Fredag!!

Hela dagen har det känts som Lördag!! Men icke.. =) I morron är det lördag och CARROS 25 års fest.. Jag är riktigt riktigt sugen nu!! Johan har sin kompis här nu, och här festas det vill jag lova!! God mat har jag blivit bjuden på.. =) Men va sugen jag blir på en kall ÖL.. Men icke, jag är taxi taxi driver..!! I morron blir min stora party dag istället..!!

Sängen blev i alla fall GRYM!! Underbar, helt hög och sköön!! 



Jag vet inte..

Men jag är nog en konstig tjej.. Jag gick i Tuna park idag, kollade runt lite.. Men det enda jag ville var att åka hem igen. Jag tycker inte alls att det är kul med affärer!! Joo Inrednings affärer & IKEA.. Men inte massa sko & klädaffärer. GUUUD va tråkigt. Just nu tycker jag att jag är så *** också så det är ännu tråkigare. Men när jag va smalare än nu, så ville jag inte heller gå huuur länge som helst. Som mamma tex. Hon är sjuuuuuk, hon kan gå hur länge som helst. 

Jag är väldigt tråkig när det gäller kläder, svart, svart, svart.. Antingen bor jag i mina mjukisar eller så har jag klänning på fest. Det där mitt i mellan det finns liksom inte.. Eller joo på sommaren, då har jag lite mer färg och lite finare kläder! Men nu det är Katasrooooof!!  Usch och fyy hur jag se ut!!


Idag har jag i alla fall tagit tag i utväxten, och färgat den. Kanske att jag ska "raka" av Johan håret också & färga!! Men nu ska jag ialla fall gå och göra tacos, sen ska sängen skruvas isär. För i morron kommer våran NYA!! Iiiiiiii...




En sak bara!

Räkor, varmt bröd & Aioli är sjuuuukt gott!!!
Ja, nu vet ni, spring och handla!

Nu blir det Curious Case Of Benjamin Button.. I sängen! MYS.

PUSS.

Bättre!!

Jaa som sagt igår var en riktig skit dag, jag sura, grina, vi bråka & allt kändes fel. Jag tyckte så synd om mig själv. Idag har jag vaknat på rätt sida och alla dom känslorna jag hade igår är som bortblåsta. Orka tycka synd om sig själv. NEJ för det är inte ett dugg synd om mig!!

Läste precis om en tjej som just nu planerar sin egen begravning, hon har en elakartad tumör i nacken. Som dom tar hål på hela tiden och klämer ur död vävnad!! Går på behandlingar & dessutom har hon en funktionshindrad dotter. MEN hon kämpar som en tok, och ska övervinna tumören! Där kan man kalla riktig sorg och någon som har rätt att va ledsen. Helt sjukt, jag grät och grät när jag läste. Önskar henne all kraft och lycka! & hoppas på det bästa!!

Läs själv!!

http://mittlivsabina74.blogspot.com



Trååk.

Idag vet jag ingenting, är alldeles för negativ för att ens få skriva här! Jag är bara grinfärdig, utan anledning!! Det är FÖR många frågetecken om allt, jobb? Bo? Vikt? vardag? Shit jag är en konstig människa. Vardag var ju något jag längtade efter för ett tag sen, men nu.. NEJ. Jag längtar bara utomlands igen eller till ett spa hotell, bubbelpool, solarium, massage, behandlingar, och två rejäla glas vin!!

Vardag när vi båda är arbetslösa, Jaa det är inte roligt!! Bara massa funderingar vad ska vi göra?? Johan har fått ett erbjudande idag, men det innebär att vi måste flytta, är det något vi vill? Jaa jag vet inte, JAG VET INGENTING... Det är de som ÄR jobbigt.

Blää idag vill jag bara krypa under täcket igen.


Bebis sjuk & Jobb sök.

Snart ska jag åka iväg till Hanna & Loviza och bli bebis sjuuk..!

Men först hade jag tänkt söka lite jobb, det gick inge vidare kan jag säga!! ETT enda jobb hade kommit ut sedan i fredags. IT chef!!? Hmm, Ska jag söka det? Nej tror faktiskt inte det. Ååå då gäller det både Eskilstuna & Västerås. Helt sjukt.. Jag skiter snart i det här....! Tur att jag ska hem och jobba lite i alla fall på kommun växeln.

Men sen då?? Jag vill inte hamna i nån hopplös skola eller praktik som inte ger ett skit. Hmm. Över 25, då slipper du! Slipper jag NEJ!! Måste ha ett jobb nu, bara ett tim vic eller vad som helst. Då slipper jag det hopplösa!!

Nej slutklagat på mig. Jag är glaad idag!!

Grattis VÄNNEN!!



Idag (Ja klockan är efter tolv) Fyller VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS ÅR!!
GRATTIS GUMMAN!!

25 år!

Du betyder otroligt mycket för mig, du är en trogen vän sedan många, många år tillbaka.
Tror vi lär fira 12 år snart som riktigt nära vänner.
Barn kalas räknas inte riktigt.

Jag hoppas & tror att vi får många fler år, & att vi kan genomföra vår plan om två år. ;)

Vi har gått igenom fjortistiden, film kvällar, gråt, lycka, kärlek, första fyllan, för mycket kajal, första kyssen, skvaller, bråk, en hel massa träning (som du var drivande till) Jag tackar dej för min fasta röv, middagar, sing star, Turkiet, skräckfilmer, övernattningar, lilla rhodos.. Jaa allt.

Jag älskar dej otroligt mycket & vill önska dej en superbra födelsedag!

Ses på Lördag!!


Notis.

Notis! Johan har inte gått och köpt dyr champagne! Den fick han i 30 års present & den fick bara drickas vid speciellt tillfälle, så som förlovning, bröllop, barn eller när han fyller 40.. Huu det kändes konstigt att skriva.. Det är lååååångt kvar!!

Ville bara förtydliga det. Själv sitter jag och drömmer mig bort.. Jag vill flytta, hus eller lägenhet spelar ingen roll.. Bara det är större än den här trånga tvåan vi bor i. Jag vill ha ett data rum, så man kan göra vardagsrummet mysigare! Jag vill få plats med mitt springband, Jag vill ha barn och två, tre små söta kattungar. Ett fräscht ny renoverat kök, och ett superfiint badrum med bubbelpool & bastu. Jag vill ha en egen tvättmaskin och torktumlare, Jag vill ha nya duntäcken, Jag vill ha nya möbler i hela vardagsrummet, Divan soffan kanske får stanna, Jag vill ha ordning och reda & en gå in garderob, sorterade kläder, hyllplan för skor & skjutdörrar. Jag vill kunna köpa kläder igen!! Jag har INTE köpt något på hela hösten!! Vinterskorna är kalla och syrrans gamla!! minst 3 år gamla! Vinterjackan har mamma köpt åt mig! Alla mina pengar, dom få jag får går till mat & räkningar. Bläää. Ge mig ett jobb så jag åtminstone just nu har råd med mat!! Bajs.. Haha.. va jag gnäller.. Eller drömmer, kalla det vad ni vill. Men nu vill jag faktiskt inte va fattig nå mer. Mitt konto är övertrasserat med 100 kr. & nästa vecka läs torsdag. Får jag 1400 kr.. Jippi.. NOT.. De går åt till räkningar!!!

Eftersom jag jobbat 5 dagar nu i Feb. Får jag ju mindre från A-kassan.. Åå så får jag lön NÄSTA månad.. Därför är det extra fattigt. Blää. Åå så har jag, det ekonomiska undret, mig själv att skylla också. Dåå jag promt skulle köpa en säng!! Fast jag ångrar det inte en sekund.. För jag VÄGRAR ha ont i ryggen varje morgon nå mer!! VÄGRAR!!

Just nu lever vi verkligen med små marginaler.. Undar när vi ska få pengar att köpa en tv till vardagsrummet.. tex!! Men men, med kärlek funkar allt, eller?

Tänk om man kunde få gå och vinna 25.000 kr/månad i 25 år!! Gaah... Vilken lycka.. De har Johans vänner gjort.

Men du!! JAG är inte bitter för de.. För jag är på bra humör endå!!

Lyx Problem...!

Igår hade vi en underbar dag. Vi fika/luncha med svärmor och hennes väninna Alltid lika kul och träffa Johans mamma hon är grym, jag önskar att vi träffade dom oftare! Gick på stan en sväng, sen gick vi och simma. Sååå skönt!

Sen trodde jag att våran kväll skulle bli vääääldigt alldaglig, då vi bokat tvätt tid! En LÖRDAG.. Vi sprang fram och tillbaka i källarn.. Jag tände ljus och förberedde mumsiga Räkor, Aioli & Bröd.. Till det hade jag dukat fram Pepsi max. Livets lyx eller? He he.  Men min söt han är som ni alla vet, bäst på att överraska så när jag satt mej, fick jag knacka hand. Vad tror ni han hade där??

Champagne!! Åå va glaad jag blev, vi drack sjukt god champagne som lagrats i TIO år! Från 1999!!  MOET et CHANDON á Epernay Champagne Dom Périgon Vintage. Var namnet, det säger mig inte nått men nu vet ni..

Lyx problemet? Ja det vill jag lova, vi hade champagne i heeela köket, på fönstret & fönster lampan rann det verkligen!Men efter lite städning och skratt så skåålade vi i champagne! Det var såå gott...Anledningen till champagnen var våran förlovning. Ni vet den jag inte riktigt nämnt på grund av sura miner från vissa. Men nu TÄNKER jag nämna den!

Ni som vet ni vet ju redan! Vi förlovade oss på Lanzarote! Blev total överraskad då också. Historien behåller jag för mig själv.  Men det var också så mysigt & fiint!!


 Titta på fönstret!!   Kramar ur disktrasa?

 Torka, torka..         Mys!!



 
Vi hade en mysig kväll, som trots tvätt förvandlades till lite lyx!!


 


Keso Plättar

Keso Plättarna blev jätte goda! Dom kan jag verkligen rekommendera .


Recept:

2 ägg
1/2 Burk Keso, (stor burk)
3 msk dinkelmjöl, de hade inte jag hemma så jag tog rågmjöl.
1 msk Kademumma & 1 msk Kanel

Stek i stekpanna på medel värme. Servera med grädde eller gör som jag. 
Ta vaniljkesella & frysta bär. Mums!!




Recept & Bild taget från Anna, med bloggen Vägen från 137 kg.

Fredag, härliga fredag..

Trots att vi är arbetslösa båda två nu, och alla dagar flyter in i varandra. Är det sköönt med fredag! Vi har inte gjort något speciellt alls, En promenad i friska luften har vi lyckats med. Sen har Johan pluggat med sin tenta & jag har sökt ett jobb! Ett jobb jag verkligen skulle vilja ha!! Håller alla tummar! Vore huuur häftigt som helst.

Snart ska jag gå och prova att göra keso plättar. Fin fin fredags middag.. Eller? Åå så är jag lite frysen efter promenaden så en kopp kaffe får det allt bli.

Vill till IKEA snart, ska köpa nya lakan och påslakan till NYA sängen.. ÖNSKAR att jag hade pengar till Fluffiga dun täcken också. Men icke.. Inte nu Tyvärr..

Börjar känna konstigt utan tv i vardagsrummet, Det blir liksom inget mys i soffan. Det blir sängläge om vi ska se film eller tv. Och då somnar nån av oss hela tiden. Mest Johan!!

Synd att man inte har råd att åka hem ihelgen! Syrran är hemma & Mamma har kalas i morgon Men tyvärr, jag kommer nästa helg i stället. Då har carro sin 25 års fest!! Det ska bli kul.. Sen kanske att jag ska få jobba heeela vecka 10.. Jippi...!!

Nej nu vill jag ha kaffe! Trevlig helg allihopa!

Grattis Mamma!

Hej Hopp Vill ni ha ett nytt inlägg??
Idag händer det faktiskt ingenting.. Jag ligger i sängen, bloggar och kollar på sex and the city...! Snörvlar & har lite halv ont i magen. Mamma fyller år idag, så henne vill jag säga stort GRATTIS till.. Två år kvar till 50... =)

Igår va Linda & Magnus och barnen här, vi käka tacos & fika...Super mysigt!! Jag blev dock magsjuk bara av att höra att dom haft magsjuka i söndags. Huu. sen dess har min mage inte varit vad den ska vara..

Kan man inbilla sig så mycket att man får magsjuka? Hmm Neeej.. ? Men tillochmed Johan hörde igår vilken panik det va i min mage. Den lät och lät, och körde runt massor.

Jag & Johan såg Du levande idag. Vilken sjuuuuuuuk film.. Jag somna tillslut. Den var allt för konstig för min smak. Men jag skrattade i början! Blir nog en till film snart. Vi båda nyser & är slöööa i kroppen. Kan det va bristen på luft som vi inte fått något av idag?

Imorron är det fredag igen!! Då är det en vecka kvar tills nya familjemedlemmen kommer...




Skönaste köpet!!

Igår gjorde jag mitt skönaste men kanske dummaste köp Ever... Joo Jag har länge drömt om en ny stor, mjuk & sköön säng. Lik Hanna & Daniels. Såå Jaa Jag gick och köpte en kungsäng för 11 115 Kr....!! Mycket pengar det.. Men det drabbar väl ingen fattig? JOO det gör de nog. Hehe för nu har jag hela 33 kr på mitt konto!! Men vaa faan.

Kom hem till Johan och gav han ett madrass skydd. & JAG lyckades överraska honom för första gången!! Annars brukar han alltid lista ut före och inte bli speciellt överraskad. Men nu såg han faktiskt lite Överraskad ut. He he..

-Vadå HAR du verkligen köpt en SÄNG??

Hi hi .. Att jag har.. Den kommer på fredag den 27 Februari...!

Idag har det varit stora fixar dagen igen. Jag har städat ur hyllor i köket, diskat & strykt gardiner, satt upp gardiner i både sovrum och kök.. & snart ska jag dammsuga och torka golv. Johan ska tvätta!!

Sen var det ju de där att vi borde handla. Men vi kom fram till att vi har ju faktiskt inga pengar. Så nu ska vi tömma frysen och kylen.. Det lär bli intressant, vill jag lova.. Idag blev det Lax & Sallad. Åå så gjorde jag en egen röra som blev super god!! Den kan jag rekommendera.

Röra...

Kräftstjärtar
Keso
1/2 paket philadelphiaost Vitlök & örter
Fryst dill
citronpeppar
salt..

Rör ihop & ät till lax.. Super fräscht & gott!!




Snart snart står den i vårt sovrum!! När pengar finns ska jag köpa nya duntäcken & nya kuddar!!

Nyfiken??

Idag har verkligen nån varit nyfiken på mej!! Haha. sjukt många sidvisningar, vad har jag nu gjort?

Bråka & Bli sams..

Att bråka på Fredagen för att sen va döö kära hela helgen. Det är ett tips tror jag! Rensa luften lite, trots att vi varit från varandra behövdes det. Vårt förhållande är som sämst när vi är ifrån varandra. Jag tycker alltid att han låter så sur och grinig på telefon. Åå får för mig att han nog inte är kär i mej längre, bla bla.. Ååå blir mindre kär i honom och tycker att han är en idiot. Hehe.. Men när vi är tillsammans JAAA.... Dåå kan det inte va underbarare.. Vi har så kul. Han är lika rastlös som jag, fast 10 gånger värre..jag älskar det..! Skulle hata att ha nån som aldrig vill göra något, är nöjd med soffan & datorn.. Typ pappa.. Sorry pappa.. Men guud man lever väl bara en gång! Ska man inte då göra så mycket som möjlig, och försöka göra det man vill. Fast de kanske just va pappa vill. Men stackars mamma ibland!!

Idag har jag fått frukost på sängen, Ägg, Bacon & champinjoner. Sen har vi legat i sängen och sett två filmer & bara haft det mysigt.

Imorron ska jag åka till Hanna & Loviza... Det ska bli sååå mysigt!!



Kefalonia 08.

Härliga SOL!!

Det blev en långpromenad i det underbara vädret!! Minst 8 km, vi gick in till stan och tog bussen hem. Åt på favorit stället och handlade lite mat. En perfekt dag helt enkelt, snart ska vi mysa ner oss i sängen och se film med fruktsallad och vanilj kesella.

Nyss var en kille här och hämta våran vardagsrums tv, Johan sålde den för 300 spänn. Så fråga han om han inte ville ha tv bänken med & de ville han.. Jiiippii.. Tyckte jag!! Så han fick den för 300 kr. Alldeles innan hade en dam ringt mej från strängnäs och skulle köpa den. Men så ringde hon och sa att den var för stor.. Som Johan brukar säga allt har en mening.. Så nu har vi ingen tv eller tv bänk.. =)

Jag blev grymt peppad att sälja mer mer mer! Joo föressten så sålde Johan en fin silvrig baslåda med två högtalare också, för 150 kr!! Såå nu hoppas jag på att vi ska åka till K-holm till helgen & försöka fota & sälja mera saker ur förådet.
Är det nått ni behöver?? Datorer? Biljarbord? Ljus anläggningar? Dykutrustning? Soffbord? Soffa? Hylla? Snowboard skor? Våran säng kanske? Hyllan skulle kanske Han som köpte de andra sakerna tänka på. HOPPAS!!

 


Borta!! Haha.. Va glad man kan bli!


 


Alla Hjärtans Dag!!

& vi hade en het diskussion igår. Oj oj oj.. Det ska man väl inte ha när man inte träffats på 11 dagar, MEN de hade vi.

Det började med att jag ville veta hur han haft det i sälen, bla. när dom var upp sju stycken. & även fikan med sitt Kex till ex. Som JAG föreslog dessutom, för hon verkade inte va helt okej med våran förlovning. Som jag inte ens nämnt här men endå. I alla fall blev han surig för att han blev utfrågad. Herregud jag är NYFIKEN, klart jag ville veta vad dom pratade om. Då kom det fram att han sagt till henne att anledningen att dom inte setts så mycket sedan de tog slut var att jag var lite svartsjuk.. Whaaaat? SVARTSJUK.. Kan knappt ta det i min mun.. ??!! Så ett noll till henne tyckte jag..

Så kan man väl inte säga!! Jag har aldrig nämnt någonting att dom inte får träffas eller nått. Herregud. Jag har ståt ut med mycket, vi har fortfarande saker i våran lägenhet som påminner mej om henne! & dessutom står det hennes namn på DÖRREN!! Gaaaah.. Arg blev jag. Men det som gjorde mej mest arg är att han aldrig nämnt till mig att han tycker att jag är svartsjuk!! Ååå jag tycker verkligen INTE att jag är svartsjuk!

Då sa han..
-Nä du är väl inte det då. Du är inte kär i mig. De är väl bara jag som vill att du ska va svartsjuk. Så jag vet att du ÄLSKAR MEJ!! 

Ahhh. Jag älskar dej! De vet du!

Men man tar inte mig som anledning till att dom inte träffats efter de tog slut. Nej nej nej. Visst är jag Nyfiken på dej Lisa! Herregud konstig vore det annars, ni har ett förflutet på 6 år!! Om du skulle råka se det här, Johan tycker vi ska ta en fika. Eftersom du är nyfiken på mej också, såå Ja.. Vi kanske skulle göra det! Ring mej..!

Sen bråkade vi om massa annat, typ att jag inte sökt jobb när jag vart hemma & såå. Jag fick skäll helt enkelt. Men det kan jag förstå. Det kan jag ta.. Jag måste HA ett JOBB!!

Men allt blev bra.. & vi myste massor..
& idag har vi ätit mys frukost, Jag sitter & skriver jobbansökan, (tog en paus nu) & Johan skriver tenta.. Om nån timme ska vi gå ut i det fina vädret och njuta av solen. Om jag inte ställer till det ännu mera nu då med detta inlägg.. Men jag kände att jag verkligen behövde skriva av mig. Har jag helt fel??

Är det typiskt oss tjejer att reagera som jag gjorde.. Jag menar 1-0.. bla bla.. Egentligen spelar det ju ingen roll va hon tror och inte tror.. Men jag blev så arg, för att jag tyckte att de han sagt va så FEL!!

Jaja skit samma.. Ha en underbar Alla Hjärtans DAG!!

Utmanad av Emma!

Regler:

  • Berätta sju personliga sanningar om dig själv
  • Länka till sju personer längst ner i inlägget som du vill ska anta utmaningen
  • Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade

Sju sanningar om mig:

Jag ska länka det här vidare men jag vet inte hur man gör, det är en sanning, en tråkig sådan!
Jag fick 63 av 65 möjliga på Körkorts teorin.
Jag läser nästan bara bebis bloggar!
Jag vill bo stort & lyxigt. Längtar efter kaklat badrum med golvvärme & en super fiint STORT kök!!
Jag är avensjuk på Carro som har två jätte söta kattungar.
Jag kan aldrig va helt still, rör alltid på mig, även om det bara är en tå. Så kan jag bara INTE va still. Fråga Johan han hatar mej när vi ska sova. =)
Jag är rädd för andras hundar. Men skulle kunna tänka mig att skaffa en egen.



Jag länkar inte till någon för ingen kommer att ta sig tid att göra det här endå.

Men jag har ett önskemål!! Ni som läser min blogg kan väll skriva EN sanning om ER i en Kommentar!! SNÄLLA!


Desperate Hosewives Day too Day!!

Idag har jag och Carro haft en riktig desperate housewives day!! Hämtade upp henne vid halv tio, åkte till badhuset & simmade en timme. Det var jätte skönt, bastade och sen stack vi och sola. Ååå så lunchade vi på coco thai och pratade skit om våra karlar.. Ha ha. nej det sistnämnda gjorde vi så klart inte. Men en riktigt bra dag har vi haft. Skulle man införa varje vecka!! Det är nog riktigt nyttigt för själen!

I morron ska jag jobba igen. Det ska bli kul det med!!

Nu ska jag krypa ner i soffan och läsa Amelia i äkta desperate anda!! Ha en sköön dag!

Vackraste stranden!



Tänk att man har varit här!! Gissa om jag vill åka tillbaka.
Jag skulle gärna åka hit i vår igen!
Bara att börja spara så kanske vi kan stanna två veckor i alla fall.

Men hur ska man göra? Resa / Inreda?
Vi behöver en ny säng tex, gärna en helt ny lägenhet, m. ett extra rum, så vi kan ha mitt springband & Johan kan ha sitt kontor där. Då skulle vardagsrummet bli mycket mysigare! Eller ska man spendera alla pengar på resor? Uppleva saker & platser, och sen bo trångt & mindre fiint??



Jag vill dit igen!! Sjukt fiiin natur!



Måndag & SOL!!

God morron!! Kan man bli lyckligare av att vakna till detta fiiina väder, UNDERBART!! Ska det va vinter så ska det va så här.

Har nyss läst morrontidningen, druckit kaffe & ätit ägg & bacon. Mums!! Helgen har varit jätte bra, jag har varit och firat mormor, hon fyller idag, det gör även Maria Nordin, Sååå GRATTIS TILL ER! Maria blir 25 år!

Vid mormor & morfar va även Hanna, Daniel & Loviza.. Guud va sööt hon är. Jag blir såå avensjuk. På lördag kväll åkte jag till Carro, dit kom även Ansi, super kul att träffa henne! Vi lagade god mat & satt och snacka massa skit och drack vin. Senare på kvällen kikade även Maria K in och hennes kompis Anna. Vi satt och prata till sena natten och sen sov jag hos Carro. Blev en bakis dag, då vi sooov länge & åt kebab Tallrik. En slapp & skön dag!

Idag ska jag ut och skotta snö, & sen åka upp till Mormor & Morfar igen! Lär ju passa på att träffa alla så mycket som möjligt när man endå är hemma! Fast jag funderar på att ringa Carro och kanske ta en promenad först idetta fiina väder. Vi får se!

Ha en bra dag!

Tänk va ens vänner kan göra en GLAD!!

Jaa Hanna klagar nu på dålig uppdatering så här ska hon & ni få.. Har ju några tappra & söta läsare som alltid är in. Vilka ni nu är.. Vet ju några av er men INTE ALLA!! Såå nyfiken!!

Idag och igår har jag i alla fall haft grymma dagar. Åå även i tisdags. Jag har jobbat, och det var kul.. Snackat massa skit och haft det trevlig med Maria & Johanna, och sen har jag i princip bott hos Carro.. Hehe.. Igår var jag väll där till Halv elva på kvällen & det var jag i dag med å i måndags.. Vi har haft det SUPER BRA!! Såå sköönt att få lite kvalitetstid med sina vänner!

Idag har vi först Lunchat på tea & tages, trevligt & gott, så kollade vi lite nisses & lantmännen. Sen skulle carro plugga lite, läsa, jag ville promt va kvar och de fick jag, så jag satt en sväng på internet och hon läste. Efter några timmar kurra våra magar så då blev det konsum & mat handling. JAG va mest intresserad av godiset.. Gaaah, vilket sug jag haft sen i söndags.. CHOKLAD CHOKLAD CHOKLAD... Nu har jag i alla fall stillat det, för vi köpte gooooodis. Mest jag. Carros påse var minimal, hon gillar mat mer. Jag åt kanske lite mindre mat, men dessto mer godis.. Illa... Men va faan. Gjort är gjort kommer aldrig hända igen. He he.. Kanske?

Sen var vi ute och gick med carros katter.. SÅÅÅ söta!! Jag är såå avis, skulle verkligen också vilja haaa.. Men det funkar tyvärr inte i mitt just nu ganska röriga globtrotter liv, som mamma säger..

Men snart så, när jag vunnit tio mille, skaffa hus & barn med Johan.. Dåå jäklar ska jag ha katter. Bra plan jag har va?

Jobba!!

Nyss varit vid carro & snackat skiit & fikat, I morron jobba med Maria & på onsdag med Johanna.. SÅÅÅ KUL!! Det var väll allt jag hade att skriva idag, hehe. Vi är i alla fall hemma från Sälen & det var KANON!! After skii, party, promenader, viiin, snack med syrran, taco, bowling, sola.. Jaa det var såå Braaa!

Nu kommer jag sakna Johan bara! Massor men det är bra att läääängta. Nu ska jag blåsa håret & sen i säng...

God Natt.

RSS 2.0