Heeeeeelg!!!

Yeeh.. Jag har fått jobb! Jag är säkrad jobb tillochmed sista December, Kunde inte va gladare. Har super söta arbetskamrater så jag är hur nöjd som helst. Åå så gillar jag verkligen det där jobbet, tillskillnad från iss. Där får du verkligen slita häcken av dej, 4 dagar och det värker i precis heeela kroppen, och veckan har gått super seeegt.

Kan inte ens fatta att jag var i Turkiet förra veckan, Jag vill åka igen, NU på en gång!!
Shit va sköönt det är med värmen, och slapp livet vid stranden. Musik överallt och mysiga varma kvällar.
JAG VILL TILLBAKA!! NU!! Men i stället sitter jag här i min lägenhet, fryser satan och är super trött, sovit 5 timmar i natt. Post gubbarna försökte va trevliga mot mej, men ooorka. Vet inte vad det är med mej, men JAG orkade inte prata, heeeeeeelt sjukt!!

Tror dom tyckte att jag såg så deppig ut att jag fick godis. Hehe. Men det hjälpte ju, jag smaska och åt, å lite falsk energi kom in i kroppen igen.


Shit jag är ett alko!! Nu när jag varit arbetslös har jag tänkt så fort helgen kommer..
Jaaa hur ska jag annars träffa folk, å så blir det PARTY!
Nu har jag semestrat och druckit en vecka, sen jobbat..
Då kommer tankarna igen, Men jag har ju slitit en vecka, då måste man väll få unna sig en öl.

Lyssnar på grym musik nu, och jag blir på paaarty humör direkt.

Idol blir det i kväll i alla fall, så långt har jag kommit. Puss!


Glömsk, trött och glad.

I dag har jag då jobbat häcken av mig skurat trehundra femtielva toaletter, Ja madde kan intyga.. Det finns en hel del toalett bås i studenternas hus. Tillochmed en sån där cool dubbel toa för oss tjejer som alltid går två. Sen har jag städat satan på helix, ett gymnasium, Usch.. Klaga lite på patrik idag när han slängde sopor på marken. Illa.

Tänk på sopgubben! Yey.. Min kväll var räddad, jag fick sällskap. Börjar sakna tvn bra nog..
Inge kul när alla man pratar med ska börja snacka IDOL.. idol va är det? Nej hade jag en tv, hade även jag suttit bänkad. Ska nog sno mammas och pappas, funderar skarpt på det. Jag och patrik tog oss i alla fall en sväng upp till borlänge, med siktet inställt på max! Men det blev en tre telefon till patrik först.. Weee.. Perfekt för min del. Sen maaaaat, Jag var rejält hungrig, åt min lunch 11.10. Frukost vid fem!! Ååå så Kycklingmål klassic, extra fruktsallad och extra chili cheese vid nio. Ja se där ja, så var Anna mer än proppmätt. Och det där med regelbundet kunde vi ju inte direkt kalla det.

Får hänga på Marias stenhårda GI snaaart.

Nej nu ska jag i säng. Maddo kommer 05,15 i morron.. Fem min tidigare..! Allt för att jag glömde lämna in kort och nycklar på kupolen. Alla mina kort jag haft idag har krånglat, inte en enda gång har dom funkat. Furutom till soprummet, va säger de mej? SOPA.. Nej nu måste Anna sova innan hon blir helt bakom flötet. God Natt!

Hej kompiiis, Tjena kompiiiis, Hej Pappskalle.

Jaa då var man hemma i Sverige igen då, trehundra könsjukdomar rikare, lite färg på kroppen, 4 kilo tyngre, och lite blekt hår.. men rätt lycklig endå. hahaha.

Nej då, men vi har haft det helt underbart, verkligen, satt i mej 5 pizzor, kräsen som få med maten!! och druckit en hel massa öl och vin. Solat och badat, spelat vatten vollyboll, varit på båttur, legat på kleopatra stranden, åkt taxi med galna turkar, skrattat, ätit, shakat, sett borgen by night m, madde, carro har simmat med bajskorvar, å vi har haft låg, rå humor. Fredde Flöt som ett ankare i vattnet.. hehe.. Hur man nu flyter som ett ankare?

åå Jag min nöt trodde att flensost var nått man åt?! Har jag fel?

Har massa mer bilder å lägga upp. Det kommer, Pengar blev vi också av med. I saftyboxen! Hur är det möjligt?!

Men Det har varit helt jävla underbart, och Alanya bjöd på en hel del sol och värme.. 42 grader en dag, sa dom!
Jaa å igår var lilla anna ut, först var vi vid therese, sen hem till mej en snabbis, sen vidare på ytteligare en fest, sen krogen.. Anna den dåren spela upp pengar och dansa satan. Hade efterfest till 5 på morronen,  med baileys.

Jaa hur mår jag då idag? RÄTT DÖ! Orkar knappt sitta upp, får bli sängen innom en timme!
Sen som den klanten jag är, gick jag rätt ín i en vägg när jag skulle ut från sista festen, missbedömde lite lätt att trappan låg åt andra hållet. SMACK! Rätt in i väggen med huvudet, och det kändes lite så där jätte ONT! Trodde hela huvudet sprack, kände efter lite grann, sen ut genom dörren..

Anna skriker, Jag har gått in i väggen, blod i hela pannan. Som förövrigt inte kom från huvudet utan mina två spruckna naglar jag lyckades pajja. Yey.. Var det jag som visste hur man festa? Tror inte det va. Har föresten vrickat foten, och knät gör riktigt ont.

Känner mig lite smått lycklig, sugen på salta chips eller naturgodis, eller både och.. Men jag orkar inte åka å handla. Eller ja, för vilka pengar? haha, övertraserrat kontot med 17 kr, har jag ju också gjort.

Hm Madde tyckte mina räkningar inte var något å tala om, Hennes var ju MYCKE värre..

Men mina räkningar är mycket för mej med tanke på att jag MÅSTE köpa en hel del grejer.

Hyra 2500 kr
El 500 kr ?
A-kassan 400 kr
Telefon 400 kr minst!
Tv 8000 - 9000 kr
Bensin 2000 kr
Rumsbord Och matta 2500 kr
Tapeter 1500 kr
Försäkringsbolaget och andra räkningar 500 kr
Tavlor är det nått man behöver ? 400 - 500 kr
Tjaa helst lite mat också? Kanske 1500 kr om jag snålar.
Bensin och Parkerings pengar till madde, ca 150- 200 kr, pluss 200 kr till.
Massage 300 kr
Byxor! Behöver jag verkligen! 500-600 kr
Tv Bänk Max 600 kr
Databord och stol, max 800 kr
Skyldig mamma 700 kr
Behöver nya linser 1200 kr

= 26.000 kr.. Å förra månaden blev det över 30.000 kr med resan.

Jaa Madde va säger du får jag tala om mina räkningar nu eller är det små potatis fortfarande??
hehe..

Åå till er som tycker att det är tråkigt att prata pengar, låt bli att läs då! För Fy va jag är fattig nu.

Och Från A-kassa kommer jag få 5400 kr i månaden, går det ihop tror ni??

Det tror inte jag, men den som lever får se.. Puss på er!

Helt Jävla Underbart!!

Alanya!! Vi har haft det heeelt underbart. Här kommer några bilder. =)




Bilderna talar sitt tydliga språk! Vi hade sjukt kul.

Dags att packa..

Det börjar dra ihop sig!

Snart stå bussen där utanför mej, åå jag trycker in min resväska..
Mot Stockholm.. Hihi.

Vart å hälsat på vid Jenni och Henke i dag, massa trevligt. Är det alltid!!

Sen har jag fikat med min underbara Mormor och morfar! Var också super trevligt, fick se morfars plåster å grejer. Han är så vältränad, Coolt jag har en vältränad morfar! Såå när dom skulle operera honom, så fick dom ta bort muskler för att kunna sätta in piec makern. Ovanligt sa doktorn. *s*

Jaa Då var det cirkus fem timmar kvar, sen åker vii! Åå va jag ska njuta å ha det allmänt skönt. SEMESTER!

Längtar tills jag solat en heel dag, Känner saltsuget, Dricker en kall öl, och käkar nötter.. Wee..

Sakna mej! Puss!

Bring me the gold.

Saffran?

Klipp ur Anna och Patriks bullbak:

Patrik - Anna du har dödat jästen!

Anna tar upp kniven, har mord i blicken..tittar på P... 

-  Nej Inte ännu, men snart......


Dessvärre fatta inte Patrik mitt skämt, Jag som tyckte att jag var jätte rolig.


Konsten att se ut som en riktig skönhet!

image158

Den har jag rätt ofta. =) Japp det är min soffa ni ser i bakgrunden. Bättre bilder kommer snaaart. Har gjort slut på över 30,000 kr räknade jag och carro ut i dag. Åå räknar man med körkortet, förra året (20.000kr) Och resan till grekland i maj (8000) och den här resan nu (Minst 6000), såå har nog lilla slösa, shoppat loss på en si så där 65.000 kr, Så ja man kan nog säga att nu var det slut shoppat, nu blir det på att leva på kärlek! Vilken? Hm bra fråga. Men Fattig har jag då gått och blivit. Det kostar att bli vuxen alltså. Ett tips skaffa inte körkort, res inte, flytta aldrig hemifrån. *s* Joo då, leva måste man ju få göra.. Men det lär bli snålt nästa månad. Lär nog bli en hel del skurandes av toaletter framöver, dryga är att slita så mycket för pengar som endå går till bensin. Hur låter det lixom.. Äta Nudlar, Det har kattis gjort i två veckor, 1.90 !! Billigt. ;) Hahahaha..

Va skulle du välja? Stiga upp 04,45 pendla till Borlänge, städa?! Eller gå hemma göra ingenting och få ungefär samma pengar. För dom 2000 kr mer man får av att jobba, går endå åt till bensin. Blää.

Slut pratat om pengar, inge roligt samtals ämne.. Ge mig ett jobb, och gärna en miljon ;)

I morron natt sticker vi till Alanya.. Weee Va kul vi ska ha. Är tyvärr sjuk, men det går över när du kommer ner till värmen säger dom. Så vi litar på de! =)

image151

image128

image123

Hej då Sverige!  På bilderna:    Anna    Madde    Fredrik    Jerry    Carro    Kattis

Skrubbat toaletter, fikat, burger king, syster, mamma, soffa.

Skubbat toaletter idag, På borlänge särskola. Och jag klandrar ingen som trodde att jag var elev idag. Stod nämligen på handikapp toaletten, med skyddsglasögon, och rå skrattade åt mig själv i min ensamhet. För gissa om jag såg rolig ut, finns bildbevis på min telefon...! Storstädning av nio toaletter åkte jag på, och då behöver man kalkbort som är frätande, så med fullmundering inkl. glasögon äntrade jag skolan. Behöver jag nämna att jag såg grymt bra ut. hehe.. eller inte. 


Tjohoo. Min soffa har kommit, å eftersom jag är envis som en åsna, och stark som pippi, lyckades jag sätta ihop den själv, inte för att det var nå svårt då. Men tungt som sjutton.. Massa plast och kartong var den inlindad i, men jag körde den.. KAN SJÄLV!! Bjöd hit mamma och syster, å dom tyckte som jag att det blev super bra. Är så nöjd. 


Maria eftersom jag inte kan svara till dej, svarar jag här. Du är MER än välkommen hit på kaffe, efter semestern. Sa det till nettis också, vi får ta en vin kväll!! Kommer nog till er i morron efter jobbet, måste fixa ett nytt arbetsgivarintyg, mitt jag fick i dag var ju gaaaanska fel. Som alltid.

Nej nu väntar säääängen, klockan ringer 04,50 i morron. =(

Bullbak, Film och Turkiet!!

I går hade jag nog bästa arbetslösa dagen någonsin.. Den var slapp å sköön. Nettis kom hit och fikade och jag fick presenter. Tusen tack, var jätte trevligt att hon ville komma hit. Strax efter henne kom patrik, Vi drack kaffe, sen blev patrik hungrig, och eftersom jag inte ville bidra till hans svält så åkte vi ner och åt på coco thai.. Hem igen tror jag, sen ville amnapamna baka bullar, sakt och gjort, Klockan var väll vid halv nio å vi åkte och köpte grejer. Förberedde degen.. Sen blev det Film och godis medans den jäste..

ååå den jäste och den jäste.. hehe.. för vi såg klart hela filmen, Vid halv tolvtiden var de dags att börja baka alltså.. Shit va ska mina grannar tro när det bärjar lukta bullar vid halv tolv?? ehhh.. Men kul var det, patrik var kvar tills andra plåten, sen såg hans ögon ut som om han hade knarkat i en vecka.. Jag diska och greja, och kom till sängs vid 02.00 tiden..

Jaa åå nu sitter jag här, Patrik ligger och sover på min madrass, han fick lite kaffe och bullar, sen var det bara..
Fatta att jag sovit 4 timmar i natt.. sen Zzzzz... Men nu får han ta och vakna snart.. *s*

PÅ LÖRDAG ÅKER VI!!! Fatta va kul det ska bli..! Jag hoppas verkligen att vi får super fiint väder och blir bruna som pepparkakor... 08.10 hej då sverige.. hihi...

Puss å er!


Före & Efter.

 Före, Kyckling gult, dock en varmfärg.


 Efter, Jätte snyggt.. Helt nöjd med mitt tapet val. Det hade faktiskt inte passat med en modern tapet eller fondvägg.

Fler bilder kommer på helheten, när jag fått upp gardiner & tavlor och fått min soffa!!

Tapetsering, Alkohol, och Musik!

Yes yes, mamma och pappa klampar in med tapeter, spackel och en heeel påse med mat. Jag och mamma slipade och gjorde förarbete, pappa va super söt och tapetserade, dock blev det inte klart, och som den bortskämda lilla snorunge jag är blev jag sur. För jag VILLE ju få klart ett rum i alla fall.. Puu kom på hur illa jag betedde mig, å åkte hem och bad om ursäkt. Hallå dom hjälpte mig, dom är så snälla att dom offrar hela sin lördag. Åå så är jag inte tacksam, nej du Anna det var illa. Förlåt. 

Sen racade vi ner till Åhlens och fick vårat shoppingberoende stillat, och jag handlade ostkrokar, oliver och godis tills jag skulle få besök... Sen var det bara hem å duscha, städa, bort med lite tapet grejer och sjutsa madde till smedjebacken.

Sen party för hela slanten.. Jag som inte skulle. Men nu var det så att Patriks flickvän Isabella var hemma, och sjävklart ville jag träffa henne. Dom kom väll vid halv nio nån gång och det var en super trevlig tjej. Är glad att han hittat nån bortifrån... hehe. å inte nån brud från byn.. *skrattar*  

Så fick jag en välbehövlig inflyttningspresent tyckte Patrik, En verktygslåda.. Eller kallar man det så? En skruvlåda med massa skruvar. Haha. tror jag det heter.. Å en Bag in box med vin. Tusen, Tusen tack!!

Då var det bara å komma hit och skruva då.. hehe..

Ahh. å nu hatar nog mina grannar mej. Redan! hehe.. nej då, tror faktsikt att jag var ganska själv i huset, förutom på andra sidan.. då.. men men... Sen hitta Made och Micke hit, det var skojj! Då har jag haft min första mini fest..

Inflyttningsfest kommer......

Nu ska jag starat min underbara dag med en kopp kaffe.. Puss på er!


Amna pamna.

I går Fredag, fikade jag med ansi heela dagen lång, sen dumpade jag henne vid halv tre tiden för att kolla på resor på resebyron med Carro, Madde, Fredrik och Jerry.. Ååå så ska katt med, men hon jobba sent!

Fatta va underbart, nästa helg sitter vi i soolen och dricker öl för hela paketet. Hehe. Jag ska få bli brun igen.. wiiiie.

Sen gick jag med madde en runda på stan, mötte upp ansi igen. Vi åkte hem till mej å drack Kaffe. Sen va jag ensam i några timmar tills madde kom vid 20.20 sen kom katt på tåget från falun vid 20.30.. såå då blev det pizza, kebab och kebabsallad. Jag käka kebab m bröd, och det har jag inte ätit på hundra år. Men det var suuuper gott!! Sen blev det till att slappa och kolla på tv... skön kväll. Körde hem kattis vid tolv, och sen hämta jag syster.

Idag Kommer Mamma och Pappa hit och tapetserar... iii. ska bli så kul!!

Max mätt!

Mormor efter max maten i går..

Ååå Nu är jag max mätt! Anna skratta mycke. Hehe.

Nu ska jag gå och skölja ur hårinpackningen jag har i håret, har en hel massa å göra idag. Bäst av allt är att jag ska få massage vid fyra i dag.. wiiie.

Inge nytt om morfar, ringde mormor nyss.

Snååla anna.

Snikar trenden håller i sig. i söndags var jag hem å åt hos mamma & pappa, igår åt jag hos mormor, och idag bjöd mormor på max mål. hehe. Äta hemma vad är de? Förresten har jag inget att tilllaga heller för den delen. Bara massa mackor, och flingor. 2 kilo pluss redan hur är det möjligt? illa?! Hmm. drack ju en heel del i helgen, där har vi förklaringen, helt klart. 

Morfar är dålig.. Inge kul alls, varit med mormor i två dagar, å skjutsat å hämtat, å sovit där. Va och hälsade på honom idag, det var inte kul å se honom med en massa slangar. by past operation eller piecmaker eller hur dessa konstiga ord stavas. usch.. Bara det går bra! 

I går var Patrik här på kaffe, super trevligt. Fick lite hjälp med min lampa också. Men det blev inte riktigt som det skulle. Patrik stack nämligen kniven i armen, så det kom bloood, å det blev djupt, inte lika roligt. ååå jag hade väll inge plåster så klart! Hehe, men det hade Nicole, Patriks systerdotter, så han hade äran att få barbie, inte alla som får de.  BARBIE lixom.. Tack patrik!

Blev i alla fall super nöjd med lampan, Den va inte lika budget, 800 kr. fast det är ju egentligen billigt för en lampa, men inte när man behöver allt..!

Nej nu blir det vila, får se vad som händer i morron med morfar å allt. Puss på er!

Normal lördag.

image155

Men nu måste det bli lugnt ett tag.

Flytt flytt flytt..

Yeaah. då har jag flyttat in, den här helgen har varit allt annat än lungt, söp bort min mobiltelefon, i fredags, den har dock hittat mig igen, eller jag har hittat den. Flyttade hela fredagen, hämta möbler, skruva, sen skynda hem, i med vin, till nettis, mera vin, upp på selmas med mina gooa trevliga arbetskamrater, åt mat, sen hem till nettis igen. Alla droppade av fram åt ett, åå Anna gick ner för att gå på lingårn, blev inge för dom stängde klockan ett!? Visste jag inte, men det blev efterfest till 05.00.. Knallade hem genom skogen utan telefon, letat en hel evighet efter den, visste att den var i lägenhetern men vaaart?! tut tut tut, anna somna vid sex, klockan ringer vid 10.00 fighter som jag är, kliver jag upp, packar, bär säng och byro, springer ååå flyttar. Kör dock inte bil, det fick mamma och pappa stå för. Pysslar och donar, dricker kaffe och härjar. Sen hem igen mot kvällen, hämta syster, vem vill sitta i sin nya lägenhet själv lixom?!.. Ner på konsum, måsta ha MAT, köper en paj, slänger i mej, hämta täcke i jobsbo, behövde ett extra..vidare till ludvika med syster, in på hemköp, inhandlar frukost, sen fixa med datorn, muuusik är viktigt!! Puuuu nu när andra skulle ha pustat ut, sovit 4 timmar på ett dygn, mysigt runt i lägenhetern åå bara somnat i sin mysiga säng.. Puuu dååå Öppnar Anna och syster vinflaskan, shottar razz å tar en bailys, spelar musik, tänder ljus, sminkar och fixar.. =) Sen shaka rumpan på tråågårn, Å fyy fan va vi dansa, svettiga som satan, men såå jävla kul. SEN var det dags å gå hem, sova och krama kudden, guud så skönt. Ställde dock klockan, för idag söndag skulle jag å mamma på oriflame kalas i Borlänge, så det var bara upp,käka frukost, duscha, hem, åka med mamma till borlänge.. Ååå så vidare sen till Falun, å kattis för att hämta mina tapeter.. Taaadaaa...


Det var min helg, å fy faan va trött jag är. Men ingen toffel så långt ögat kan nååå. Festa två dagas OCH flytta, OCH allt annat.. Nu är det jag som ska skruva ner, åå bli en toffel.. Hehe.

PUSS!

RSS 2.0