Lördag & Söndag.

Nu har jag snart packat klart, sov till halv ett idag, sen åhlens och ludvika, packa packa packa..

Ååå sen film med carro och Ansi hos ansi och tobbe.. Kaffe, och grönsaker med dipp.. Mums..

Igår såg jag och carro film, och tog hem mat från kina... Lugn och sköön helg, förutom fredagen då.. hehe.

Längtar tills i morron, tror det blir riktigt kul!! Sista festen hemmaaaaa.. =)

Lysande ögon.

image276

Tagit den här med min nya kamera! Lär bli en del bilder nu när jag fått en, å den är så fin!!

Öppnar pakeeeet.

image274

Lägger in en bild, det var så länge sedan sist.. Jag öppnar paket..
Men snart ska jag sluta äta... ;) Vill inge mer nu, vill ner ivikt!!

Ledig, nyår, kabbaré..

Faan det känns som om när jag väl börjar skriva så blir mina inlägg så låånga..!

Nu är jag ledig i fyra dagar i alla fall.. sen börjar det hårda livet igen.. hehe.. Jag ser nog fram i mot att åka i alla fall.. Trots att jag varit lite osäker, jobbade sista dagen med maria igår, och det kändes konstigt och tråkigt, men det var väll helt enkelt inte meningen att jag skulle sitta på röven hela våren och svara i telefon, hur mycket jag än tycker om det där jobbet, & mina jobbarkompisar.. Ska jobba sista dagen med johanna på onsdag. det kommer  va himmla sorgligt..!! Men men, jag kommer ju hem, och kanske, kanske får jag jobba i sommar... ;)

Snart är det nyår, och jag å carro ska gå på kabbaré, sen blir det feeest i uvbergsstugan!!

Ååå inge jobb till elva på kvällen, hihi.. neej jag är ledig på nyår.. Nej nu ska jag bara vara lycklig och försöka ta vara på tiden hemma.. Börja packa vore ju idé.. Puss på er.

Födelsedag, Sing staar, regn?

Jaaa igår var det då min födelsedag, och fy vilken bra dag jag hade..
Hihihi... Super kuul! Jag jobbade först till halv fyra, sen blev det kalas och princess tårta.. och massa folk & presenter, Anna är mer än nöjd, nöjd!!

Jag fick i flaska vin, hantel sett, siden sovlinne och trosor (super fiint) hårspray, frisör shampoo och balsam, 2 puder, pengar, blommor, kort, tops och pads som är bra att ha i fjällen, ;) ramlösa, en cool stavmixer m tillbehör, och flingor, mina flingor som jag stor konsumerar... som säkert är skit dyra på ica i sälen, hehe.. bättre å köpa på sig här hemma när det är mycke billigare!!

Lär ju bli ekonomisk snaaart.. Får kvar min hyra + el på cirkus 3200 kr.. plus hyran i sälen på 1870 kr.. =/
Gaaah blir ju 5000 kr bara i hyra, snacka om att kasta pengarna i sjön.. =/
Sen tillkommer telefon, ca 300kr, a-kassa 368 kr och folksam 80 kr, i månaden..usch, de blir 5818 kr..

Blää sen ska man ju helst kunna ha lite kul också, å gärna få i sig en bit mat.. å bensin.. uuu..

Japp det får bli ekonomiskt tänk i år.. =)

Japp men nu skippar vi att tänka på de där, jag hade grymt kul igår, Åkte till carro och sjöng singstar och det bjöds på vin, shot, och drinkar.. ååå fyy fan va vi sjöng, såå jäkla skojj det var! Tack carro!!
Hahaha.. men carro var helt omöjlig att besegra..! Varken jag, britt-marie, johan eller jerry lyckades. Sjukt kul var det ialla fall..

Födelsedaaaag.. 23 ÅR!!

För de är ingen vanlig dag, för det är Annas födelsedag.. Hurra hurra hurra..
EGO.. e de jag? Neeej.

Idag när jag kom till jobbet fick jag en överasskning av maria och johanna. En födelsedags present, hihi.. blev så glad, en flaska vin, å ett riktigt gott vin!! Det blir perfekt till nyår!!

Nyår blir sista festen för mej hemma.. Sen sticker jag till skogs... Wee.. sälen för hela slanten, och det blir nog kul, riktigt kul... Men samtidigt längtar jag redan hem.. hehe..

Eller jaa, det ska bli skönt i vår, när man kanske har en tre veckor kvar där uppe, åå alla är glada.. det är 5 minus, och massa sol, dåå kommer det bli såå himla mysigt... sol, skoter och lite fräknar på näsan.. =)
En kopp kaffe i en solstol i snön.. Mmm.. Då känner man att man lever..

Och jag är aldrig så levande som när jag är i fjällen.. Där blir alla känslor på nått sätt starkare, och jag är både gladare än vanligt och argare än vanligt.. LEVANDE...

Hihi.. Idag ska jag äta princess tårta... =) Gott, gott!


Sitter på jobbet!

Dålig uppdatering hääär.. =) Jag tror jag är sämst på det, sitter på jobbet, hade jag varit ledig hade jag sovit fortfarande.. riktigt mörkt och trååkigt väder, men det drabbar väll ingen fattig..
Hehe.. Kan bli lite låångtråkigt idag på eftermiddagen är jag rädd, det ringer rätt lite om man säger så.. =)
Många har tagit semester i mellan dagarna..

Nu är i alla fall datum bestämt när jag sticker till sälen.
Jobbar sista dagen här på onsdagen den 2 januari, och så börjar jag i sälen tors 3 januari.. blir lite tajt om tid men det funkar.. Huu, börjar bli lite nervös endåå.. ett heelt nytt jobb.. =/ men de blir nog bra..

Såå en vecka kvar hemma.. Njut, njut, njut.. sen blir det fjällen.. =)

Horoskop.

The Six of Swords card suggests that my power today lies in transition. I have what I need and am willing to trust the process order to move on, seek refuge or new opportunity. I'm not willing to remain where my perceptions are invalidated but being vulnerable I must rely on guidance to move in a new direction or trust that I can make it or be led to security and new hope. 'Wherever you go, there you are.' I am empowered by perseverance and my virtue is survival.

Mitt horoskop för idag..

Jaa jag har i alla fall överlevt julen trots att den har gått i tankarnas tecken...  en del bekymmers rynkor?

Men nu orkar jag inte tänka nå mer, ikväll ska jag ha kuul!

Pussel, starka viljor, jul och American Idol.

Kollar på american idol, och försöker pussla ihop kvällen så den blir vad alla önskar... Men vem sa att jag var tomten??
Men det är lite svårt.. Nu blir det i alla fall hemma hos carro och singstar, och det är jag nöjd med..
Det är väll att umgås som är det viktigaste inte att få som man absolut vill, eller VART vi ska vara..
Blir så matt, orkar inte längre.. Skit samma.. Nu blev det inte fest hos mej, utan det blev smb, och det blir bra! Jag vill bara umgås och ha så kul som möjligt! Göra mej fiin, och njuta av en kväll med mina vänner innan jag åker, krogen, och alla killar kan dra åt helvete.. så bränd blev jag föressten inte. Inte nått jag vill erkänna i alla fall.. ;)  hej då, nu drar jag till sälen...

Men av att kolla på alla jävla pucko idioter i american idol, så förstår jag varför världen är som den är.
Vissa av oss har ju en hjärna som en ko.. Hallå? Självinsikt..

Neej, för att inte få det här och låta som ett allt för negativt inlägg, så låter jag bli att överanalysera allt.

Starka viljor säger jag bara. Ett glas vin löser allt just nu tror alko anna.. Det får bli mina sista ord för idag.

Julafton.

Yes yes då var det julafton då. GOD JUL.. ALLA..

Mitt 200 gånger 10 plus 7 har varit händelserikt.. rejält händelserikt, det har varit två utlandsresor, nya jobb, lofsdalens alla tokigheter, bråk, kärlek, nattbad, sommar, lägenhet, alanya, turkiet, grekland, sol, fräknar, stockholm, grönalund, sälen, julhemma, östersund, bus, bus och åter bus, allra helst i fjällen, rosapanten drickandes med katt och carro, nyår i lofsdalen, snöbollskrig, pås åkande i snön, en hel del tacco tallrikar, alkohol i för stor utsträckning, dubbelmacka, spyor och en sommarstuga. Båtåkande, sommarglad och höstrastlöshet, en julgran rikare, livets små överasskningar och svek. Minigolf, tahi mat och shoppning, nya snowboard skor och disco bowling, växeljobbet jag älskar och nya människor.

En del tråkigheter, ångest och rastlös själ har blandats med livet i ett nöt skal och lycko känslor.

Gråt, tycka synd om sig själv, och vansines utbrott.. Jag är ett psykoo.

Livet bjuder verkligen på både bra och dåliga överasskningar.

God jul Mina vänner, och alla jag känner.

Hmm.

Det blev en vända till stan med syster, vi tände min fiina lilla gran och såg på bonden, jag kunde inte låta bli att plocka och städa lite också.. Nog för att jag nästan aldrig stökar dåå. Men jag diskade i alla fall..

Åå dammade av toaletten. Får bli storstädning i morron, helt klart.. Julstädning kan vi kalla det, damsugning.. Sen lär jag börja se över vad jag ska ta med mig till sälen, fattas nog en hel del grejer.. =/

Sen myste vi lite till, och vidare till meddo, för lite cancer solning... Men skönt var det.. =)
På fredag blir det idiot shopping och fajita rulle på kvällen!!

Nu sängen, jag SKA gå upp i tid i morron.

God natt, puss & Heeej!


Alternativ godis??

Pappa är så knäpp, han har köpt alternativ godis som han kallar det, till sina jobbarkompisar.
Alltså naturgodis, för 500 kr, för att han tyckte att vanligt godis skulle göra gubbarna ännu fetare, dom var redan tillräckligt feta.. tyckte han.. Hehe.. Så han slängde ner allt godis i en korg, och tröck ner sina visit kort i det, å sa ÄT!

Som den finkänsliga människa han är förklarade han också glatt för gubbarna att han tyckte dom blitt för feta.. Undra just hur mycket dom uppskattade julklappen? Men han sa att han hade köpt nått kilo vanligt godis också, och mest choklad av naturgodiset, Hmm.. Va var det då för mening med alternativ godis.. hehe.. Bara att det är dyyyrt.. 14,90. hg.. ???

Hmm. lite godis sugen är jag..

Buus eller godis?


Anna blir trött på sig själv.. didiliidiii..
Jag är så sjukt sällskaps sjuk så jag vill inte åka hem till min lilla lägenhet..
Tycker om den så mycket när jag väl är där, då vill jag inte lämna den, hehe.. Men nu har jag inte varit där på en vecka.. sovit på stenvägen i flera dagar och varit i falun.. Så nu känns det inge roligt att åka dit, å så känns det krångligt och elakt att sno mamma och pappas bil. Hmm. när jag endå ska hinna kika förbi på jobbet i morron, få massge halv fyra & fixa ögon och bryn halv fem..

Åå så skulle jag behöva åka till nisses igen, mamma hitta ett par gardiner för 399 kr.. som var så fina, Perfekt julklapp tänkte jag..

Ilandsproblem som johanna skulle säga.. Haha.. Jobbade med henne idag.. Åå dagen bara fööög iväg.. Känns som om vi endå inte hann till hälften.. =) Blir nog å kika in hos flickorna och säga how howw.. nej men i alla fall good jul, i morron.

Åå träingen skiter jag nog i, idag med.. Slaravat rejält med den..
Men jag har gått ute i friska luften. sön, mån, tis och ons.. =) såå liite duktig har jag allt varit..

Ååå va jag är glad som får va hemma över jul.. hihi.. =)

Mamma, liten och söt.

image273

Sötaste Mamma på österlen.. i somras!

Kunsumera lite till och lite meeera.

På fredag blir det hysterisk julhandel, endå känner jag mig inte nå stressad..

Har handlat fyra julklappar..
Har mamma, syster, mormor, morfar, farmor och en till grej till pappa kvar.. Hmm.. =/

Yes så kan de vara.. Stackars, stackars mamma nu när jag och syster sticker.. Det märks att hon egentligen inte vill, samtidigt som hon vill att vi ska göra det vi själva vill göra.. PASSA på medans ni kan..
Mmm, men endå.. lilla söta mamma..

När vi kommer hem blir det en ny utlandsresa!

Gaaah, om man endå hade massa energi, en personlig tränare och en kock..


Mys kväll i kväll..

Blir mys hemma hos mamma och pappa idag. Ska nog dricka lite glögg, och kura ner mig i soffan.
Fick avboka min tid på må bättre idag, Har ju ingen biiiil.. Måste åka in på nisses snaart, Hörde skvaller om att det finns massa ljus och marlyn tavlor där!! 

Nyss varit ute på en promenad, super skönt, sen blev det coco kaffe, Choklad + kaffe.. Mums!!

Nu jobba i 1,5 timme till.. sen mys, och En spricka i kristallen!!

Hej å hå!

Snart kommer tomten.

Skrivkrampen håller i sig.. Jag har heelt enkelt tröttnat lite på min blogg just för tillfället..
Men jag måste bara nämna Falun och en riktigt bra helg hos carro. Tillsammans med carro, kattis, madde och björn, å helena och jonas på en halva också. Men det blev en riktigt lyckad kväll, och det var riktigt skönt att få spendera helgen där. Och jag är mer än nöjd med våran mys söndag. Beställning av mat, slapp framför tvn, och bara en helt underbar sällskaplig söndag.. Satt och halvsov hem på tåget, men med leende på läpparna.

Hoppas såå mycket att dom hittar en helg i februari, mars och kommer upp å hälsar på mej i sälen!!

Va nyss ut med syrran på en lite promenad, kände att kroppen behövde det efter all, mat och alkohol. Det var riktigt uppfriskande och skönt, Ska snart gå och sova..

Snart kommer tomten!

Teskedsgumman.

Sjukt trött idag, igår hade jag haft körkort i ett år, tiden går fort när man har roligt... =)
Undra hur lång prövotid jag har bara?? Idag blir det oriflame avslut, och vin.. Eller Julmys avslutning..!

Sen sooova på stenvägen..! Min bil är konstig, tror att stöt dämparen fram frysigt sönder, den är heelt knäpp, så jag sitter och stuttsar som nån annan bumbi björn!

Lagning: 2000 kr.. Kul ? NEJ!!

Lucia, Julbord, glögg och lussebullar.

Tjoo haa.. sääänk luciaa. säänk luciaa. åå Ifo är dumma, säänk lucia, sänk lucia! Hahaha.
Nej dåå. Igår var jag på julbord med jobbet, Lyxigt! & Super gott! Mm. och idag har det varit lucia firande.. Hehe. Kommunalrådet själv var stjärngosse och hela kansli avdelningen var lussefior och tärnor, pluss maria och helena i växeln, blev nog riktigt lyckat!!

Själv har jag kokat glögg och kunsumerat glögg i massor, två koppar kaffe, pepparkakor och lusse bulle.. MUMS!!
Ååå lekt sociala receptionens lilla sekriterare.. Gaaa. Har inte bredband längre och fyy va tråkigt det är!
Men va fan, jag får väll gloo på min gran i stället då. =)

Tidiililoo.. i tisdags var jag och fika hos ansi, snacka om fint kök! Men fatta va mycket pengar.. 15.000 för bara kaklet.. å såå blev dom inte nöjda OCH måla över det!! hehe.. Heelt sjukt, men fiint var det!!

Idag kommer mamma, mormor, morfar, syster och hanna på lusse fika hos mej.. Myys, å så får dom se min gran!!



2 Advent

Didilidoo.. Blev kvar hos mamma och pappa.

Syrran och jag hyrde en film vi skulle se, åå visst såg jag den, i alla fall första sjugo minuterna, sen somnade både jag och mamma... Vaknade i soffan vid 04,00 hehe.. In i sängen å laa mej, och vaknade inte förens vid elva.
Tror jag var rätt sluut, eller?

Såg om filmen nu is tället, den var BRA!!

Nu ska jag äta, sen ska jag nog hem och bara slappa..
Jag snörvlar och har äckelslem i halsen!

Fredag hela veckan.

Igår hade jag nog trevligast fredagen på läääänge, först slappade jag bara hemma i lägenhetern, sen drog jag hem till smb och hälsade på familjen.

Vidare till lingårn för mat med carro och jerry, trevligt!! Åå gott, blev kebab rulle för min del! Sen gick jag och carro hem till hennes familj, och vi satt i soffan och såg idol FINALEN, det var riktigt. riktigt trevligt, det bjöds på irishcoffe, mums var det! Och gin & tonic... Jag stor njöt i alla fall i familjen hanes sällskap, och därefter blev det karioke för hela slanten, och FYYY FAN va kul det var!! hehehe... Lite dragna stack jag och carro ner till lingåårn sen, sista sjugo minuterna ungefär, men dte var trevligt..!

Idag har jag och mamma varit i borlänge och shoppat, jag köpte två tröjor, och julklappar till syster och pappa..!
Vi och alla anda hysteriska julhandlare var där, usch.. närsta gång är dte faktikst jag som åker upp en vanlig vardag.. Så man slipper alla köer. Köpte ett diadem och hårsnoddar på HM också, tror jag köade i minst sjugo minuter.. Liite drygt.. Är helt slut nu, har väll sovit tre timmar i natt, om ens det...

Köpte julgranskulor på hemtex, halva priset.. PERFEKT!!! Såå snaart ska jag hem och fixaa.. måste bara svänga in på nån matbutik och inhandla värmeljus, mjölk och toapapper.. =/

Puss på er, I kväll är det jag som blir utan internet, faaan va trååk. Blir kanske att hyra film, eller sno syrrans sex and the city box...

På stenvägen 1.

Nu är jag hemma hos mammi och pappi, patrik tog jue mitt eller snarare sitt trådlös bredband för att bella skulle ha det.. Puuuhuuu.. Gråter krokodiltårar, en heel helg utan internet, blää..!

Men men, idag ska jag åka till Carro & Jerry och se idolfinalen, och beställa mat..
Sen blir det att sova hemma på stenvägen för i morron ska jag och mamma åka till kupolen.

Då ska jag allt handla lite julklappar är det tänkt..!

image271

Tilly, taget av syster!

Falun, Borlänge, Julgran & Max.

Anna & patrik var till falun och borlänge igår, först till falun och curbs, där patrik hittade det han skulle, sen vidare till borlänge och kupolen.. Patrik shoppade en del julklappar och en jacka..

Ååå jag min nöt hittade en julgran, en julgran som skulle bli perfekt, liten och söt, 165 cm lång.. hehe. trodde jag JA.
Köpte glitter och sex stycken snöglittrande stjärnor, och julgransbelysning. Restrerande kulor får inhandlas på dollar eller jysk!!

Kupolen stänger och vi Åker vidare till MAX.. Hmm börjar bli tradition. Ååå det blir det vanliga.
Kyckling mål classic, En hamburgare utan kött till patrik, & co, Två chili cheese, och två dipp, cola light och en fanta.. hahaha..

Anna kollar kvittot, Åååå inte konstigt att den där granen blev så dyr!! 691 kr.. Åå jag läser på kvittot 195 cm.. VAA har jag köpt en så stor gran, hur lyckas man?? Joo jag har väll självklart läst på kartongen upp och NER..! Hmm smarta jag.. Patrik till anna..

-Va faan skulle du ha en gran för? Dom står ju endå bara uppe ett litet tag!

Men så fel han har, min GRAN står redan uppe, och lyser så fiint.. Hehe. Och där får den stå till i april. Då jag kommer hem från sälen. Såå lite glädje skänker den mej allt, å mina lägenhets spööken lär ju tacka mig, dom får ju jula ända fram till pååska.... hehe..

Busfiaa de är jag.

Trist och tråkig dag, vädret är alldeles för mörkt och elräkningen kom precis..
Men vaa gör det när livet leker??


Julmys...fika fika fika...


I dag har det varit en riktigt bra dag, jag å johanna hade det riktigt kul på jobbet, och dan bara flög iväg..! Vips var det dags att gå hem.
Hemma städade jag riktigt ordentligt, damsög i alla hörn, och pappa var här och hjäpte mig med gardinstångs upphängning. Sen kom Mamma, Inger, Gun och Jenni.. Jag hade köpt massa färskt bröd, ost och paprika.. Ååå mamma kom med en hel ostbricka med brie & grädd ost/grönmöggel åå två olika sorters skinka..
Aldrig har mackor smakat så gott sa jenni, åå det var väll ett bra utlåtande att det var gott.. Ciabatta m. tomat och brie.. MUMS... Sen blev det peppar kakor, havreflarn och glögg, mandel åå russin..

Jag å Gun drack även ett glas vin! Fick inflyttningspresenter, Två flaskor vin och en fin vit julstjärna..
Känner mej riktigt bortskämd. Tusen tack för alla inflyttningspresenter!! Jag är verkligen mer än nöjd.. Det har känts som lilla julafton så fort nåågon har kommit och hälsat på.

Av patrik fick jag Viin och verktygslåda. Av Nettis fick jag Ljus, servetter, kort och kaka.
Av Johanna och Maria fick jag en En super fin ljuslykta med doft olja, åå så hade maria bakat morotskaka!
Av Carro och kattis fick jag värsta rosapantern kittet! Super coolt! Av Jenni fick jag en tjejhammare, också super cool! Av mamma och mormor fick jag orkidér och av Gun och Inger fick jag vin & blomma! & ett litet doft ljus.

Jaa det är nästan så jag skäms och skriva ner allt jag fått, Men GUD va tacksam jag är!! Verkligen super lycklig..! TUSEN TACK!! Nu har jag alltså bott i min lilla lägenhet i över 3 månader, snart 4..! Jag stor trivs.

Puss på alla underbara, omtänksamma, snälla människor som finns i mitt liv.

Ps. Av syrran vill jag ha en tavla HON ritat! Ds.

Flum och dum, en dag på jobbet.!

(det är maria som är dum, så ni vet alltså)
Shit anna är yr i kolan.. Helt snurrig, flummig och hur borta som helst..

Anna sörjer sitt jobb!! usch, fatta att jag kunde fått jobba här till i Augusti!! jobba 60 procent och sen stämpla resten.. Men det är nästan för glassigt för att vara sant.. men endåå.. !

Nu kommer jag ha jobb i tre månader max 3,5 åå sen blir jag arbetslöööös, fatta va knäppt i stället för att gå på 60 i 8 månader, Bläää. Men jag hoppas endå att jag får jobba heltid i sommar, Hoppas, hoppas..

Åå att jag får riktigt kul i sälen endå.. =) Men det tror jag, men de svider endåå. =(

Älskar.

image224

Jag älskar den här bilden, Jag är i Turkiet, Jag är Brun, och Jag är Lycklig!

Mina fingrar är som is tappar.

Jag vill skriva, känner för att skriva, men jag vet inte vad jag ska skriva.
Jag måste gå in i duschen, men jag vill inte komma ur duschen, det är kallt i min lägenhet.
Jag skippade träningen idag, orkade inte, min rygg gör för ont,  jag slappade i soffan i stället.
Jag köpte jackan på intersport, vet inte om jag är nöjd? Hoppas det, hade inte råd, egentligen, men jag köpte den endå. Beställt linser nu också, blev billigare än väntat i allafall. Sitter på golvet med täcket runt mej, Myys. Jag fryser.

Advents mys.

Sitter i soffan hos mamma och pappa, Gun och hasse har varit här och vi har fikat. Mina grymma bullar och pepparkakor, & kaffe, Gott gott... =) Plötsligt kommer piiiiiiiip in och är ledsen och säger att hon råkat backa på hasse och guns bil. Kunde inte tycka mer synd om henne.. Usch.. Men det är sånt som händer.. Väntar bara på den dagen jag själv kommer backa in i nått. Tur bara att det inte var nån unge eller nått annat ömtåligare änn bilen.. Men jag kan verkligen förstå den paniken man får, satt i bilen när pappa backa rätt in i en tall för några år sedan, hehe.. jag blev sjuuukt sur å tyckte att han va heelt dum ihuvudet, men det var bara för att jag blev så chockad.. =)


Mamma tände presis första ljuset i advets ljusstaken, Syrran såg då att ljusen redan var olika långa.. haha. Lätt å få dom jämna eller...

Mamma, har gjort det riktigt, riktigt mysigt inför jul nu, åå jag är så glad över att få va hemma på julafton! iii..

Ska nog skaffa mej en liten julgran till min lägenhet i alla fall, det vore myysigt! Sen har jag kommit på att jag vill skriva en bok! =) Daaa måste föressten ta ur mina linser nu, innan dom växer fast i ögonen, satt i dom i fredags morse, och änn har dom inte fått lämna mina ögon.. Glömde nämligen linsvätskan hos mamma och pappa.. illa.. =/

Nu över till bridget!

Illa??

image270

Hehe.. illaa.. =)

Internet !

image269

I dag har jag fått lånat patriks trådlösa nätverk, fatta va snällt! Verkligen sjukt glad över det, en kväll utan internet åå bara 1an 2an & 4an på tvn, Jiiiippiii... Kan väl inte stoltsera med att jag hade världens roligaste lördag kväll.. Men vaaa faan, jag läste en bok i soffan, och halvsneglade på tv.. & pratade en hel del i telefonen.. Såå jaa jag hade det rätt mysigt i alla fall, hade tänt ljus i precis helaa lägenhetern, och drack mineral vatten och nötter.. hehe..

På lördagen va jag och mamma ut på ludvika och handlade, och fikade paj, och sallad.. Sen hjälpte hon mig med mina julgardiner å vi fikade ännu mera hemma hos mej..

Annars har jag haft den lugnaste helgen på läänge. Tränat i dag. Har dock ont i halsen nu, så det lär nog inte bli nå mycke träning i veckan.. =/

RSS 2.0