
Pappa, uppgivet: Men det var ju du som flög iväg. Såg du inte det? Såg du inte att det var en hagelbössa? Pang ?

Han gör rörelsen igen. Fortfarande uppgiven.

Nej nu är det jag som ska pallra mig iväg hemåt, i morron är det jag som ska jobba..!

DU VACKRA LOFSDALEN!!

image206

I år kommer jag inte, jag sörjer bara mer och mer. Eller det känns så konstigt att veta att jag inte kommer få åka upp, livet är så härligt där uppe, det är så okompliserat och sköönt, vackert och helt underbart. Jaa jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är avensjuk på Patrik. Han ska upp ett tredje år, UTAN MEJ!! Känns super konstigt. Inge snowboard, inget nyår på trapper, inga dumma turister, inge skoter åkning med jörgen, ingen ida i liften, inge plastpås åkning, inget kollektivt boende, inte köra fast med bilen, inge disco bowling, inge bråk med chefen, inge restaurang mat, inge bus. Jaa ni fattar vad jag menar.. Livet i lofsdalen ÄR underbart, man har alltid folk runt om kring sig, man gör alltid någonting, Du kollar varken på tv eller ligger i soffan på 5 MÅNADER!! Det händer saker heeeela tiden..! Du hinner inte bli rastlös, du snarare lääängtar efter att få va i fred och lite lugn och ro.

Visst du jobbar häcken av dej, med en skit lön dessutom.. å du delar boende med skogens alla möss, som också vill va innomhus, spindlar och gud vet allt. Men va faaaan, det går inte att beskriva.. Du bor i myskläder hela vintern, mössor och vantar, duntofflor, halsdukar, och täckbyxor, dricker varm choklad med grädde och mintu!! myser runt och går på live afterski dagligen, spelar bingolotto i brist på annat, och busar järnet när lappsjukan är för påträngande. Käkar middag brevid stadsministern, dricker kall öl och chili nötter i solen, framåt vårkanten.. 
Jaa jag och Patrik åkte tillochmed till östersund för att få gå på bio!! Eller min och ciccis tripp till funäs, super kul, skrattade som bara den heela vägen dit, vi skulle överraska ciccis dåvarande pojkvän, så vi smög ute i kolsvarta skogen, sjönk i snön säkert en meter ner, tillslut låg vi bara där och skratta.. lyckades kravla oss upp ur snön och inn i stugan. Minen på ciccis pojkvän där vi kom helt snöiga, och röda i ansiktet, var helt obetalbar.

Eller nyåsfesten, Eller när alla på hela trapper sjunger Ja Må Du Leva För Lilla Anna, min jätte mega drink, som var knappt drickbar, alla karioke fester, 80-tals festen, skoter åkningen, tacco kvällarna, Mys kvällarna hos Johanna, Anna, Hanna och Emma, Bus bus bus i P!!

Eller när vi var ute och åkte plastpåse mitt i kolsvarta natten, hade snöbollskrig, eller körde bil ätar tävling med brudarna från trapper, efterfester till sju på morgonen, jobb dagen efter, åå jaa allt, allt.. Road tripparna till Björnrike, sex pers i bilen, dunkande musik, och disco bowling. En gratis öl för varje spelad bana.. Ja jag skulle kunna skriva huuuur långt som helst.. Fina, underbara, grymma minnen.. Som jag inte skulle vilja va utan.


Jaaa jag kommer tillbringa många lediga dagar i Lofsdalen, det finns inge annat!

FRÅGOR!!

Carro ville att jag skulle göra lika dant som henne, och fylla i dessa frågor, så visst här kommer svaren!


3 saker jag skäms för:

* Hmm, först och främst är det mina armar, dom är sjukt stora och sladdriga.
* Sen lär det nog bli min vikt, jag vill bli smalare.
* Och tredje svaret får det nog bli att jag är alldeles för dålig att höra av mig till folk, mina vänner!!

3 saker jag är stolt över:

* Jag är stolt över min utstrålning. Fått höra att jag har en väldig bra sådan.
* Mitt körkort, helt klart.
* Att jag tagit tag i träningen igen.

3 saker jag vill göra nästa år:


* Resa helt klart, så himla härligt, oavsett om det blir en vanlig charter eller något längre resemål. Bara jag får komma till en varm plats och njuta av livet.
* Jaa samma ämne, jag har aldrig varit till London, och det är verkligen en stad jag skulle vilja se.
* Åå sen samma som carro, nå min målvikt, och hålla den.

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

* Grekland med mamma, det var super mysigt, och vi lärde känna varandra på ett annat plan.
* Jaa självklart Turkiet resan också!! Med Carro, Jerry, Fredde, Kattis och Madde. Den var underbar.
* Min flytt till min lilla älskade lägenhet.

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:


* Jag kan klara mej utan, men jag vill inte! KAFFE!!
* Hehe, å för att vara praktisk, mina linser så klart!
* Ett leende och några skratt, tråkigt skulle det bli annars!

3 personer jag avundas:

* Syrran! Hon är kämpar så jävligt med allt, hon har en sån enorm vilja och kraft. Sen avundas jag verkligen hennes konstnärliga  & tekniska sida, den har ju inte jag direkt! Hon är grym på att rika och måla, har ider, fantasi och kan ta snygga bilder.
* Sen får det bli personer i min närhet som pluggar. Men framförallt Carro och Kattis som pluggar/ pluggat så himla länge. Har orker och viljan att utbilda sig och verkligen vill bli något. Mål och drömmar!
* Ansi, Ja det får bli ansi, för att hon alltid trott på sig själv, trots elaka människor och mobbing, Förlåt jag ska inte utlämna dej helt. Men du är verkligen ett bevis på att man kommer långt bara man tror på sig själv, och vågar!!


3 personer jag utmanar att göra en liknande lista:

* Syster
* Kattis
* Jaa inte carro då eftersom hon gjort den, och inte madde då eftersom hon också blev utmanad att göra en av carro. Såå jaa, gärna nån med blogg, som jag kan få läsa. Hmm. Det får bli du Isabella.

Party.



image173

Jag lyssnar på grym party musik, och jag blir bara mer och mer paaaaarty sugen.
Jaa hur blev det med min vita månad? Så där va?

Tror jag gör en kattis. hehe.


God morgon, du vackra morron..

image204

                              Jag och madde, Party sommaren 07


image205


                                Carro & Jag Party sommar 07


Min Ego dag!!

Jaaa i dag har jag haft en välbehövlig och helt underbart sköön Ego dag. Teknikens piss dag var det igår, hehe, och jag var lite sönderstressad kändes det som.. Taggade på det mesta och dom flesta.. 
En kille på gymet försökte prata med mig, men det gick inge vidare.. Tillslut var jag bara tvungen och säga, ursäkta men jag är helt slut i huvudet, kan du bara låta mig gå på bandet, och va tyst! Låt mej få försöka vända min surhet till något positivt.. å jag försökte och jag försökte..

Jaa jag ville bara gå, rensa tankarna, slippa va trevlig, bara jag och mitt springband..
Men nej jag hittade inte riktigt viljan och motivationen, men det slutade endå med 8 km...

I dag därimot, vaknade jag med världens energi, hade en grymt skön morgon i min lägenhet..!
Morgon kaffe, lugnt och skönt, framförallt tyyst..

Mot gymet, där stannade jag i tre timmar! Jaa jag kan inte säga att det var effektiva timmar.. Nej nej, 60 min på springbandet, sen gick jag mest runt och va lite lat, körde lite maskiner, och lite mage..
Halvsomnade i massage maskinen, super skönt.

Sen vidare till smedjebacken och ännu mer ego och avslappning.
Flickorna i kommun huset och jag på en super fin relaxavdelning, med god mat och vin. Kunde det avsluta min dag bättre? Neeej jag tror inte det, bubbel och bastu och skratt. Lite karioke, och öl.

Jaa jag kommer då somna gott, skit mysigt ställe, och jag gillar verkligen mina arbetskamrater. Kunde inte fått det bättre! Ååå maria i onsdags, hon var ledig, men endå tog hon sig tid att komma till jobbet med nybakta bullar!! Helt grymt!! Det är verkligen storsint gjort, att ens tänka på oss. Tuuusen tack!

Jag sa ju till johanna att jag också var duktig på att baka bullar, så nu är det upp till bevis!



Sen är jag rätt duktig på att visa andra bullar, här lyckas dock inte carro få med dom på bild. ;) Tur var väll det..

image203

Pink lady!!

image202

Jag på maskerad, i blondt hår, och rooooosa. =)
Är rastlös, vill göra nått kul!! Va ska jag hitta på??

Min hjärna har gått och fått soppa torsk.

 INTE EN ENDA.... BLEV DET I HELGEN....!

Skönt tycker jag, Riktigt skönt, fast jag var bra sugen på en i fredags när jag hade tränat, och jobbat. En kall öl efter jobbet framför tvn, idol och god mat. Men inte en droppe alkohol, och min kropp tackar mig nog.

Helgen va super bra, myste, käkade ute, tränade, köpte springskor, gick på stan, åå hade det allmänt bra.
Men mitt huvud vill inte ge sig, har fortfarande ont i huvudet, tror jag tjatar ihjäl maria om det, förlåt!! Men det är helt sjukt att man kan ha ont i huvudet i fem dar i sträck!! Har tagit ipren efter ipren, men det verkar inte hjälpa.

I dag har jag fått massage, super skönt!! Blir ingen träning idag. ORKAR inte!! Helt trött och hängig. Hoppas verkligen att det är bättre i morn. Nu ska jag och syster åka och hyra film, sen hem till ludvika.

Pratade precis med kusin hanna! Hon har legat på västerås sjukhus i flera dagar nu, njur bäcken inflamation. Sjukskriven i 2 veckor, usch!! Krya på dej gumman! Hoppas det blir bra nu då tillslut, du råkar ju ut för allt just nu.

Sen kom mamma och mormor hem från falun precis, morfar är dålig igen. Så nu ligger han på falun... =/ 

 Drygt! Ååå Farmor är tydligen också dålig. 

Yeah..

Tack pappa..! Min lilla pappa talade om för mig I DAG att jag haft körförbud på bilen i en HEL vecka!
Shit om jag blivit stoppad av polisen, kunde ju ha blivit av med mitt lilla körkort! Då hade pappa fått köpa ett nytt!

Så nu har jag ingen biiiil...!

Frågor!


 Frågor.

1. Vad åt du till frukost idag?
 Yoghurt och lyx musli, två koppar kaffe!!
2. Vad åt du till middag idag?
Kebbab med bröd, och en reb bull.. hehe, med Carro och Katt på liiiingårn.
3. När fick du en kyss senast?
Förra helgen, på krogen av alla ställen..Eller nej, det var helgen före det, lördagen då jag kom hem från turkiet, så  var det... Men mmm...
4. När stötte någon på dig senast?
Kanske att det var på gymmet igår, vet inte riktigt hur man tolkar det.
5. Vad gör du helst en vardag?
Jag går till jobbet, slutar tidigare för att gå och träna, sen dusch, en bra film och kvällsmat i soffan.. Och är jag ledig, blir det en promenad i solen, åå fika med en kompis, massa skvaller, och en god lunch på stan.
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?119483-811
Utstrålningen, helheten, ÖGONEN!!
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Jag har ingen aning alls, jag hoppas bara att jag är lycklig, och att mina människor runt omkring mig också är det.
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Joo det är rätt bra tror jag, precis skaffat min lägenhet, bott in den, och precis fått ett vick med människor jag trivs med. Så jag är nog rätt glad, börjat träna har jag också gjort.
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Svart skjorta och mina kola anna boxer trosor..
Stjärntecken?
Stenbock
Är du kär?
Nej det är jag inte, hur gärna jag än skulle vilja!
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Helt klart!!


Så mina vänner! Nu tycker jag att ni ska kopiera det här och svara ni med!!

Vackra Höst.

Shit vilket vackert väder, hur skönt som helst. Blir helt lycklig av allt vackert, åå alla löv jag bara måste köra fötterna i. I går blev det idol och fajitas, super nöjd, det blev verkligen jätte gott! Patrik skulle komma så sent, så jag stack och tränade mellan 18.00 - 20.00 Blev 8,5 kilometer på springbandet, rätt nöjd faktiskt..!
Blev dock mitt efterlängtade smågodis från konsum sen.. Men vaa fan!

Har föressten kommit på att jag har flottig hy, halvdassigt tre färgat hår, Blondt, brunt och råttfärgat.. Bristningar på magen, loggiga kläder, sladdriga armar.. Jaa jag ser allmänt vardaglig ut.. åå utan smink och färgade linser ser jag allt annat än bra ut. Hehe.. Riktigt nergånger för att vara 22 snart 23 år.

Jaa Svensson i all ära, Jag vet jag är en svensson, men vaa fan lite skärpning lär det nog bli.
Fast endå jag är ju jag, det här är jag. Det är väll sån jag är, så jag ser ut. Jag är bra endå, och definitivt värd att älskas. Trots mina brister och fel.

Hehe... Va kom det där ifrån? Ja strunt samma. Gick runt på stan idag och kollade på lite kläder. Hittade ingenting, men därimot ett par spring skor på rea!!  Dom hade kostat 900 kr och nu 600 kr.. !! Så jag blev super glad!!

Längtar tills jag ska få använda dom.. ! I kväll blir det mys med carro och kattis! SKOJ!!

Puss på er.

Thilly!

image201

Min Favorit Katt, sitter på jobbet, är super trött, håller på att somna, lääängtar efter godis. Ååå god mat, fått ett recept nu av maria som jag ska prova! Blir nog i kväll! Ska in på konsum å handla! Konsums godis slår allt.. Mmm. sen får det bli soffan, sjukt sköönt!

I morron blir det coco thai med Carro och Kattis!! Super trevligt.

Trevlig helg!    =)


Bilder.

I tisdags bjöd jag familjen + mormor och morfar på taccos och fika. Syster fota lite så jag kunde lägga upp bilder och visa.  Bara vardagsrummet blev det, men köket och hallen är ju endå så inge fint. Vill att dom kommer å tapetserar nu! Orkar inte vänta nå längre!





                       Städ mani??


                            

Pappa hjälper mig med soffbenen, som jag själv helt missat. Soffben vad är det?


  Jaaaag.

    Min säng är inte bred.. Men tydligen min röv.  ;)

Vill ha öl och värme.

image185


image189

Öl öl öl öl... Men nu blir det en nykter Anna. FÖR mycket kolhydrater . Hehe. maria kör GI.. å jag kan ju inte va sämre, trotts att jag fuskar mest hela tiden men endå. Nu tränar jag i alla fall!! Åå jag ska inte sitta här på jobbet å äta godis! Fy på mej då! Men bra sugen på choklad är jag. =(

Idol, Ikea, Fest och Farmor.

Hej å Hå.. Blev bjuden på mat i fredags hos madde.. Hon var barnvakt åt sina syskon och jag å carro gjorde henne sällskap. Såg idol och åt jätte god mat! Tack så mycket!!

Lördagen spenderade jag som alla andra svenssons en löningshelg, PÅ IKEA.. Dumt, men jag var rätt lugn endå. Inga psykbryt, eller ja förutom en gubbe som felparkera, som jag blev liiite irriterad på. Parkering förbjuden stod det, och gubbe plus fru kör in och parkerar. Illa.. Syrran och jag sucka & ruska på huvudet. Syster visa skylten och gubben bara mummla.. Dåå kunde jag inte hålla tyst längre. SVENSSON I ETT NÖTSKAL.. Fick han höra både en och två gånger..

Jaja..det blev ett rumsbord i alla fall, jätte nöjd! och ett litet nattduksbord på hjul, vita hissgardiner, en tjockt drapperi till hallen, stång och prydnadsgrejjer.. dvs. Små blommor och blockljus. Ååå allt det där fick jag för 1300kr. Riktigt stolt faktiskt!! Sen blev det en vända på max.. Kycklingmål klassic TVÅ gånger på en vecka, men oj så gott!!

Sen gubbfest för henke.. Eller ja, halvvägs till gubbe, Super kul fest, tiden gick alldeles, alldeles för fort. Kom hem vid fyra, åkte vid sex tiden, endå kändes det för kort..
Jenni hade fixat och donat, och lekarna var super roliga. Heeelt nöjd. Men nu är det jag som SKA bli nykter!!

Måste bli så, min kropp orkar inte mer procent än 0,25 !! MAX!!

Sen blev det att besöka farmor i jobsbo.. Hon hade inte sett röken av mig på alldeles förlänge!

På onsdag är det jag som börjar att jobba.. weeeee!! Puss på er!

RSS 2.0